reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Sunday to takie ciasto
shrek1.jpg

Takem czuła że Karolina się rozdwoiła;-):tak::tak::-).

Ładnie wygląda! Prosze o przepis!:-)

Ciasto nie tylko wygląda ale i smakuje pysznie:tak::tak::tak:, też kiedyś robiłam a przepis był w takich comiesięcznych książeczkach "Prześlij przepis" - jeśli któraś z was kupuje:tak::tak::tak:

heloł:-):-)

Ana dobrze Twój dziadzio mawiał:tak::tak: jak robiłam kurs to już wątpiłam że zostanę kiedyś kierowcą a tu proszę idzie mi coraz lepiej i coraz bardziej się to podoba:-):-)
Dzisiaj też jeździliśmy po mieście mimo tej brzydkiej pogody i tym razem żaden krawężnik nie ucierpiał:-D:-D
Ładne imie wybraliście dla trzeciego muszkietera:-):-):-)
Karolinko serdeczne gratulacje:-):-):-)
Nadulec dzieki za gratulacje:-):-):-)
Maltanka oby nocnych pobudek było jak najmniej:tak::tak::tak:
Martucha apetycznie to ciasto wygląda:tak::tak::tak:
fajnie że nową klawiaturę masz i że małż nie pojechał do Warszawy:tak::tak::tak:
Madzienka kciuki za Juleczkę mocno zaciśnięte:tak::tak::tak:
aluśka dzięki za pamięć. U Filipka bez zmian :-:)-:)-( siedzi cały tydzień w domu, bierze tony leków, a jak kaszlał tak kaszle. Boję się, że doktorka będzie chciała podjąć tym razem jakieś poważniejsze decyzje. :-:)-:)-(
Fogia ogromnie Wam współczuję:-:)-:)-(
mam nadzieję że Fifi niedługo upora się z tym chorubskiem:-:)-:)-(
Anaconda dużo zdróweczka równiez dla Twojej Majeczki życzę:tak::tak::tak:
:-) Pamiętam swoje początki! :-) Stres,tylko ja jeździłam z tata na początku! Matko jak se przypomne!!!!brrrr......;-)
aluśkaKwestia wprawy!!!będzie dobrze! A i mąż bedzie dawał bo kiedyś będzie potrzebował Ciebie-kierowcy. Znam to bardzo dobrze, wiem co mówię!!!;-)
Sunday a też jeszcze nie mam odwagi wsiąść do samochodu i pojechać gdzieś sama:sorry: może za pół roku;-)
z dawaniem to nie ma problemu bo jak wspomniałam dzis też jeżdziliśmy tylko chodzi o jego czas bo teściowa to nie wiem czy by się odwarzyła teraz ze mna gdzieś pojechać;-):-p

Dobranoc:-):-):-):-)

Witam
Maja do przedszkola oddelegowana, ale oczywiście bez płaczu się nie obyło:-:)-( W czwartek mieli robione zdjęcia grupowe, szkoda ze się na nie nie załapałyśmy:-:)-:)-(
Pogoda wilgotna a ponoć deszcz ma jeszcze padać, chyba już się skończyło ciepełko:tak::tak:

reklama
Witam wszystkie mamusie! Pogoda fatalna, nie chce się nosa wystawić nawet, ale mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej niz wczoraj bo wczoraj nigdzie z Maksem nie wychodziłam. :-(

Marta1981 czekam na przepisik!!!!!:-):-):-)

Do góry