reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
sundey fajnie, że dziadek kupi basenik:tak: nie ma to jak swoja działeczka ps. ja na niedzielę zamawiam ciepło;-)

madzienka u nas to w ogóle nie ma gdzie wyjśc na spacer ani żadnego parku ani co

1. Ja tez zamawiam na niedziele ;-)

2. to zapraszam na Czuby!!!! jak Maks był malutki i przyjezdzalam do lbn(jeszcze od tesciowej) albo potem jak juz mial rok-ale spal podczas spacerow to robilam potezne maratony po wąwozie i jaka mialam wtedy kondycje i opalenizne... a Maks spokojny sen na swiezym powietrzu:tak:

Maltanka tylko na niedzielę???ja na najbliższe trzy miesiące!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Sunday z tymi kupami to racja:tak::tak::tak:ale najważniejsze że coś chcą robić!!!
wawóz między lsm-ami a czubami i ja uwielbiałam...jak mieszkałam na lsm-ach:tak:

Mamy basenowych maluszków...w biedronce są pieluszki Huggiesowe do pływania za 17,99:tak::tak::tak:

Maltanka tylko na niedzielę???ja na najbliższe trzy miesiące!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Sunday z tymi kupami to racja:tak::tak::tak:ale najważniejsze że coś chcą robić!!!
wawóz między lsm-ami a czubami i ja uwielbiałam...jak mieszkałam na lsm-ach:tak:

1. Ja tez, ale czasem mogloby popadac....tak dla "zdrowotnosci" ;-)

2. to moze czasem bys wrocila na "stare smieci"... zapraszam kiedys na druga strone Lublina!!!:tak::tak::tak:

hejka :tak:

Spacerek z Emilią i Justyną zaliczyłam ale na placu zabaw tylko chwilkę byłyśmy bo strasznie gorąco :cool2: rozstalysmy sie po kilka minut po 14 a i tak Amandzi nie bylo dość cioć i niestety z płaczem wracałyśmy bo nie chciała Ami wracać wcale do domu tylko sie darła "ja chce do cioci...ja chce do cioci....nie chce do domku" tłumaczenie że jeszcze później wyjdziemy nic nie dawały:dry: ehhh nie ma to jak wracać na sygnale do domu:eek:

Aniaslu ja również dziękuje za spotkanko i za zabawianie mi Martynki:-)
Karolina, Monika
fajnie ze już Maksio z Gabrysią sezon basenowo-balkonowy rozpoczęli:tak: ja przyznam szczerze nawet o tym nie pomyślałam:zawstydzona/y:
Talia
oby dalsza część dnia skończyła sie, dla Ciebie spokojnie:confused:
Beata mam nadzieje ze Majeczka dzielnie zniosła borowanie:tak::tak:
Maltanka to dobrze ze już plamienie Ci ustało:tak:
To świetnie ze już Hubercik katarku nie ma:-) oby tak już zostało:tak::tak:
Madzienka fajny pomysł z tym botanikiem:tak:może i my dołączymy ale dopiero wieczorkiem będę wiedzieć na 100%:tak:
Marzena jak sie czujesz ? kiedy tym razem do lekarza sie wybierasz?
Sienio miłego poszukiwania sandałków:cool:
Justyna niezłą pobudkę Ci Michaś zrobił:cool2:

Madzienka przypomnij mi Kochana jak długo Julcia brała lactuloze ? cały czas 5ml raz dziennie czy też miała większe dawki? jak szybko nastąpiła poprawa z wypróżnianiem? brała jeszcze debridat?

Madzienka przypomnij mi Kochana jak długo Julcia brała lactuloze ? cały czas 5ml raz dziennie czy też miała większe dawki? jak szybko nastąpiła poprawa z wypróżnianiem? brała jeszcze debridat?

nie pamiętam:zawstydzona/y:ale jak kupy zaczęły pojawiać się zmniejszyliśmy jej do 2,5ml później do 1ml i odstawilismy....nigdy więcej niż 5 ml nie miała...ale ona dostawała ją jak miała 1,5 miesiąca
a debridatu nigdy nie brała:no:

Czekamy na wieści czy do nas dołączycie

Sunday jak pogoda będzie tak dopisywała to możemy umówić się na spacerek....
a deszcz owszem ale tylko nocą:-Dto moje zyczenie

Maltanka a który rozmiar kupiłaś???bo ja dzisiaj zastanawiałam się które wziąć

rozmawiałam ze swoim ginem i mnie uspokoił,:tak: nie muszę iśc na wizytę, tak jak podejrzewałam te plamienia owulacyjne

uff a już się obawiałam, że coś się dzieje, (bo ciążowe też wykluczyłam)

ps. wiecie że Hubert mi śpi od 13.00:szok:

madzienka
te pomarańczowe 11-18 kg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry