reklama
pytam dlatego że nam pani doktor w czwartek zwiększyła dawkę z 3ml na 5ml i jak przez tydzień brania takiej dawki nie będzie poprawy (dziś 5 dzien i nie ma:-() to mamy zwiększać az dojedziemy do 2x5mlnie pamiętamale jak kupy zaczęły pojawiać się zmniejszyliśmy jej do 2,5ml później do 1ml i odstawilismy....nigdy więcej niż 5 ml nie miała...ale ona dostawała ją jak miała 1,5 miesiąca
a debridatu nigdy nie brała
a potem to nie wiem co będziemy robić...jeden posilek butla Lactulozy zamiast mleka...oczywiście to taki żart
Maltanka nieźle sen zmorzył Hubercika;-):-)
to dobrze że Cię gin uspokoił
maltanka
Fanka BB :)
mnie też już ktoś woła, więc zmykam
sunday_
Fanka BB :)
Aluska oby w koncu pomoglo, macie sie z tymi kupami
maltanka spoko masz gina, a czemu mowisz ze wykluczylas ciązowe?????
Maks spi od 40min, a ja stoje w kuchni nad kopytkami,tylko zamiast wode nastawic to ja teraz ciasto gotowe a wode dopiero wstawilam
maltanka spoko masz gina, a czemu mowisz ze wykluczylas ciązowe?????
Maks spi od 40min, a ja stoje w kuchni nad kopytkami,tylko zamiast wode nastawic to ja teraz ciasto gotowe a wode dopiero wstawilam
pytam dlatego że nam pani doktor w czwartek zwiększyła dawkę z 3ml na 5ml i jak przez tydzień brania takiej dawki nie będzie poprawy (dziś 5 dzien i nie ma:-() to mamy zwiększać az dojedziemy do 2x5ml
a potem to nie wiem co będziemy robić...jeden posilek butla Lactulozy zamiast mleka...oczywiście to taki żart
Aluska ale Martynka ma już prawie pół roku wiec może powinna dostawać większa dawke....
Bestyja :P
Administrator
Witajcie,
mam do tych z was , które były na spotkaniach prośbę.
Wpiszcie tutaj swoje opinie.
11.30
Aktywnemamy.pl
14.30
Aktywnemamy.pl
Relacja od nas i zdjęcia powinny być jutro na stronie.
Pozdrawiam
mam do tych z was , które były na spotkaniach prośbę.
Wpiszcie tutaj swoje opinie.
11.30
Aktywnemamy.pl
14.30
Aktywnemamy.pl
Relacja od nas i zdjęcia powinny być jutro na stronie.
Pozdrawiam
Udało sie nam kupić sandały, ale o tej porze to juz na prawdę nie lada wyczyn w przyszłym sezonie bede szukała w kwietniu
i jak idziemy jutro do Botanika? i to wcale nie prawda, ze mogą wchodzic tylko grupy przedszkolne.
i jak idziemy jutro do Botanika? i to wcale nie prawda, ze mogą wchodzic tylko grupy przedszkolne.
Sienio to super że coś upolowałaś...Julka naszykowana na wycieczkę???
Ciekawe jak Madziarka tez dzisiaj poluje na buciki dla Nelinki
Idziemy, idziemy...zbiórka o 10 przy wejściu do Botanika od strony ul. Willowej
kto wybiera się??potwierdźcie swoją obecność!!!!
My będziemy!!!!!;-):-):-):-)
Ciekawe jak Madziarka tez dzisiaj poluje na buciki dla Nelinki
Idziemy, idziemy...zbiórka o 10 przy wejściu do Botanika od strony ul. Willowej
kto wybiera się??potwierdźcie swoją obecność!!!!
My będziemy!!!!!;-):-):-):-)
reklama
My najprawdopodobniej też będziemy. Jutro rano potwierdzę na 100% Tylko czym ja dojadę na tą willową, z Czechowa to tam nic nie kursuje, a mężowi auto potrzebne:/
autobusem nr 13 lub 42 do poligonowej i kawałek piechotką