reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, my juz po odwiedzinach na jednym z cmentarzy..podzielilismy sobie wizyty na dwa dni jutro kolejny...Jula nawet grzecznie siedziala w wozeczku i swojej nowej czapce z mega pomponem:-D:-D:-D

reklama
Słyszałyście dziewczyny o tej epidemii grypy na Ukrainie? Jak sobie pomyślę jak to jest blisko mnie to mam ochotę zaszyć się w domu i nosa nie wyściubiać. Najgorsze, że wszyscy mamy ciągły kontakt z dużymi skupiskami ludzi. Filipek w przedszkolu, ja w szkole, a mąż w autobusach. Ehhhh, co za czasy.

A jeśli można wiedzieć to czego uczysz?

Ja w Kangurku buty chłopakom kupowałam:tak:.

A ja ostatnio kupiłam Maksiowi buty w "Deimanie" -nie wiem jak to się pisze:eek::-D

Witajcie, my juz po odwiedzinach na jednym z cmentarzy..podzielilismy sobie wizyty na dwa dni jutro kolejny...Jula nawet grzecznie siedziala w wozeczku i swojej nowej czapce z mega pomponem:-D:-D:-D

A my siedzimy jutro w domku, cmentarze mamy daleko w rozne strony od Lublina nie chcemy Maksia męczyc. Jak będzie większy to się pojedzie albo na wiosne jak będzie cieplej i nie takie tłum jak dzisiaj!

Witam wszystkich!!!!:-)Zimno....!!!!!!:szok::szok::szok:

witajcie::):);:-)dobrze trafic do lublinianek.....:)

ja zaczynam okres stresowy przedporodowego przygotowywania sie i,,, juz jestem przerazona a co bedzie pozniej?

sunday uczę angielskiego ale mogłabym też i polskiego (takie jest moje podstawowe wykształcenie) i wiedzy o kulturze. Problem tylko w tym, że godzin dla humanistów nieustannie brakuje.

Filipek znowu dziś wymiotował.
:-:)-(

Czesc dziewczyny.

U nas dzis bylo koszmarnie Ayka od 13 caly czas plakala (w zaden sposub nie moglam jej uspokojic).Zbuntowala sie i od 13 do teraz niechce pic mleka (bebilon Pepti) jak daje je mleko to wypluwa a herbatke chetnie pije, jest glodna ale mleka nie.Wlasnie rozmawialam z doktorka i mam jej podac to mleko co wczesniej.
Ja dzis jestem wypompowana bo maz w pracy do 24..A ja sama z takimi atrakcjami..Glowa to mi peka..
Mala wlasnie usnela ( a caly ten czas nie spala) wiec moglam zajrzec na forum.

Czesc dziewczyny.

U nas dzis bylo koszmarnie Ayka od 13 caly czas plakala (w zaden sposub nie moglam jej uspokojic).Zbuntowala sie i od 13 do teraz niechce pic mleka (bebilon Pepti) jak daje je mleko to wypluwa a herbatke chetnie pije, jest glodna ale mleka nie.Wlasnie rozmawialam z doktorka i mam jej podac to mleko co wczesniej.
Ja dzis jestem wypompowana bo maz w pracy do 24..A ja sama z takimi atrakcjami..Glowa to mi peka..

trzymam kciuki żeby malutkiej odmienilo sie i chciala pic mleczko:-:)-:)-(a moze boli ją brzuszek??:sorry:

Witaj napisz cos wiecej o sobie, gdzie rodzisz, kto mieszka w Twoim brzuszku, w jakiej dzielnicy mieszkasz i takie tam:-D:-D:-D:-D

Bidny Filipek:-:)-:)-(zdroweczka życzymy

no wiec tak=przyblizam swoja osobe:):-):-)

mam na imie karolina:) planowany termin porodu mam na 10 grudnia choc pani doktor uwqaza ze pewnie bedzie wczesniej :0:-) w moim brzuszku na 99 % mieszka dziewczynka Nadia:0 no chyba ze jej jajeczka urosna:) od kilku miesiecy mieszkam na czechowie z mezem i jego rodzina :)
rodzic zamierzam tam gdzie mam prowadzaca -czyli na Lubartowskiej i raczej to sie nie zmieni... no oczywiscie chyba zeby cos sie dzialo niepokojacego ale mam nadzieje ze tak nie bedzie :tak:

bede wdzieczna za wszelkie dobre rady :) dotyczace czegokolwiek :happy2:poczatkujaca ze mnie mamusia wiec niewiele wiem-zeby nie powiedziec ze nic:cool2::sorry2:

sunday uczę angielskiego ale mogłabym też i polskiego (takie jest moje podstawowe wykształcenie) i wiedzy o kulturze. Problem tylko w tym, że godzin dla humanistów nieustannie brakuje.

Filipek znowu dziś wymiotował.
:-:)-(

Zdrówka dla Filipka!:-)

witajcie::):);:-)dobrze trafic do lublinianek.....:)

ja zaczynam okres stresowy przedporodowego przygotowywania sie i,,, juz jestem przerazona a co bedzie pozniej?

Witamy nowo mame Lublinianke! Czekamy na nowego dzidziusia!:-) Odpowczywaj teraz jaknajwiecej!:-)

Czesc dziewczyny.

Matko a może nie tolweruje tego pepti!Dlaczego dałas jej pepti a jakie mleko wczesniej piła?A nie ma biegunki po nim?

Witam wszystkich listopadowo!

reklama
Czesc dziewczyny.

Twoje dziecko jest alergikiem? Moja chetnie pije to mleko, stracilam pokarm pod koniec 3 miesiaca i przeszłam na butle. Czym ja przepajasz?

W ogole to hej wszystkim :)

P.

Do góry