reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam ponownie, nie wiem czy się udało z tymi suwaczkami

ja widzę, tylko dziecięcy a chyba jeszcze ślubny jest

Maltanka,trochę więcej info poproszę:sorry::tak:,czy sam mieszka,czy z rodziną,czego nie ma w domu;-):tak:.

mieszka sam i właściwie to nic nie ma oprócz wykończonego mieszkania i sprzętu Agd, myślę, że jakieś dekoracyjne rzeczy to odpadają bo to kwestia gustu i mogę nie trafić.

reklama
juz teraz chyba są wszytskie:-) chyba nie nadrobię od wczoraj co pisałyście ale widzialam ze któras z Was pytala gdzie mieszkam wiec w centrum lublina a pracuje w domu dziecka tez w centrum;-)

Marta dzięki za linki
pochodzę po sklepach jutro i pomyślę

mama mika i olinka ja to w sumie nie wiem ile nas tu jest. dochodziły nowe mamuśki ale coś rzadko piszą z nami:-(

młody mi usnął:eek: ciekawe o której pójdzie spać na noc.
a ja czekam na "Brzudulę"

reklama
A do Jyska to i my się jutro wybierzemy,jak promocje na ręczniki zobaczyłam:-p;-):tak: - może M naciągnę na prześcieradło dla Julka:dry::dry:?

ja jak jadę z M to góra dwa sklepy obskoczę, on więcej nie da rady jak to chłop na zakupach:-p. a sama samochodem to tak nie za bardzo.:sorry:

mama mika i olinka a Ty obecnie pracujesz czy w domku z maluchami? bo chyba nie doczytałam

Do góry