reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Jestem tylko do apteki latałam i zupkę owocowa na specjalne życzenie Olka gotuję:tak:.Pranie jedno prawie rozwieszone,drugie - kołdra na balkonie się suszy a już 3-cie mi się szykuje bo Julu się mlekiem z gwiazdkami pozalewał:crazy:.

reklama
u mnie na specjalne rzyczenie M była w tym tygodniu najpierw jabłkowa a potem śliwkowa.:tak:
ja wczoraj miałam wieczór z żelazkiem dwa prania poprasowałam, nazbierało się, bo u mnie jak wyschnie to potem tak leży parę dni zanim się zbiorę za to.:sorry::zawstydzona/y:

a co to za mleko z gwazdkami?

Zwykłe mleko i do tego gwiazdki cynamonowe z Mlekołaków:tak::-D.Prasowanie to może jutro odfajkuję,jak wszystko poschnie - w sumie 4 pralki po 8 kilo wsadu:tak::szok:.

:szok: to ci się trochę nazbierało tego.

Marta od kiedy dziecko może spać na poduszce. ja kładę Huberta na takiej płaskiej co była w zestawie pościelowym, ale zastanawiam się czy nie zamienić mu na jakąś bardziej miękką?

witam,z Karola na rekach....wyspala sie panna na dworze 2 godz i teraz rozrabia....jak spala to zdazylam 2 okna umyc...a teraz firanki sie piora....

Taaa:confused2:

A jeszcze do tego najdziwniejsze jest to że zabawkami sie nie bawi a rozwalone są po całym mieszkaniu:wściekła/y:
ja tez tak mialam z Gosia,a teraz musi sprzatac po sobie bo inaczej ma powiedziane,ze co nie posprzata to zbieram w worek i tyle je zobaczy......he,he,no i skutkuje :tak::-)
A Ty sciagalas, czy kupilas plytkę??

Polecam taka zabaweczke u nas sprawdza sie do tej pory:tak::tak::tak:
dzieki Madzienka,tak zrobie....jak gdzies w sklepie dostane,bo przez neta to jeszcze nie kupowalam nigdy,jakos sie boje....:eek:
no widzisz jaki dobry synek:-)

Witajcie!

Marta współczuję @. niedobra, że przyszła:no2:, wyganiaj.

pogodę mamy dziś super. ja kończę kawkę i czekam, aż mi mały wstanie i ruszamy na spacerek. musimy w końcu dojść do tego sklepu dziecięcego i na targ.

co tu ostatnio tak pusto :eek:
halooooooooooooooooooooooooooooo!
ja jestem dopiero teraz,korzystalam z pieknej pogody i mylam okna :happy:
u mnie na specjalne rzyczenie M była w tym tygodniu najpierw jabłkowa a potem śliwkowa.:tak:
ja wczoraj miałam wieczór z żelazkiem dwa prania poprasowałam, nazbierało się, bo u mnie jak wyschnie to potem tak leży parę dni zanim się zbiorę za to.:sorry::zawstydzona/y:

a co to za mleko z gwazdkami?
he,he maltanka,ja mam podobny problem z ubraniami,a jeszcze nienawidze prasowac....:crazy:

Witam dziewczyny!!! Ja tylko na chwilke bo jestem chora!Mam gorączkę ponad 38stopni. Jeden dzien na zwolnieniu jest. Najgorsze zeby Maksa nie zarazić.:-:)-:)-(

reklama
Do góry