reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Ja jednak do reala poszłam i oczywiście wydałam kupę kasy na nic, ale chociaż butki na zimę sobie kupiłam :tak::tak::crazy::crazy::crazy:
Maltanka ja też na spotkanie się piszę. A ty musisz mieszkać niedaleko mnie skoro z wózkiem do reala miałaś się wybrać:sorry::sorry:
Magdaso3 moja córcia też sobie zażyczyła barbie muszkieterkę i to ma być zielona, a w realu tylko różowe były:cool::cool::cool:
Marz21 zdjęcia rewelacja, oj będzie pamiątka na całe życie:tak::tak::tak:
Ja właśnie obiad zjadłam i niedługo trzeba by po Maję iść, aż się boję czy z gorączką jej nie zastanę

A jakie butki na zimę kupilas pochwal sie...
To i niedaleko mnie bo ja do reala mam kilka kroków:-D:-D:-D:-D

reklama
I my się jeszcze nie spotkałyśmy?:szok::szok::szok::szok:
A choćby w realu na kawkę możemy się umówić:tak::tak::tak:
A buty to takie kozaczki śniegowce kupiłam, jak masz gazetkę promocyjną z reala to tam są, za 49zł kolor brązowy (tam pisze ghaki):tak::tak::tak:, za te pieniądze to się naprawdę opłaca:tak::tak::tak:

A buty to takie kozaczki śniegowce kupiłam, jak masz gazetkę promocyjną z reala to tam są, za 49zł kolor brązowy (tam pisze ghaki):tak::tak::tak:, za te pieniądze to się naprawdę opłaca:tak::tak::tak:

ooooo zaraz zobaczę

a może spotkałyśmy sie tylko nawet o tym nie wiemy:-D:-D:-D:-D:-D

Maltanka ja też na spotkanie się piszę. A ty musisz mieszkać niedaleko mnie skoro z wózkiem do reala miałaś się wybrać:sorry::sorry:

no nie daleko ja mam do reala 15-20 minut na piechotkę, a mieszkam na os. Szymanowskiego na końcu Czechowa

Magdaso3 moja córcia też sobie zażyczyła barbie muszkieterkę i to ma być zielona, a w realu tylko różowe były:cool::cool::cool:

u to szkoda
Ja właśnie obiad zjadłam i niedługo trzeba by po Maję iść, aż się boję czy z gorączką jej nie zastanę

e chyba by zadzwonili wcześniej jakby coś się działo

:tak::tak::tak::tak:

butki fajne szkoda, że ja nie mogę takich nosić

ja jednak nie poszłam na zakupy zostawiam na jutro, w tej gazetce z reala wypatrzyłam takie książeczki dla dzieci po 5 zł i za tym miałam iść. mam nadzieję, że do jutra mi nie wykupią wszystkich.

byliśmy tylko po chleb w osiedlowym sklepie

mały mi tu wywraca wszystko i ściąga ze stołu, a ja popijam gorącą czekoladę:tak:

Hej wszystkim!!!!

Właśnie wrociliśmy z tesco-matko boska!!!!Mój mały darł się w nieboglosy!!!:szok::szok::szok::szok::szok: wszystko chcial brac nie chcial siedziec z wozku!!!!:szok::szok::szok::szok: normalnie super Niania!!!!:eek::eek::eek::eek: Mój M pojechal na stacje zatankowac samochod i odreagowac, powiedzial ze wiecej do sklepu nie pojdzie!!!!:eek::crazy::rofl2:
Szok, przez malego prawie nic nie kupilamz tego co planowalam!Kupilam Maksowi taka grajaca kierownice-ostatnia sztuka, ale wiecie co masakra jakie swietne zabawki!!!!!A jakie ceeenyyy!!!:eek::shocked2:
Nic nie bede robic na kolacje wykonczyla mnie ta wycieczka do sklepu!!!!Chyba zamowie pizze!!!Kto zna jakas w Lbn niedroga i dobra!?I dowoz gratis?

Marz21
Super foty!!!!

Wybaczcie nic nie przeczytałam bo cala w srodku "chodze"- tylko zdjecia rzulily mi sie w oczy!:no:

reklama
Do góry