reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w ponury dzionek
wypoczywam sobie na łóżeczku i mam nadzieje ze mały jezscze pospi gdyż wczoraj spontanicznie wyskoczyłam z kolezankami na miasto najpierw kino a pozniej lokal i do domu dotarlam o 4:szok:

Sesja dziecięca kosztuje 20 ujęć 300zł lub 10 ujec 150zł ale wszystkie zjdecia z sesji a bedzie ich o wiele wiecej dostaje na płytce na czym mi przede wszystkim zalezy. Nie mamietam nazwy zakładu ale gdzieś na Staszica.

Co do szczepionek ja szczepie syna 5w1 za 100zł, za 160zł to sa 6w1.
Po żadnej szczpionce nie było problemów. Ja zdecydowałam sie na 5w1 gdyż w 6w1 jest za dużo niepotrzebnej dawki wzwB(jeśli sie nie myle jak bedzie potzreba to sprawdze to konkretnie). Nic sie nie dzieje ze dziecko ja dostaje ale ona jemu nie potrzebna w takich ilosciach.

reklama
Madzienka a czemu tak wcześnie szczepicie na pneumokoki?
my zamierzaliśmy szczepić Huberta jak będzie miał iść do przedszkola, tak nam też pediatra doradzała.:tak:

Maltanka, widzisz co lekarz to inna opinia, nasza pani pediatra powiedziala ze na pneumokoki powinno zaszczepic sie do 2 roku zycia a nie przed przedszkolem...bo najwiecej zachorowań na pnemo jest do 2 roku zycia...ona pracuje w dsk na patologii noworodkow i ma stycznosc z tymi maluszkami...wiec my szczepimy juz...jestesmy po pierwszej dawce...

Marz
dzieki, musze pomyslec o jakiejs sesji:tak::tak::tak:lubie takie rzeczy...

Jestem tylko pogrywam sobie,M śpi,Olek ogląda Scooby Doo a Julu właśnie z wanny wyszedł:tak:.Lubi się pochlapać:tak::-D:-D.

Marta to dobrze, że Julu lubi się kąpać. do wanny i chłopak ma zajęty czas.

Maltanka, widzisz co lekarz to inna opinia, nasza pani pediatra powiedziala ze na pneumokoki powinno zaszczepic sie do 2 roku zycia a nie przed przedszkolem...bo najwiecej zachorowań na pnemo jest do 2 roku zycia...ona pracuje w dsk na patologii noworodkow i ma stycznosc z tymi maluszkami...wiec my szczepimy juz...jestesmy po pierwszej dawce...

Marz
dzieki, musze pomyslec o jakiejs sesji:tak::tak::tak:lubie takie rzeczy...

Madzienka a gdzie wy chodzicie do przychodni i do jakiej pani doktor?

a co do zdjęć to ja też lubię takie rzeczy, ale 300 zł sporo...

a mi się dalej nie chce nic robić, nie sprzątam tylko siedzę na kompie, mały mi się wierci, pewnie zaraz wstanie

dzień dobry

Znacie jakieś dobre sposoby na katar bo mnie od poniedziałku męczy i mam dość :-:)-:)-(
A poza tym to myślałam że pochwale sie Wam nawiną że jestem w ciąży ale i tym razem nic :-(niby mieliśmy sie nie starać ale w końcu zaczęliśmy i zrezygnowałam z prześwietlania klatki piersiowej które miałam zrobić przed pójściem na praktykę:confused2:
i szczerze powiedziawszy to mi sie przykro zrobiło że znowu @ przyszła:-(
ale najwyraziniej nie ma nic od razu ale mam nadzieję że jeszcze w 2010 dzidzia sie pojawi:sorry: żebym mogła spokojnie zdać w styczniu egzamin z kosmetologi;-)

Aluśka,ja w takiej samej sytuacji ;-):tak: i tylko czekam do 20-go:cool::tak:.
no jak nie chciałam to się spózniała jeden dzień a jak bym chciała żeby sie nie pojawiła to przyłazi 3 dni wcześniej:crazy:
zaraz se założę suwaczek żeby nie przegapić strań;-):-p
teraz pytanie który suwaczek jest lepszy ten od owulacji czy ten od dni płodnych?:sorry:

reklama
witam popołudniowo.
My już po rosołku, a Filipek poszedł na leżakowanie. Ja też chyba zaraz myknę pod kocyk. Naszło mnie dziś na kuchcikowanie, zrobiłam sałatkę jarzynową, a w piekarniku dochodzą mufinki z jabłkami i cynamonem. Są najlepsze na poprawę nastroju. :tak::tak: Muszę porozpieszczać tych moich dwóch chorujących facetów.

Do góry