reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

I mi i 2 panienkom z starego golfa nic się nie stało,u mnie tylko trochę rejestracja nadgięta a u nich zderzak,lampy i pas i obudowa na chłodnicę.Wpadłam w poślizg na wyprzedzaniu 2samochodów na podwójnej ciągłej.Panienka nie chciała psów wzywać ale jakiś gościu - świadek czepił się,bo chciała chyba świat tym zbawić,bo niby 100km/h miałam,to się policjant z niego ąmiał,taaaa 200.A najgorsze że jak jechałam do pracy to pod blokiem Igorka zczaiłam,że prawka nie wzięłam(wogóle portfela nie wzięłam) i żeby nie psiółka to bym kwiczała nieźle,poleciała do mnie do domu i taksówką przywiozła na miejsce stłuczki nim policja przyjechała to miałam je w kieszeni.Staremu już dałam znać,teściu śmieje się,że lepiej BMką zaorałam trawnik niż on pole pługiem.

to jednym słowem taki "rajdowiec" z Ciebie!!!;-)

reklama

Aluśka a co to za badania dla Amandzi:sorry::sorry:
Anaconda te badania kazała nam zrobić pani alergolog u której byłyśmy w ten piątek ponieważ stwierdziła że te pokrzywki i wysypki pojawiające się u Amandzi co jakiś czas mogą być spowodowane właśnie tą lambią:sorry:a jak tu nic nie wyjdzie to 29 pażdziernika idziemy na testy skórne:confused2:

cześć dziewczny!
ale zima za oknem i ciągle pada.
u nas dzisiaj noc w sumie ok. Hubert wstał o 5, ale tata go nosił, także mogłam sobie do tej 7 poleżeć. :tak:

Madzienka jak Julka, miałaś wczoraj z nią iść do lekarza?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczny!
ale zima za oknem i ciągle pada.
u nas dzisiaj noc w sumie ok. Hubert wstał o 5, ale tata go nosił, także mogłam sobie do tej 7 poleżeć. :tak:

Madzienka jak Julka, miałaś wczoraj z nią iść do lekarza?

Hej, zima za knem to malo powiedziane:szok::szok::szok::szok:

Tak bylysmy wczoraj u lekarza i juz wszytsko jest ok...uszko prawie zdrowe jeszcze tylko kilka dni mam kropelki zapuszczac...ufff na szczescie, szkoda tylko ze pogoda taka że wyjśc się nie da...:-:)-:)-:)-(

U nas za oknem

Hej girlsy.
W Chełmie też śniegu po kostki ale topnieje bardzo szybko i robi się nieprzyjemna breja.
My z Fifim znowu wczoraj zaliczyliśmy lekarza bo moje dziecko od niedzieli znowu rozkaszlane. Jak się okazało pojawiła się nowa infekcja. Czyli był zdrowy 2 dni, które to przesiedział w domu, więc skąd znowu to choróbsko????? :no: Nie miał kontaktu z dziećmi ani z chorym dorosłym. Nie mam już siły do tego wszystkiego. :-:)-( Ja jutro wracam do pracy, przez czwartek i piątek posiedzi z nim moja babcia. Mam nadzieję, że będzie mieć siłę bo przecież ma już swoje lata, a zajmowanie się niespełna trzyletnim dzieckiem nawet chorym wymaga sporego wysiłku.
Madzieńka dobrze, że u was lepiej, a swoją drogą widok za oknem masz śliczny, nawet zimowy.
aluśka oj i nam przydałyby się te badania na robaczki. :baffled: Mimo, że młody wziął pierwszą dawkę "trucizny" to nadal zgrzyta zębami.
Basia J ot i entuzjastka. :-D:-D
Marta rajdowca z Ciebie. Ja na podwójnej ciąglej to tylko rowery wyprzedzam. ;-);-):-):-)

Witam ja już po pracy.
Fogia,daj małemu rano na czczo pestek z dyni i niech ciepłym mlekiem popije.Jakby co to mam ziołowy Vernicadis - na owsiki,lambie i glistę:tak:.Zdrówka dla Fifiego.
Co do śniegu to Olek już się pytała o Mikołaja:tak::-D:-D.

reklama
Do góry