reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
nie pamiętam:zawstydzona/y:ale jak kupy zaczęły pojawiać się zmniejszyliśmy jej do 2,5ml później do 1ml i odstawilismy....nigdy więcej niż 5 ml nie miała...ale ona dostawała ją jak miała 1,5 miesiąca
a debridatu nigdy nie brała:no:
pytam dlatego że nam pani doktor w czwartek zwiększyła dawkę z 3ml na 5ml i jak przez tydzień brania takiej dawki nie będzie poprawy (dziś 5 dzien i nie ma:-() to mamy zwiększać az dojedziemy do 2x5ml:dry:
a potem to nie wiem co będziemy robić...jeden posilek butla Lactulozy zamiast mleka:dry:...oczywiście to taki żart:-p:sorry2:
Maltanka nieźle sen zmorzył Hubercika;-):-)
to dobrze że Cię gin uspokoił:tak::tak:

Aluska oby w koncu pomoglo, macie sie z tymi kupami:confused:
maltanka spoko masz gina, a czemu mowisz ze wykluczylas ciązowe?????:-p

Maks spi od 40min, a ja stoje w kuchni nad kopytkami,tylko zamiast wode nastawic to ja teraz ciasto gotowe a wode dopiero wstawilam:zawstydzona/y:

pytam dlatego że nam pani doktor w czwartek zwiększyła dawkę z 3ml na 5ml i jak przez tydzień brania takiej dawki nie będzie poprawy (dziś 5 dzien i nie ma:-() to mamy zwiększać az dojedziemy do 2x5ml:dry:
a potem to nie wiem co będziemy robić...jeden posilek butla Lactulozy zamiast mleka:dry:...oczywiście to taki żart:-p:sorry2:

Aluska ale Martynka ma już prawie pół roku wiec może powinna dostawać większa dawke....

Udało sie nam kupić sandały, ale o tej porze to juz na prawdę nie lada wyczyn:-p w przyszłym sezonie bede szukała w kwietniu:tak:
i jak idziemy jutro do Botanika? i to wcale nie prawda, ze mogą wchodzic tylko grupy przedszkolne.

Sienio to super że coś upolowałaś...Julka naszykowana na wycieczkę???
Ciekawe jak Madziarka tez dzisiaj poluje na buciki dla Nelinki:tak::tak:

Idziemy, idziemy...zbiórka o 10 przy wejściu do Botanika od strony ul. Willowej:tak::tak:

kto wybiera się??potwierdźcie swoją obecność!!!!

My będziemy!!!!!;-):-):-):-)

reklama
Do góry