reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no wiec tak=przyblizam swoja osobe:):-):-)

mam na imie karolina:) planowany termin porodu mam na 10 grudnia choc pani doktor uwqaza ze pewnie bedzie wczesniej :0:-) w moim brzuszku na 99 % mieszka dziewczynka Nadia:0 no chyba ze jej jajeczka urosna:) od kilku miesiecy mieszkam na czechowie z mezem i jego rodzina :)
rodzic zamierzam tam gdzie mam prowadzaca -czyli na Lubartowskiej i raczej to sie nie zmieni... no oczywiscie chyba zeby cos sie dzialo niepokojacego ale mam nadzieje ze tak nie bedzie :tak:

bede wdzieczna za wszelkie dobre rady :) dotyczace czegokolwiek :happy2:poczatkujaca ze mnie mamusia wiec niewiele wiem-zeby nie powiedziec ze nic:cool2::sorry2:

ach ten 10 grudnia:-):-)mam do niego sentyment bo prawie rok temu wlasnie tego dnia urodzila sie nasza córeczka Juleczka...:-):-):-)
Ja też mieszkam na czechowie:tak::tak::tak:
w razie pytań pisz;-);-);-)

Sklep z wyprawkami dla noworodków przy szpitalu:tak:.Jutro jedziemy lokalu szukać:tak:.

super pomysl

reklama
Witam.

sunday_ powodzenia w pracy.

Ja dzis dzwonilam na Junoszy aby zarejstrowac mala na kontrole do neonatologa a tu slysze ze ok ale prywatnie!? :szok:ja tlumacze pani ze to kolejna wizyta a pani ze ok ale oni juz nie maja punktow z NFZ i przyjmuja tylko prywatnie...normalnie szok...

Panegiryka jak mozesz to podaj mi te namiary na pediatre i ile kosztuje? Wiesz moja mala 10.11 bedzie miala 2 miesiace dopiero.A ta skaze stwierdzil lekarz rodzinny.

Milego dnia zycze

dziekuje dziewczyny za mile przyjecie.... ja jakos ostatnio nie mam najlepszych dni... moze to wina tej koncowki ciazy bo juz strasznie zmeczona chodze... i zaczynam sie bac czy sprostam temu wszytskiemu..,, a najbardziej to boje sie wtracania sie mojej "kochanej" tesciowej .... ktora od zawsze uwazala mnie za ta glupsza od wszystkich....:no:

Witam Dziewczyny!
Mam na imię Iza i jestem tu nowa. Jak widzę jest trochę osób z Lublina :) Mam pytanie o szpitale w Lublinie. Czy któraś z was robiła może wywiad odnośnie gdzie można wybierać pozycje rodzenia podczas 2 fazy? Bo wiem, że w wodzie można tylko na Kraśnickich ale tam podobno jest straszna opieka poporodowa więc się raczej nie zdecyduję. Będę wdzięczna za info.
Pozdrówki

Hello laski!
co tu taka cisza?
ale dzisiaj wieje, miałam iść z małym na spacer, ale nic z tego.
noc u nas ok mały mi przespał do 5.30, za to ja przyzwyczajona do jego wstawania w nocy obudziłam się o 2.30, patrzę, a tu mały śpi, no a ja nie mogłam potem usnąć:wściekła/y:. super:eek:

sundey jak tam praca?
anaconda27 gdzie Cię tyle czasu wcięło?
Marta jak tam poszukiwania lokalu?

dziekuje dziewczyny za mile przyjecie.... ja jakos ostatnio nie mam najlepszych dni... moze to wina tej koncowki ciazy bo juz strasznie zmeczona chodze... i zaczynam sie bac czy sprostam temu wszytskiemu..,, a najbardziej to boje sie wtracania sie mojej "kochanej" tesciowej .... ktora od zawsze uwazala mnie za ta glupsza od wszystkich....:no:

mataka spokojnie dasz radę i wszystkiego się nauczysz.
a co do teściowej to nie daj sobie wejść na głowę. moja mi się nie wtrąca, ale nie mogłabym z nią mieszkać.

Witam Dziewczyny!
Mam na imię Iza i jestem tu nowa. Jak widzę jest trochę osób z Lublina :) Mam pytanie o szpitale w Lublinie. Czy któraś z was robiła może wywiad odnośnie gdzie można wybierać pozycje rodzenia podczas 2 fazy? Bo wiem, że w wodzie można tylko na Kraśnickich ale tam podobno jest straszna opieka poporodowa więc się raczej nie zdecyduję. Będę wdzięczna za info.
Pozdrówki

dropsik witamy i do pisania zapraszamy. powiedz nam coś więcej o sobie.
a jeśli chodzi o szpitale to ja rodziłam na Kraśnickich i korzystałam z wanny, ale opieka poporodowa jest rzeczywiście okropna. Położne nic nie pomagają.
pozycja podczas 2 fazy porodu półleżąca, ale wydaje mi się, że wszędzie tak jest.

Ostatnia edycja:
Witajcie,znow mnie nie bylo pare dni na BB...ale jakos tak wyszlo...jeszcze nie dosc ze wieje az niemalo glowe urwie,to nie mam wody od niedzieli...wrr...cos nawalilo,no a ja na wsi mieszkam i teraz czekamy na hydraulika...dobrze ze chociaz po wode nie musze chodzic do studni,jak za dawnych czasow...he,he....:-D:-D:-D

no wiec tak=przyblizam swoja osobe:):-):-)

mam na imie karolina:) planowany termin porodu mam na 10 grudnia choc pani doktor uwqaza ze pewnie bedzie wczesniej :0:-) w moim brzuszku na 99 % mieszka dziewczynka Nadia:0 no chyba ze jej jajeczka urosna:) od kilku miesiecy mieszkam na czechowie z mezem i jego rodzina :)
rodzic zamierzam tam gdzie mam prowadzaca -czyli na Lubartowskiej i raczej to sie nie zmieni... no oczywiscie chyba zeby cos sie dzialo niepokojacego ale mam nadzieje ze tak nie bedzie :tak:
bede wdzieczna za wszelkie dobre rady :) dotyczace czegokolwiek :happy2:poczatkujaca ze mnie mamusia wiec niewiele wiem-zeby nie powiedziec ze nic:cool2::sorry2:
Witam nowa mamusie....moja mlodsza corcia ma na imie Karolinka:-)
A na czechowie mam kuzyna tez sie spodziewa dzidziusia i na dodatek tez w grudniu-na ul.Harnasia mieszka....:-D:-D:-D
Zobaczysz ze jak dzidzia przyjdzie na swiat to instynkt maciezynski sam zadziala i bedziesz wiedziala co robic,a na Lubartowskiej ja rodzilam ,teraz w sierpniu i 6 lat temu ...powiem ze opieka jest dobra,polozne sluza pomoca i rada,wiec jesli bedziesz miala jakis problem,to pytaj....:tak:

a ja mam juz stresa, jtro pierwszy dzien do pracy, po przerwie i do nowego miejsca! :eek::eek::eek: i do tego jeszcze Maks z opiekunką! na szczescie jeszcze przez tydzien mama bedzie zajezdzala do nas po rehabilitacji na troszke jak ona bedzie z nim sama.:tak:
Powidzenia w pracy zycze....no i czekam na wiadomosi jak bylo....:happy2:

Sklep z wyprawkami dla noworodków przy szpitalu:tak:.Jutro jedziemy lokalu szukać:tak:.
Fajna sprawa z tym biznesem....daj znac jak poszlo z lokalem...a i mam pytanko to w Chelmie otwieracie ?

reklama
Do góry