reklama
sunday_
Fanka BB :)
Słyszałyście dziewczyny o tej epidemii grypy na Ukrainie? Jak sobie pomyślę jak to jest blisko mnie to mam ochotę zaszyć się w domu i nosa nie wyściubiać. Najgorsze, że wszyscy mamy ciągły kontakt z dużymi skupiskami ludzi. Filipek w przedszkolu, ja w szkole, a mąż w autobusach. Ehhhh, co za czasy.
A jeśli można wiedzieć to czego uczysz?
Ja w Kangurku buty chłopakom kupowałam.
A ja ostatnio kupiłam Maksiowi buty w "Deimanie" -nie wiem jak to się pisze
Witajcie, my juz po odwiedzinach na jednym z cmentarzy..podzielilismy sobie wizyty na dwa dni jutro kolejny...Jula nawet grzecznie siedziala w wozeczku i swojej nowej czapce z mega pomponem
A my siedzimy jutro w domku, cmentarze mamy daleko w rozne strony od Lublina nie chcemy Maksia męczyc. Jak będzie większy to się pojedzie albo na wiosne jak będzie cieplej i nie takie tłum jak dzisiaj!
Witam wszystkich!!!!:-)Zimno....!!!!!!
F
fogia
Gość
sunday uczę angielskiego ale mogłabym też i polskiego (takie jest moje podstawowe wykształcenie) i wiedzy o kulturze. Problem tylko w tym, że godzin dla humanistów nieustannie brakuje.
Filipek znowu dziś wymiotował. :--(
witajcie:;:-)dobrze trafic do lublinianek.....
ja zaczynam okres stresowy przedporodowego przygotowywania sie i,,, juz jestem przerazona a co bedzie pozniej?
Witaj napisz cos wiecej o sobie, gdzie rodzisz, kto mieszka w Twoim brzuszku, w jakiej dzielnicy mieszkasz i takie tam
Bidny Filipek:---(zdroweczka życzymy
Czesc dziewczyny.
U nas dzis bylo koszmarnie Ayka od 13 caly czas plakala (w zaden sposub nie moglam jej uspokojic).Zbuntowala sie i od 13 do teraz niechce pic mleka (bebilon Pepti) jak daje je mleko to wypluwa a herbatke chetnie pije, jest glodna ale mleka nie.Wlasnie rozmawialam z doktorka i mam jej podac to mleko co wczesniej.
Ja dzis jestem wypompowana bo maz w pracy do 24..A ja sama z takimi atrakcjami..Glowa to mi peka..
Mala wlasnie usnela ( a caly ten czas nie spala) wiec moglam zajrzec na forum.
U nas dzis bylo koszmarnie Ayka od 13 caly czas plakala (w zaden sposub nie moglam jej uspokojic).Zbuntowala sie i od 13 do teraz niechce pic mleka (bebilon Pepti) jak daje je mleko to wypluwa a herbatke chetnie pije, jest glodna ale mleka nie.Wlasnie rozmawialam z doktorka i mam jej podac to mleko co wczesniej.
Ja dzis jestem wypompowana bo maz w pracy do 24..A ja sama z takimi atrakcjami..Glowa to mi peka..
Czesc dziewczyny.
trzymam kciuki żeby malutkiej odmienilo sie i chciala pic mleczko:---(a moze boli ją brzuszek??
Witaj napisz cos wiecej o sobie, gdzie rodzisz, kto mieszka w Twoim brzuszku, w jakiej dzielnicy mieszkasz i takie tam
Bidny Filipek:---(zdroweczka życzymy
no wiec tak=przyblizam swoja osobe:-):-)
mam na imie karolina planowany termin porodu mam na 10 grudnia choc pani doktor uwqaza ze pewnie bedzie wczesniej :0:-) w moim brzuszku na 99 % mieszka dziewczynka Nadia:0 no chyba ze jej jajeczka urosna od kilku miesiecy mieszkam na czechowie z mezem i jego rodzina
rodzic zamierzam tam gdzie mam prowadzaca -czyli na Lubartowskiej i raczej to sie nie zmieni... no oczywiscie chyba zeby cos sie dzialo niepokojacego ale mam nadzieje ze tak nie bedzie
bede wdzieczna za wszelkie dobre rady dotyczace czegokolwiek poczatkujaca ze mnie mamusia wiec niewiele wiem-zeby nie powiedziec ze nic
sunday_
sunday uczę angielskiego ale mogłabym też i polskiego (takie jest moje podstawowe wykształcenie) i wiedzy o kulturze. Problem tylko w tym, że godzin dla humanistów nieustannie brakuje.
Zdrówka dla Filipka!:-)
witajcie:;:-)dobrze trafic do lublinianek.....
ja zaczynam okres stresowy przedporodowego przygotowywania sie i,,, juz jestem przerazona a co bedzie pozniej?
Witamy nowo mame Lublinianke! Czekamy na nowego dzidziusia!:-) Odpowczywaj teraz jaknajwiecej!:-)
Czesc dziewczyny.
Matko a może nie tolweruje tego pepti!Dlaczego dałas jej pepti a jakie mleko wczesniej piła?A nie ma biegunki po nim?
Witam wszystkich listopadowo!
reklama
Panegiryka
Czesc dziewczyny.
Twoje dziecko jest alergikiem? Moja chetnie pije to mleko, stracilam pokarm pod koniec 3 miesiaca i przeszłam na butle. Czym ja przepajasz?
W ogole to hej wszystkim
P.