reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello laski

my już po spacerku i po obiedzie. byliśmy prawie 3 godziny. schodziliśmy chyba pół Czechowa:tak:
coś mi mały nie chce dzisiaj bardzo jeść.
czekamy teraz na tatę aż wróci z pracy:-)

a jak wam mija dzień?

Maltanka a gdzie chodzicie na spacerki??my tez dzisiaj troszeczke spacerowalysmy, moze nawet minelysmy sie:-D:-D:-D:-D
My dalej walczymy z chorobskiem ale dzisiaj na treoszeczke wyszlysmy mam nadzieje ze nie pogorszy się Juleczce

reklama
hej wiecie moze czy oslonki na brodawki maja jakis rozmiar ale chodzi mi o taki dla dziecka. o te dziurki dokladnie. nom bardzo ladny dzien, ale moj malutki ma cos ten katarek, masc majerankowa nie zabardzo mu pomogla wiec bedziemy musieli pojsc do lekarza chyba. a moj starszy synek bryka po dworku z babcia a co tam babcia tez musi miec troche ruchu, hehe.
oj jak ci dobrze maltanka moj dopiero jutro po poludniu przyjedzie z pracy.:-( ale za to ma caly tydzien wolny.:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
pozdrawiam was papa

hej wiecie moze czy oslonki na brodawki maja jakis rozmiar ale chodzi mi o taki dla dziecka. o te dziurki dokladnie. nom bardzo ladny dzien, ale moj malutki ma cos ten katarek, masc majerankowa nie zabardzo mu pomogla wiec bedziemy musieli pojsc do lekarza chyba. a moj starszy synek bryka po dworku z babcia a co tam babcia tez musi miec troche ruchu, hehe.
oj jak ci dobrze maltanka moj dopiero jutro po poludniu przyjedzie z pracy.:-( ale za to ma caly tydzien wolny.:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
pozdrawiam was papa

Maja rozmiary, co do dziurki to nie wiem...ja uzywalam tych najmniejszych, bo te normalne mialy strasznie wielkie przedlyzebnie brokawki i Julci nie miescily sie w buzi:-D:-D:-D

Madzienka a chodziliśmy tu przy szkole społeczno-przyrodniczej, elsnera, aż w końcu wylądowaliśmy na braci wieniawskich. nas to łatwo poznać, bo często zabieramy ze sobą pieska na spacerki (takiego małego białego , czasem wrednego maltańczyka:tak:). właśnie tak myślałam, że mogłyśmy się umówić dziś na spacerek-teraz znowu nie wiadomo kiedy będzie tak ładnie.
zdrówka dla Juleczki życzymy:tak:

mezatkaa te osłonki to ja miałam Aventa, miały duże dziurki, ale mały i tak nie chciał przez to pić, więc muziałam się przyzwyczaić do bólu, a nie było łatwo.
no muszę przyznać, że jak M przychodz z pracy to zajmuje się małym, a ja mam trochę czasu dla siebie dobra nawet godzina:happy:

Hello laski

my już po spacerku i po obiedzie. byliśmy prawie 3 godziny. schodziliśmy chyba pół Czechowa:tak:
coś mi mały nie chce dzisiaj bardzo jeść.
czekamy teraz na tatę aż wróci z pracy:-)

a jak wam mija dzień?

A ja cię nie widziałam, a na Braci Wieniawskich byłaś:szok::szok::szok:
Straszny wiatr się zrywa i przywieje chyba na jutro zimniejszą aurę:tak::tak::tak:

A ja cię nie widziałam, a na Braci Wieniawskich byłaś:szok::szok::szok:

:tak::tak::tak:byliśmy, mały mi tak ładnie usnął, aż nie chciało mi się wracać do domu. z tego co pamiętam to przechodziliśy koło bloku 1a (tak między blokami chodziliśmy).
Straszny wiatr się zrywa i przywieje chyba na jutro zimniejszą aurę:tak::tak::tak:

no niestety podobno jutro ma być poniżej 10 stopni.

Witam nowe kolezanki:-)

U nas jakos czas mija choc nie jest latwo gdyz mala zrobila sie marudna...czasami nie mam pojecia o co jej chodzi..dobrze ze jest ladna pogoda a i moja mala lubi spacery wiec mozna jeszcze wyjsc..moja sie budzi w nocy co 2-3 godziny na jedzenie.

Od wczoraj mam taki okropny bol glowy ze nie wyrabiam ( moze ten bol mam gdyz cisnienie spadlo)

reklama
Do góry