reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry....wstawać spiochy!!!!!ja już witam się z kubasem herbatki...
Jula w przedszkolu, samochód mi dzisiaj rano pomagała odśnieżać a ile przy tym było radości....

ale szczerze to jak dla mnie śnieg mógłby juz przestać padać...
niech pada w górach a nas niech oszczędza...:tak::tak::tak:

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków!!!!

Maltanka
jak Hubercik??a real niestety ma ta wadę z tymi kasami...tam zawsze sa kolejki:sorry:

Marzenka oby ksiądz szybko was nawiedził...znalazłaś obrus??

Aluska brawo dla Martynki, niedlugo będzie biegała

Sienio szkolenie w niedzielę?fajnie że udało sie wymigac...

Karlita jak Gabi...nadal ma gorączkę??

Madziarka, Anaconda
wstawać!!!

miłego dnia

reklama
Witam, witam :-):-)
Oj faktycznie wstawać to mi się dzisiaj nie chciało, budzik zadzwonił o godz.7.30 a wstaliśmy o 7.55 i potem na szybko,żeby Maja na śniadanie do przedszkola zdążyła :-D:-D
Dzisiaj mam zebranie w przedszkolu odnośnie pójścia naszych sześciolatków do szkoły :tak::tak: mówiłam mojemu tydzień temu żeby sobie załatwił wolne bo ja przed godz.16 muszę wyjść i ktoś musi z Mają siedzi a ten mi wczoraj mówi,że zapomniał powiedzieć w pracy i nie wie czy go zwolnią :angry::angry::angry::angry: noż kur.. mać to przecież po to powiedziałam tydzień temu,żeby to sobie załatwił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak nie przyjedzie na czas to śnieg będzie jadł do końca tygodnia :angry::angry::angry:
Aluśka super,że zdrowiejecie i gratulacje dla Martynki, tylko patrzeć jak nam napiszesz że sama chodzi :tak::tak:
Emilka knedle uwielbiam, zwłaszcza ze sliwkami - tylko dla mojego męża to nie obiad :crazy::crazy: i przestałam robić :-:)-( jak ty te swoje dziewczyny nauczyłaś razem chodzić spać :szok::szok:
Madzienka i bardzo dobrze,że teraz nie jedziesz na to szkolenie, może następne zrobią już na wiosnę :tak::tak:
Sunday to masz księdza z głowy :-D:-D:-D a jak twoja zumba? zamierzasz chodzić systematycznie? :confused::confused:
Marz a dzisiaj ty na wielebnego czekasz? no to jesteś usprawiedliwiona z wyjścia na spacerek :-p:-p:-p
Justyna a jak Michałek, zdrowy już? my kartki już wysłaliśmy we wtorek, do teściowej dzisiaj powinna dojść :tak::tak:
Maltanka bo do reala to się w południe jeździ wtedy nie ma kolejek :-D:-D wybierasz się do lidla po piżamkę?
Antuanet śliczna ta twoja Wikusia :tak::tak: aż się zachciewa takiego bobaska jak się na nią patrzy :tak::tak:
Sienio no ale wam wymyślili z tym szkoleniem, kto by chciał w niedziele jeszcze do roboty iść :crazy::crazy: dobrze że nikt się nie zgodził :tak::tak:
Aneta a ty gdzie nam zaginęłaś? Zdrowe jesteście? :confused: jak ty się czujesz?
Misia ojej jeszcze migrena cię dopadła :szok::szok: a co z mdłościami? odpuściły? szykuje się spotkanie w Bugi po niedzieli mam nadzieję,że wpadniesz z Natalką :tak::tak:
Talia powodzenia na drodze i szczerze powiedziawszy współczuję takiej porannej pobudki :tak::tak:
Madziara no gdzie się podziewasz bo ja już dla nas wirtualną kawkę naszykowałam ;-);-)

witajcie

my bajki póki co oglądamy,
dzisiaj ma przyjechać dziadek z babcią to trochę luzu

aluśka
fajnie, że udało się wam na sankach pojeździć

madzienka Hubert już ok, ale do końca tygodnia do przedszkola i tak nie pójdzie

anaconda oooo bardzo dobry ten obrazem, ps. :-D śnieg-dobre

misia jak się dzisiaj czujesz

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Nie znalazłam na forum nic o szpitalach w Lublinie. Dacie jakieś wskazówki, gdzie najlepiej rodzić w Lublinie?

ja tylko na chwilę bo mam dzieciaki wiszące na rękach ;-) hihihih

Gabi z temperaturą hmmm ostatni raz miała wyższą wczoraj wieczorem dzisiaj cisza... jutro zabiorę ja do lekarza .. coś się do niej dobiera :confused2:

Emilka badanie moczu chciałam jej w poniedzialek i we wtorek zrobic bo i tak bylam w laboratorium ale miała straszny bunt nie chciała sikać do pojemniczka :no:
Ale gdyby cos bylo z moczem to by mówiła że ją coś boli albo piecze :confused:

A u lekarza wczoraj byłam ze sobą ;-) hihihih wszystko w miarę dobrze ;-) mam podwyższone crp ale to pewnie przez to ze szczepiłam sie w piątek na żółtaczkę no i jakieś wirusy mamy w domu patrząc na gabi i Norba

Norb już ok przeszło mu wszystko :-)

Antuanet
jaka ONA ŚLIIIIICZNA :-) juz zapomniałam jakie te dzieci potrafią byc małe ;-)

Madziarka Gabi tak miała ale zanim Norb sie urodził :laugh2: chciala mieć mamę na wyłączność :laugh2: moze to taki wiek

Emilka brawa dla Natalki za wzorowe zachowanie u dentysty :-)

Madziarka ryba, Sunday gulasz ale pyszności co ja dziś na obiad zrobię ??? :-)

sienio
nie wiem gdzie w Lublinie kupic takie farbki najszybciej to allegro ;-)

mirosia
też uwielbialam wariacje w brzuchu, Norbert nie dał mi sie nimi nacieszyć :happy: strasznie spokojny był ale teraz wiemy że mało miejsca miał - zaklinował sie to jak miał brykac ;-) Za to gabi to mi po nocach tańcowała niczym diabeł tasmański ;-) ZDRÓWKA niech nic Cię nie bierze :-)

maltanka zakupy + chemia zawsze BOLĄ ;-)

misia jak się dzisiaj czujesz ??? ale Ci maleństwo daje popalić ;-)

Aluśka cieszę sie że u Was juz lepiej :-)

hmmm miałam siąść na chwilę a patrzcie jak mnie wciągnęłyście hihihhh i TYLE NAPISAŁYSCIE ;-)

Madzieńka w sumie masz racje ale taki śnieg to atrakcja dla mnie zima powinna byc krótka ale mrożna i solidna by wszelkie zarazy wybiła a nie teraz pełno epidemii różnego rodzaju!!!

Anaconda tak to juz jest z facetami ... ja juz takie informacje i prośby wprzesylam wszelkimi mozliwymi środkami komunikacyjnymi heheheh

Talia jak podróż ?? pogoda ci się trafila nieciekawa ....

wiecie ze ja w Lidlu lubelskim jeszcze nie bylam ale widzę fajne foremki do jajek muszę sbie takie kupić :-) oj tak oj tak :-)

Olajo a skąd masz lekarza ???? Najlepiej rodzić tam skąd jest Twój lekarz. Wtedy jest mniejsze ryzyko odesłania bo np nie ma miejsc.

Ja ze swojej strony mogę polecic Ci szpital na Lubartowskiej, moja dwójka sie tam urodziła :-) Luksusów nie ma ale mają dobrych specjalistów. Ja byłam bardzo zadowolona.

Zasiadam z kawką do kompa a w między czasie gotuje się obiad :tak:
Przyszedł nam rachunek za wodę - limit przekroczony :szok::szok: więc od dzisiaj koniec mycia :-p:-p śniegu nazbieram i będzie woda jak się patrzy :-D:-D:-D
Karlita[/COLOR oj coś chce twoją Gabrysię dopaść, nie dawajcie się dziewczyny :tak::tak:
Ty chodziłaś na szkołę rodzenia z Norbertem? :confused::confused:
Olajo nie pomogę bo w Lublinie nie rodziłam, ale jakbym teraz w ciąży była to też Lubartowską bym wybrała :tak::tak:

reklama
Hej,

A my dzisiaj zaliczyliśsmy dwa spacerki. Jeszcze pomogliśmy dla tatusia autko odśnieżyć:tak:i odwiedziliśmy pocztę. Wybrałam się bez wózka to całą drogę niosłam Michała na rękach, bo po śniegu książę nie chciał iść:crazy:.

Anaconda
i jak mąż wróci wcześniej z pracy?

Aluśka super że pomału dochodzicie do zdrówka:tak:, Martynka to chyba szybciej załapie od Michała o co chodzi z nocnikiem;-):tak:

Maltanka o której idziecie na badanie słuchu? daj znać jak wyszło:tak:

Mirosia
byłaś u lekarza??

Elza a Ty gdzie podziewasz się??

Marz jeszcze czekasz na księdza czy już po kolędzie?

misia jak migrena, przeszła?

Michał drzemkuje, pewnie zaraz wstanie, bo zaczyna już się kręcić. Pralka chyba skończyła pranie więc zmykam rozwieszać:tak:

Do góry