reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Meldujemy się:-)
Anaklim dzięki za przekazanie info :)

Poród szybciutki-nawet mąz nie zdazył dojechac, polozna fantastyczna, opieka po porodzie gites...moje dziecko póki co spi, je i robi kupe....zero płaczu :-)

odezwe sie w wolnej chwili :-)

reklama
Solange gratulacje, pokaż nam jakieś zdjęcie małego bobaska:tak::tak::tak:
Co do śniegu to niech się jeszcze wstrzyma bo Maja butów nie ma:shocked2::shocked2::shocked2:
Ciekawe ile stopni jutro z rana na termometrze zobaczę:tak::tak::tak:

To mój mały misio rysio:-)
P2010036l.jpg

Solange gratuluje ale on słodziuyki a poród pierwsza klasa nawet nie książkowy idealny tylko pozazdrościć. A w jakim wogóle szpitalu rodziłaś? A bobas wygląda bardzo dorodnie.

maltanka torcik zamówiłam w cukierni Nina na nadbystrzyckiej i jeszcze gdzieś mają jeden sklep. Natknęłam się na ich stronę internetową a później chyba ze trzy osoby mi poleciły. Także zamówiłam jagodowo śmietanowy ponąć pycha ze świeżych owoców. Co do wyglądu zdecydowałam się na 2kg okrągły kolor biały z torem samochodowym i dwa chyba samochodziki. Już bez dekoracji dodatkowo z owoców bo za duża "pstrokacizna". Po odbiorze napewno wrzucę fotkę.

Oglądałam teraz pogodę i kurcze rzeczywiście coś mówią o tym śniegu w sumie mam już kombinezon bo dziadkowie kupili już na urodziny a buty ma chrzestna też w ramach prezentu m.in. ale sobie jeszcze nie wyobrażam go w tym. Już pominę fakt że w Pepco kupiłam jeszcze dzisiaj przejściową kurteczkę. No ale nic zobaczymy jak coś to odłożony garnek czeka na pierwszego bałwanka.

maltanka torcik zamówiłam w cukierni Nina na nadbystrzyckiej i jeszcze gdzieś mają jeden sklep. Natknęłam się na ich stronę internetową a później chyba ze trzy osoby mi poleciły. Także zamówiłam jagodowo śmietanowy ponąć pycha ze świeżych owoców. Co do wyglądu zdecydowałam się na 2kg okrągły kolor biały z torem samochodowym i dwa chyba samochodziki. Już bez dekoracji dodatkowo z owoców bo za duża "pstrokacizna". Po odbiorze napewno wrzucę fotkę.
.

Ja tez polecam Ninę, robili nam tort na wesele...wlasnie smietanowo-owocowy(konkretnie nie pamietam z jakich owocow) pycha...czekamy na fotkę...

A w ktorym miejsu oni mieszczą się na nadbystrzyckiej??:sorry:

Julu ma jelitówkę,biegunka go męczy teściowa w domu.Do jutra.

Biedactwo:-:)-:)-(zyczymy zdroweczka

reklama
Do góry