reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
A na czechowie mam kuzyna tez sie spodziewa dzidziusia i na dodatek tez w grudniu-na ul.Harnasia mieszka....:-D:-D:-D

ha anet to obok mnie:-D
mataka a Ty na CZechowie to gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć?

Madzienka mnie też ta pogoda męczy. jakby nie ten wiatr to jeszcze bym wyszła na spacer z małym, a tak to on mi marudzi ja już nie wiem jak mu czas zorganizować i tak w kółko.:eek:

Cześć dziewczyny mam pytanie czy nie wiecie przypadkiem czy na kraśnickich jest szkoła rodzenia? Ja do porodu szykuje się właśnie tam. Pozdrawiam lubelanki

Hejka lubelanki!!!

Na poczatki wytam nowe mamusie!:-):-):-)

Juz jestem po drugim dniu pracy-jest fajnie!Podoba mi się odzyłam. Szkoda ze to tylko na zastepstwo!:-(

Cześć dziewczyny mam pytanie czy nie wiecie przypadkiem czy na kraśnickich jest szkoła rodzenia? Ja do porodu szykuje się właśnie tam. Pozdrawiam lubelanki

Z tego co wiem to jakas polozna z krasnickich prowadzi szkole rodzenia, ale chyba nie w szpitalu tylko u siebie w domu, ale nie jestem pewna:sorry2::sorry2::sorry2:

witam nową mamuśkę, bo się chyba jeszcze nie znamy:sorry2:
na Kraśnickich jest szkoła rodzenia prowadzi ją położna p. Lidia Ruta (400 zł) u siebie w domu. ja nie chodziłam, ale szwagierka chodziła do niej.
tutaj masz linka: http://www.szkolarodzenia-lublin.pl/kontakt.htm

Hejka lubelanki!!!

Na poczatki wytam nowe mamusie!:-):-):-)

Juz jestem po drugim dniu pracy-jest fajnie!Podoba mi się odzyłam. Szkoda ze to tylko na zastepstwo!:-(

sundey to super, oj ja też bym już z chęcią poszła do pracy
a jak Maksio? opiekunka sobie radzi?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe mamuśki:tak:.
Lokalu w Chełmie jeszcze nie znaleźliśmy,bo mieliśmy na oku 2 lokalizacje ale tam chyba by nie wyszło:no:,na os.Zachód nie mam takiego sklepu a dzieci sporo ale wszystko do centrum i tak woli pojechać:tak::sorry: a przy szpitalu to tym bardziej,bo dalej to nie" sławna" Cegielnia:sorry:.A w centrum to ceny powalające.No i zostaje chyba tylko szczęka na rynku ale z Julem tam nie wysiedzę:no: a nie wiem czy dyrekcja by go do przedszkola nie przyjęła:dry:.

Do góry