reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja,
poczytałam Was troszkę ale jakaś ledwo ciepła jestem... i nie wiem co miałam której odpisać :-)

Sunday ja ostatnio jak jest tak goraco to czesto wybywam do mamy - obiad albo tam gotujemy z mamą albo gotuję dzień wcześniej i zabieram ze sobą - wynoszę przed dom zabawki, wodę i tak cały dzień dzieciaki tytlają isę jak nie w piachu to kąpią się w baseniku albo misce :-) a jak to im się znudzi to jeżdżą na hulajnogach albo rowerkach po uliczkach...
dlatego ja tak marze o domku - bo wiem jaka to może być wygoda :-D

Ale nic, na razie cieszę się że mogę korzystać z tych dobroci u mamy :-D

Maltanka fajnie że zdrowiejecie :-D i że gin cię uspokoił :-D

My jutro też powinniśmy dojechać... a jak by coś nam stawało na drodze to będę dzwoniła i was zawiadamiała :-D

Gonia nie wiem czy nie mamy dla Neli takich samych sandałków - tylko my mamy białe... :-D Neli też ciężko cokolwiek kupić bo ma bardzo wysokie podbicie i przeważnie sandałki nie wchodzą jej tu przy paluszkach :p

Madzieńka i jak śpi twoja śpiewaczka czy nadal baluje? :-D

Ja zaraz zmykam się położyć bo jutro nie wstanę... a muszę się zebrać koło 6:30 pod prysznica :-D

Spokojnej nocki więc wam życzę!!!

reklama
widzę że całkiem fajna grupka nas się na jutro szykuje....:tak::tak::tak:

Madziarka zasypia.....a może już śpi....;-)

Misia gratulacje za chodzenie....a co do piasku to na składach budowlanych na pewno dostaniesz ale on niestety nie będzie taki czysty jak ten z obi:baffled::baffled::baffled:
albo wieczorem z osiedlowej piaskownicy:-D:-D:-D:-D
a ile kosztuje w Obi??tak z ciekawości....

Gon1a super buciki....
pochwal się hulajnogą jaka kupiliście....:tak:

Maltanka super że wycieczka udana...będziecie jutro???

Anaconda jak wizyta???

widzę że całkiem fajna grupka nas się na jutro szykuje....:tak::tak::tak:

Madziarka zasypia.....a może już śpi....;-)

Misia gratulacje za chodzenie....a co do piasku to na składach budowlanych na pewno dostaniesz ale on niestety nie będzie taki czysty jak ten z obi:baffled::baffled::baffled:
albo wieczorem z osiedlowej piaskownicy:-D:-D:-D:-D
a ile kosztuje w Obi??tak z ciekawości....

Gon1a super buciki....
pochwal się hulajnogą jaka kupiliście....:tak:

Maltanka super że wycieczka udana...będziecie jutro???

Anaconda jak wizyta???

9,90 zł za worek 20kg:baffled:
dobrej nocki:tak:

witam z rana

wszystkim dzieciaczkom moc całusków z okazji Dnia Dziecka:tak::tak::tak:

sunday wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 18 urodzin;-);-)

udanego wypadu do Botanika życzę:tak::tak::tak:\

a ja wczoraj jak uspałam małego wziełam się za porządki i tak po 12 stwierdziłąm ze wkońcu udało mi siędoprowadzić cały dom do takiego mniej więcej prządku, co małż przybił tym że oni z Kolą sobie jutro z tym poradza:confused2::confused2::confused2::confused2: chłopaki moje:-D:-D:-D
zbieram się do pracy:tak::tak::tak:
miłego dnia życzę

sunday wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Dla wszystkich dzieci z okazji ich święta:

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Was świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki

a my zaspaliśmy, tzn Paweł z Olą jeszcze śpią, a ja muszę lecieć po pieczywo i nas pakować, bo za godzinę musimy wyjść, wczoraj dostałam skierowanie do pracy z UP i muszę się z niego rozliczyć

Witam! przede wszystkim dziękuję za spotkanie,(14:30) fajnie było popatrzeć na wasze szkraby... nie poznałam was, bo za krótko tu urzęduję, hehe,ale po opisach dzieci mniej więcej kojarzę kto i co :-) ja to siedziałam w białej tunice w kropki, trochę się wierciłam na tych krzesłach bo coś mnie żołądek bolał. gon1a to zapewne z tobą wracałam ?
wink2.gif

Emilia1983 Ciebie od razu poznaję,bo Natalce i Justynce :-)

życzę wam udanego spotkania dzisiaj ! :-)
Ja dopiero dotarłam na forum, z żołądkiem już mi trochę lepiej... piję herbatkę miętową to mi pomaga.
A wszystkim dzieciaczkom życzę wszystkie najlepszego... ogromnej radosci i zabawy dzisiaj !

reklama
Witam sie porannie...korzystam ze Mateusz jeszcze zasnal...
Ja juz nie spie i troche co mozna bylo po cichutku przygarnelam chalupke.
Ja nie bardzo kojarze ktore to wejcie od willowej tam mozna dojechac samochodem jest jakis parking czy stawac odrazu przy ulicy a tam na bucie????jakbym sie spoznila bede dzwonic to sie gdzies odnajdziemy...

Wszystkim Naszym Dzieciaczkom Wszystkiego Najlepszego i duzo usmiechu na buzkach!!!!!!!!!!!!

Sunday STO LAT!!!!!ale masz fajna date urodzin:-)
Madziarka oby nic nie stanelo ci na drodze i dotrzesz....
Misia gratulacje dla Natalki za samodzielne dreptanie....

Do góry