reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam!

Emilka jak raz je na noc nie umyjesz to nic się nie stanie, rano zafundujesz im kąpiel to może poprawią im się humorki:tak:, no szkoda że chorujecie bo pogoda zapowiada się piękna
Marz dzisiaj zrób sobie odpoczynek:tak:, a pizza pewnie smakowita:-)
Madzienka założyli mu ten gips na 3 tyg
Gon1a super że u synka jest wszystko w porządku:tak:
Madziara wow swojska wędlinka, już czuję ten zapach:-D

Nocka kiepska, Michał od 5 urzęduje w naszym łóżku, marudzi sam nie wie czego chce. Włożyłam go do wózka i po pół godzinie wożenia usnął:tak:. Mąż też nie spał bo go ręka boli, a i z tym gipsem na plecach to nawet nie ma jak wygodnie się ułożyć:no:. Zaraz pranie rozwieszę. Nie wiem jak rozplanować dzień, bo czekamy na wieści z warsztatu. Mam nadzieję że szybko naprawią auto i nie drogo

reklama
witam z rana

u nas też słoneczko świeci:tak::tak::tak: nareszcie!!!!

gon1a to właśnie ten plac, mamy do niego strasznie blisko, a w niedzielę możemy się umawiać:tak::tak::tak: super że z dzidzia wszystko ok:tak::tak:

madziarapracowity dzień miałaś:tak::tak::tak:, my też samir obimy wędliny na święta:tak::tak:

my dziś od 6 nie spimy, bo jak kola tylko mnie rano zobaczył w łóżku to już spać nie chciał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no:
a ja mam w planie mycie okien:tak::tak: ciekawe jak mi to wyjdzie:-D:-D:-D:-D
miłego dnia życzę

Witam się sobotnio:-)
madzienka kurczaki ekstra :tak::tak::tak:
mandziula super podsumowanie:-)
emilia super miły wieczorek z koleżanką, a jak dzisiaj dziewczynki? Mam nadzieję że będą mniej marudne....
marzenka oszczędzaj się, to już przepołowione;-) Bez szaleństw mi tam...
justyna to sobie mąż narobił, współczuję mu gipsu:blink: Mam nadzieję że szybko będzie wracał do formy.
madziara78 pogoda się ładna zapowiada więc życzę wielu wrażeń na dworze:tak::tak::tak:
maltanka i jakie planujesz ciasteczkA?Bo ja dalej planuję tylko...Mam ochotę tego trociniaka zrobić ale zobaczymy....
sunday ale miałaś rarytaski na obiad, mniam :tak: A mąż się nie skusił?
My już od 7 na nogach bo jedziemy dzisiaj do dziadka "wędzować kałbasy" i Kubuś z tej okazji wstał przed 7:sorry2: Teraz ogląda bajkę a ja miałam robić śniadanko ale się zaczytałam na BB. Życzę miłego dzionka, lecę robić kawkę...

Witam

U nas dzień się zaczął fatalnie. Justysia wszędzie łazi na czworaka, poszła za mną do łazienki, i jak wyłaziła i była tyłkiem w łazience a głową w przedpokoju to Natalia wychodząc z pokoju obok zamknęła drzwi od łazienki i Justynka ma odbity kant drzwi na skroni. Normalnie jak dzisiaj zobaczy je pielęgniarka to pomyśli że bite
embarrassed.gif
unhappy.gif
.

Ale humorek Natalki lepszy, choć zapowiadało się źle.

Pranie wywieszone, pościel się wietrzy. 3 worki maskotek, pościel, ubrania i buty wystawiłam przed dom, bo mają jeździć z jakiejś fundacji ludzi niepełnosprawnych i zbierać. Pewnie jeszcze by się coś znalazło, ale za późno zaczęłam to składać, a teraz mąż pojechał z moim tatą do Lubartowa oglądać samochód, a nie chce zostawiać dziewczyn samych w domu, nawet na chwilę, bo ostatnio coś im się w głowach poprzewracało
yes2.gif
laugh.gif
p.gif

marz uważaj na siebie
yes2.gif
, a pizza - ale mi smaka narobiłaś, może dzisiaj mąż nam przywiezie na kolację
biggrin.gif

Madzienka
w końcu doczekałaś się pogody
yes2.gif

gon1a
o nawet łatwo robi się te pisanki, może spróbuję, ale to muszę wybrać się najpierw do pasmanterii, ale to już w poniedziałek
yes2.gif
. Oj oby to nie cukrzyca ciążowa

Madziara o jej mi też ślinka pociekła. Ja to tylko szynkę będę piec i może boczek
yes2.gif

Justynka ale się mąż załatwił, wcale się nie dziwię że spać nie mógł, a co to za druga dzidzia w avatarku ??

mandziula mi też by się okna przydało pomyć, ale boję, się, żeby dziewczyn nie przewiało, tym bardziej, że Natalia na pewno będzie chciała na balkon, no a Justysia to będzie się drzeć że wyjść nie może. Oj jeszcze zobaczę.

I właśnie pani zrobiła zastrzyk Justysi. Położyłam ją spać i chyba się za te okna zabieram
sorry2.gif

Dzien dobry! Ale piękne słońce, aż się "chce" sprzątać :baffled: My po śniadanku-obfitym, a to po to aby mieć siłe na porządki,bo i Maks obiecywał że będzie pomagał :-) a narazie rysuje zawzięcie :-) Ja pościel wynioslam na balkon- tylko jeszcze musze tam powynosil graty bo z mojego dużego balkonu mam tyci i tylko wejsc i sie obrocic:zawstydzona/y:
Kawkę sobie zrobiłam, co by nie utracić sił( ktorych i tak jakos nie zawiele).

Justyna zdrowka dla M a dla ciebie sił:tak:
Emilia jak u Was???
Madzienka wczoraj "sciagnełam" od Ciebie i wykleilismy z Maksem pisankę:-) ależ miał frajdę, potem opowiadał tacie przez telefon co i jak robił:tak: SUPER sprawa!!!
Antuanet w mojej porze obiadowej M nie było, wiec czemu oczy nie widzą....:tak:
Madziarka fajny dzień Wam się szykuje:-)

Nic pora zacząć bo się skończy tylko na słowach:-(

witajcie
Super pogoda :) tez mam w planach sprzątanie, pranie no i koniecznie spacerek, bo super pogoda sie zapowiada :)
madzienka, madziara udanych zakupów :)
ciekawe jak Anaconda?

Mandziula powodzenia w myciu okien:tak:
Antuanet udanej wizyty u dziadka:-)
Emilka o matko! Biedna Justysia:no:, mam nadzieję że ślad na skroni szybko zejdzie:tak:. Na avatarku jest mój siostrzeniec:-)
Sunday fajnie że Maksio taki chętny do pomocy przy sprzątaniu:tak:

Auto już naprawione, i chyba jedziemy do rodziców. Trochę mi się nie chce bo jak zajadę tam to już będą pozamykane sklepy, a chciałam do rossmanna podejść, może jutro będzie otwarty, bo przecież niedziela handlowa:-D

Dzisiaj naprawdę sobota:szok:....bo od rana naprodukowałyście że czytam i czytam....

witajcie...my już po śniadanku, P pojechał na działkę trochę pomóc...bo najbliższy wolny weekend to już długi majowy...może na działeczce spędzimy:-p:-p:-p

Madziarka jak przeprowadzka widać koniec???i udanego wędzenia...mniam mniam

Justyna udanego weekendu, super że autko udało się naprawić...a mężowego musisz położyć na wielkiej, wysokiej podusi, wtedy troszkę pośpi

Emilia spokojnego dzionka

Sienio dzięki...wyruszam dzisiaj polować na promocje glamourowe... może coś letniego upoluję...:tak::tak:

Sunday w taką pogodę to na dwór trzeba iść:-D, porządki poczekają:tak::tak:
a wyklejanki moja Jula uwielbia

Marzenka jak dzisiaj samopoczucie??

Antuanet udanego "wędzowania kałbasy":-)

a co do słonka - nawet ono bało się myszy i jak tylko wczoraj powiedziałaś że dziś ma być słonko to mówisz i masz!!! ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dzionka

reklama
Okna pomyte :tak:, a Justysia jak na złość dzisiaj spać jeszcze nie poszła, nie mogła zasnąć i się wszędzie pcha gdzie nie trzeba. No nic pójdzie spać o 13 razem z Natalia, chyba że nie dotrzyma.

Jeszcze muszę zupę wstawić i nie wiem jaką. A zresztą nawet nie mam na czym jej zrobić, bo przecież nie mam jak wyjść. Choć nie powiem, że mnie kusi żeby na chwilkę z nimi pospacerować.

Do góry