reklama
maltanka
Fanka BB :)
A na czechowie mam kuzyna tez sie spodziewa dzidziusia i na dodatek tez w grudniu-na ul.Harnasia mieszka....
ha anet to obok mnie
mataka a Ty na CZechowie to gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć?
Madzienka mnie też ta pogoda męczy. jakby nie ten wiatr to jeszcze bym wyszła na spacer z małym, a tak to on mi marudzi ja już nie wiem jak mu czas zorganizować i tak w kółko.
Cześć dziewczyny mam pytanie czy nie wiecie przypadkiem czy na kraśnickich jest szkoła rodzenia? Ja do porodu szykuje się właśnie tam. Pozdrawiam lubelanki
Z tego co wiem to jakas polozna z krasnickich prowadzi szkole rodzenia, ale chyba nie w szpitalu tylko u siebie w domu, ale nie jestem pewna
maltanka
Cześć dziewczyny mam pytanie czy nie wiecie przypadkiem czy na kraśnickich jest szkoła rodzenia? Ja do porodu szykuje się właśnie tam. Pozdrawiam lubelanki
witam nową mamuśkę, bo się chyba jeszcze nie znamy
na Kraśnickich jest szkoła rodzenia prowadzi ją położna p. Lidia Ruta (400 zł) u siebie w domu. ja nie chodziłam, ale szwagierka chodziła do niej.
tutaj masz linka: http://www.szkolarodzenia-lublin.pl/kontakt.htm
Hejka lubelanki!!!
Na poczatki wytam nowe mamusie!:-):-):-)
Juz jestem po drugim dniu pracy-jest fajnie!Podoba mi się odzyłam. Szkoda ze to tylko na zastepstwo!:-(
sundey to super, oj ja też bym już z chęcią poszła do pracy
a jak Maksio? opiekunka sobie radzi?
Ostatnia edycja:
sunday_
sundey to super, oj ja też bym już z chęcią poszła do pracy
a jak Maksio? opiekunka sobie radzi?
Opiekunka była wczoraj a dzisij moj M bo miał wolne, ale radzi sobie, zmienia pieluchy karmi itp.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam nowe mamuśki.
Lokalu w Chełmie jeszcze nie znaleźliśmy,bo mieliśmy na oku 2 lokalizacje ale tam chyba by nie wyszło,na os.Zachód nie mam takiego sklepu a dzieci sporo ale wszystko do centrum i tak woli pojechać a przy szpitalu to tym bardziej,bo dalej to nie" sławna" Cegielnia.A w centrum to ceny powalające.No i zostaje chyba tylko szczęka na rynku ale z Julem tam nie wysiedzę a nie wiem czy dyrekcja by go do przedszkola nie przyjęła.
Lokalu w Chełmie jeszcze nie znaleźliśmy,bo mieliśmy na oku 2 lokalizacje ale tam chyba by nie wyszło,na os.Zachód nie mam takiego sklepu a dzieci sporo ale wszystko do centrum i tak woli pojechać a przy szpitalu to tym bardziej,bo dalej to nie" sławna" Cegielnia.A w centrum to ceny powalające.No i zostaje chyba tylko szczęka na rynku ale z Julem tam nie wysiedzę a nie wiem czy dyrekcja by go do przedszkola nie przyjęła.