reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam!!!
U mnie znow buro za oknem....ale to juz widze ze normalka ostatnio :zawstydzona/y:

hej dziewczyny można się dołączyć ?
Witam nowa mame,widze ze w podobnym wieku jestesmy....prosimy o czeste pisanie :-)

ja czekam na "Tancerzy"

no i chyba wszystkie na Haus'a poszły:-(
A ja obejzalam poczatek,,Tancerzy" i usnelam...he,he....:laugh2:
a ,,Hausa" to nawet obejrzalam ale nie od poczatku,bo na jedynce ogladalam ,,Londynczykow"

anaconda,he,he...az taka bojowa jestes? Moj nie zasluzyl na prezent,ale jak nie zapomni o moich urodzinach ,to moze cos dostanie....ale wątpie,bo zawsze zapomina...he,he.....chyba ze Gosia mu przypomni:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witam również
Ja dziś do reala się wybieram bo najwyższa pora zakupy zrobić no i ponoć jakieś kozaczki śniegowce miały być to pójdę oblukam czy warto kupić:tak::tak::tak:
U Mai po gorączce zero śladu więc ją do przedszkola puściłam bo bardzo chciała iść, mam nadzieję że nie będę tego żałowała:tak::tak::tak:

hej!!
przewalczyłam 3 dni z migreną i WYGRAŁAM :-)(chociaż teraz to mnie żoładek od prochów boli).
anet15- neurolog przepisała mi proszki(SUMIGRA) jedno opak zawierał 2 tab cena 20zł !! więc dała mi receptę na 3 opakowania no i juz je zjadłam:sorry: więc muszę sie znowu do niej wybrac a narazie ratuję sie ketonalem i świętym spokojem(cisza,ciemno w pokoju i sen) a w czasie ciąży to pamiętam że przez tydzień miałam migrenę(hormony??) i żadnego procha to płakałam i leżałam i spałam i niewiem co jeszcze aa no i po scianach chodziłam z bólu niezapomne tego:no:

co do prezentów mikołajkowych too....jak co roku mój M przebiera sie za Mikołaja (hihihih.....) i przynosi prezenty robimy wspólnie z koleżankami, żeby było weselej:-) no i w tym roku Paula zażyczyła sobie Barbie Muszkieterkę(gdzie te czasy, że dostawała misie ehhh...) a M dostanie drzewo z rózg hahahahaha.....

Madzienka super można by gdzieś kiedyś zorganizować takie spotkanko. ja bardzo chętna, może ktoś się jeszcze dołączy? tylko ja nie znam za bardzo fajnych miejsc

Coś wymyslimy, to kto jeszcze chętny???

Witajcie, my wczoraj zamontowalismy hustawke i troche spokoju mam, Jula husta sie a ja podlogi pomylam, posprzatalam a ta dalej husta sie...
Moj mezowy na zwolnieniu na to kolanko i juz operacja zaplanowana:sorry::sorry::sorry:
tyle u nas, my dalej siedzimy w domu bo za oknem...masakra

Coś wymyslimy, to kto jeszcze chętny???

właśnie pisać kto chętny !!!

Moj mezowy na zwolnieniu na to kolanko i juz operacja zaplanowana:sorry::sorry::sorry:

o kurczę współczuję.

witajcie.
mały mi dopiero usnął, mieliśmy dziś wybrać się do reala, ale chyba odkładam to na jutro. nie chce mi się z wózkiem na piechotę.

my też mamy huśtawkę zamontowaną w domu. :tak:dobra sprawa. włożę młodego i chwila spokoju.

Anaconda cieszę się że z Mają lepiej

magdaso3 Twój też rózgę dostanie, oj dziewczyny, dziewczyny

Załączam efekt wczorajszej 1,5-godzinnej sesji. To jest mały akcencik bo zdjęć na płytce jest aż 155. Bardzo fajnie było polecam

hej anet15 wlasnie przeczytalam ze jestes krawcowa a w swoim zawodzie pracujesz?? a znasz jakies strony z fajnymi zasloonami do okien.

reklama
Witam
Ja jednak do reala poszłam i oczywiście wydałam kupę kasy na nic, ale chociaż butki na zimę sobie kupiłam :tak::tak::crazy::crazy::crazy:
Maltanka ja też na spotkanie się piszę. A ty musisz mieszkać niedaleko mnie skoro z wózkiem do reala miałaś się wybrać:sorry::sorry:
Magdaso3 moja córcia też sobie zażyczyła barbie muszkieterkę i to ma być zielona, a w realu tylko różowe były:cool::cool::cool:
Marz21 zdjęcia rewelacja, oj będzie pamiątka na całe życie:tak::tak::tak:
Ja właśnie obiad zjadłam i niedługo trzeba by po Maję iść, aż się boję czy z gorączką jej nie zastanę

Do góry