reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Słońce świeci nad nami
Ogrzewa nasze nagie ciała promieniami
Tato, lato
Słyszę to cały rok jak dzwonię do M:tak::-D:-D.
Produkujecie ponad moje siły, wczoraj weszłam z zamiarem odpisania ale kuzynka w odwiedziny do Pabla przyszła i tak 3 godziny zleciały, potem wrócił M ze szkolenia i trzeba było iść spać.:tak:
Aluśka, dobrze że Ami się poprawia, oby pozostałe wyniki wyszły dobrze.:tak:
Anaconda, zdrówka, szczęścia i żeby Gucio do Was przyleciał ;-)

reklama
Anaconda Wszystkiego najlepszego !!! Sto latek i żeby życie codziennie mialo dla Ciebie jakas miła niespodzianke :)
Fajniutki prezencik dostałaś od karlity :D:D:D:D
Anet zdrówka życzę, cos tez Wam choroby nie odpuszczaja:no:
Antuanet dobrze, ze u Was lepiej:tak::tak: a jak impreza?;-) Widzialam Kubusia na przedszkolnej liscie :-)

Nie moge uwierzyc, ze dzis tak pieknie:tak: no ale w koncu to maj:sorry2::sorry2: idziemy chyba zaraz na spacerek

Witajcie, w końcu słonecznie i cieplutko się robi....

My już po obiadku, rozważamy plany na popołudnie;-)

Antuanet super że Kubuś wraca do zdrówka....może w końcu uda nam się spotkać....
a z tym prasowaniem to ja naprawdę nie żartuję:-D

Sienio pogoda się robi to czekamy na fotki na hulajnodze:tak::tak::tak:

Maltanka a Wy gdzie??wyjechaliście gdzieś na weekend??

miłego popołudnia

Moje już śpią :-). Myśmy dwa razy dzisiaj spacer zaliczyli, to wybawione że hej :tak:

Marta mam takie kulinarne pytanko, czy robiłaś kiedyś pączki z drożdży w proszku?? Znaczy czy wychodzą??

Antuanet super, że Kuba ma się lepiej :tak:

Madzienka i co robiliście popołudniu??

A chleb cóż - zakalec wyszedł, ale z Natalią zjadłyśmy :-D

A wy gdzie wszystkie??

Dotarlismy do domku z majówki. Zjedlismy kolacjo-obiad bo tam tylko frytki na szybko no i pierwsze lody mniaam:-) Pogodo cudowna na wypady za miasto-bo ani za zimno ani za gorąco. Ludzi w sam raz- mozna było wszystko zobaczyć. Tylko Maks juz czym dłużej tym wieksza maruda, no ale nie spał w ciągu dnia wiec było to do przewidzenia, jak tylko weszlismy do samochodu chwila i spał. :tak: Zaraz ścielimy łóżko bo zbyt dużo tlenu i zmeczona jestem, jeszcze Redd'sa popilam to szybciej zasne. Tylko musze przetrzymac Xfactor i (chciałabym) Przepis na życie.

A jak Wasze wekendy-a raczej piękne sloneczne niedziele????

u nas tez już cisza panuje

sunday podsunełas mi pomysł na popołudnie i też byliśmy na tej majówce, u nas hitem byli lotniarze, Kola nie mógł oczu oderwać:tak::tak::tak:

emilia następnym razem chlebek wyjdzie:tak::tak::tak:

madziara jak utrzymujesz zakwaś do chlebka, ja kiedyś usiłowałam zrobić ale mi nie wychodził:baffled::baffled::baffled:

jutro poniedziałek..... dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!

Witam poweekendowo...
ale dziś fajna pogoda była, miałam siedzieć w domku ale siostra zadzwoniła i przypomniała mi słowa lekarza "nie masz temp to można iść na dwór..." i zaproponowała grilla... więc nie sposób było odmówić :-)

Mandziula dokarmiam go dobrze... i jakoś żyje -ostatnio to mało co mi ze słoika nie wyszedł :-) z Tobą się też mogę podzielić... tylko mi przypomnij przed samym spotkaniem jak byśmy miały taką możliwość :-)

Emilia a Tobie kiedyś przyniosę jak się w końcu na spacer umówimy :-)

Madzieńka no właśnie i co robiliście dziś po południu?

Sunday fajnie że niedzielę mieliście udaną... robiłaś jakieś zdjęcia? pochwalisz się?

idę usypiać dzieciaki... może uda mi się jeszcze dziś do was zajrzeć :-)

witajcie

madzienka jesteśmy, jesteśmy w Lublinie

anaconda Wszystkiego Najlepszego!

wpadłam tylko na chwilkę, nie nadrabiam bo mi zejdzie, a muszę jeszcze parę rzeczy porobić:tak:

my dziś wybraliśmy się do Olimpu wózkiem i hulajnoga, spotkaliśmy znajomych z basenu:tak: zjedliśmy gofry i pooglądłam sukienki, jedna mi się spodobała, ale cut drogawa, tym bardziej, że musiałabym dać mamie i musiałaby mi ramiączka doszywać, bo sukienka była bez:sorry2:

za tydzień jedziemy do rodziców i umówiłam się z psiółką na poszukiwania czegoś:tak: może jeszcze mi coś wpadnie w oko

reklama
Misia w tych wielkich pakach nigdy nie ma 4+ niestety:-(

no, niestety,...a najdłużej się chyba je stosuje:dry:
Witam

Ale mam nerwa od rana :wściekła/y:. Justysia znowu wstała po 5 :szok: i się drze cały czas. Wymiękam.

Rosołek mi się gotuje i chlebek piekę z przepisu Nigelli :tak:. Napiszę później czy coś z tego wyszło :-D.

I muszę coś na drugie danie wymyślić, ale nie wiem co :baffled:

misia fajnie, że w Nałęczowie byliście. My mamy teściów pod Nałęczowem, a dziewczynki jeszcze ani razu tam nie były :baffled:. W tym roku nadrobię to, jak tylko M kupi mi ten samochód w końcu.

anet15 oby problemy szybko sobie poszły :tak:

sunday super, że z raną wszystko OK :tak:

Chyba dzisiaj w miarę będzie, choć o 5 same słoneczko było, a teraz jakieś chmury się przypałętały :wściekła/y:

aluśka jak wstaniesz to wejdź na gg :tak:

współczuję pobudki...choć u nas w nocy też dziś było kilka:no:a jeszcze jakiś pijany debil się wydzierał przez pół godziny pod oknem o 5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witamy i my....

dzieciaki dały mi pospać i dopiero niedawno wstaliśmy.... :tak:

Anaconda chyba jeszcze nie składałam Ci życzeń - Kochana wszystkiego naj, spełnienia marzeń, okrągłego brzusia :-D dużo pieniażków i wielkiej radości każdego dnia!!!!

Emilia i jak chlebek?? Jak będziesz chciała to mogę podzielić się swoim zakwasem i dać ci mój przepis... ;-)

Aluśka dużo cierpliwości Wam podsyłam... trzymajcie się i wracajcie do domku szybciutko zdrowe!!!!

Misia ja też uwielbiam czasami tak sobie wyskoczyć do nałęczowa...

Anet zdrówka...

już mi Nela wlazła i coś do was chce pisać....

11112223 xssws2sqqaAAQAA1S1S1E`R`161YSZ2

Wstaję rano, otwieram oczy a tu piękne słonkooo..... aż mi się buzia uśmiechnęła :-D:-) i oby tak pozostało!!!! może wreszcie przyjdzie to lato co?

hej Nelinko;-)

Mandziula chyba lepiej... czasami już normalnie mnie słychać :) czasami jeszcze chrypnę :-) ale mam nadzieję że idzie ku dobremu... grzaniec i czosnek działają cuda :-) (mam nadzieję)

super, ze lepiej:tak:

my dziś troszkę byliśmy u rodziców, potem na cmentarzu, a na koniec pojechaliśmy na Litwę, bo był tam kiermasz turystyczny...ale się spóźniliśmy:baffled:i w efekcie zaliczylismy jedynie hustawkę na Litwie:-D:-D:-D
czy też się z tym spotkaliście?:confused:przyszliśmy na huśtawkę a tam na drugiej jakaś babka huśtała dziecko i paliła fajkę...posadziliśmy Natalkę na drugiej huśtawce i poprosiliśmy by zgasiła papierosa:blink:a ta, czy nam to przeszkadza...na co ja że tak:tak: to ta oświadczyła, że zgasi jak skończy palić...a jak zaczęliśmy zwracać uwagę, że to plac zabaw i jak chce niech truje siebie a nie dzieci i że jest to w końcu miejsce publiczne, to zaczęła się rzucać:no::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:a najlepsze, ze dziewczynka która z nią była w pewnym momencie powiedziała fuj wskazując, że dym na nią leci i jej to przeszkadza i wiecie, że ten babsztyl w ogóle się tym nie przejął:szok::angry::angry::angry: normalnie zupełny brak kultury:no::no:

http://wyborcza.pl/1,87648,9558172,Postrzyzyny__czyli_przyszedl_Groupon_do_fryzjera.html

Ostatnia edycja:
Do góry