reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam!!
Ja jakoś pochłonięta innym forum. Dzieje się tam oj dzieje , jak w brazylijskiej telenoweli:-D Ta która czasami odwiedza maluchy.pl wie o co chodzi:tak:
Witam się z nowymi koleżankami:-). Sunday ja Cię jakoś kojarzę... jak mieszkałam przez ponad 20 lat na Rucie na Dziewanny...jaki rocznik jesteś?

Czołem nowe e-koleżanki!
Ja z moim łobuziakiem zanim się wybiorę to muszę się naganiać za Nim a to z pieluchą a to ze spodenkami że już jestem wykończona. Chodzę niedaleko bloku bo ma fazy że sie odwraca do mnie i chce wyjsc a że jeszcze nie chodzi to albo na raczki albo stoi w wózku. Wspominam sapcery przez pierwsze 3-4miesiace jak wychodziłam z domu a on sobie smacznie spał mozna było spacerowac nawet 3 godzinki. Czekam teraz jak stanie na nogi i będzie chodził.
Ja karmiłam też co 2-3godz. na rządanie, teraz budzi się na picie bądź chce butlę mleka. Marzę o przespanej całej nocy. Jak byłam chora to przeniosłam się do drugiego pokoiku zostawiając moich mężczyzn samych to szczerze mówiąc bardzo dziwnie się czułam. Mogłam chociaż się wyluzować i przespać nockę.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej, witam piątkowo.

co tu taka cisza z rana?
my już po śniadanku. noc w sumie ok. mały jak poszedł spać o 20-tej to obudził się o 3.30, potem około 5.30 i tak już nie śpi:-).

marz21 mój jeszcze nie wstaje, chce, ale nie ma siły. trzeba mu pomóc to postoi chwlkę.:tak:

miłego dnia dziewczyny
lecę zrobić sobie jakąś kawkę:tak:

Witam synio śpi a mama ma lenia. Słonko świeci trzeba by wyjść na spacer troszkę się przewietrzyć. Popijam sobię kawkę aby złapać powera.
Miłego dnia życzę

reklama
Do góry