Marta1981
Rodzyneczka
Jestem tylko do apteki latałam i zupkę owocowa na specjalne życzenie Olka gotuję.Pranie jedno prawie rozwieszone,drugie - kołdra na balkonie się suszy a już 3-cie mi się szykuje bo Julu się mlekiem z gwiazdkami pozalewał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykłe mleko i do tego gwiazdki cynamonowe z Mlekołaków.Prasowanie to może jutro odfajkuję,jak wszystko poschnie - w sumie 4 pralki po 8 kilo wsadu.
ja tez tak mialam z Gosia,a teraz musi sprzatac po sobie bo inaczej ma powiedziane,ze co nie posprzata to zbieram w worek i tyle je zobaczy......he,he,no i skutkuje :-)Taaa
A jeszcze do tego najdziwniejsze jest to że zabawkami sie nie bawi a rozwalone są po całym mieszkaniu
dzieki Madzienka,tak zrobie....jak gdzies w sklepie dostane,bo przez neta to jeszcze nie kupowalam nigdy,jakos sie boje....A Ty sciagalas, czy kupilas plytkę??
Polecam taka zabaweczke u nas sprawdza sie do tej pory
ja jestem dopiero teraz,korzystalam z pieknej pogody i mylam oknano widzisz jaki dobry synek:-)
Witajcie!
Marta współczuję @. niedobra, że przyszła, wyganiaj.
pogodę mamy dziś super. ja kończę kawkę i czekam, aż mi mały wstanie i ruszamy na spacerek. musimy w końcu dojść do tego sklepu dziecięcego i na targ.
co tu ostatnio tak pusto
halooooooooooooooooooooooooooooo!
he,he maltanka,ja mam podobny problem z ubraniami,a jeszcze nienawidze prasowac....u mnie na specjalne rzyczenie M była w tym tygodniu najpierw jabłkowa a potem śliwkowa.
ja wczoraj miałam wieczór z żelazkiem dwa prania poprasowałam, nazbierało się, bo u mnie jak wyschnie to potem tak leży parę dni zanim się zbiorę za to.
a co to za mleko z gwazdkami?