Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam piatkowo
karlita super że udało Ci się spotkać z panią rehabilitantką
justyna2729 dzisiaj Kuba zdrowy jak ryba, rozrabia za dwóch
maltanka super wieści od pediatry, fajnie że tak się dobrze rozwija.
Emilia to dobrze że u dziewczynek zaczęły leki działać i dochodzą do siebie:-)
aneta82 współczuję kłótni z teściową. Nie martw się, wszystko się jakoś poukłada. A bratowej to mężowi współczuję, zachowuje się jakby co najmniej była "pępkiem" całego świata. Tylko zastanawia mnie dlaczego nie powiedziała Wam tylko teściową w to miesza?A może teściowa dodała swoje 3 grosze i tak wyszło?
anaconda27 a jak tam Twoje pakowanie? Na ile Wy tam wyjeżdżacie?
fogia dobrze że rączka się goi, za tydzień nie będziesz już czuła bólu....
Ja już ogarnęłam chałupkę, pranie się pierze a teraz szukam ispiracji na wielkanocne wypieki. Przejrzałam dużo przepisów i nie wiem na co się zdecydować Kuba usiłuje zasnąć więc jeszcze chwilka ciszy musi być. Miłego dzionka:-)
karlita super że udało Ci się spotkać z panią rehabilitantką
justyna2729 dzisiaj Kuba zdrowy jak ryba, rozrabia za dwóch
maltanka super wieści od pediatry, fajnie że tak się dobrze rozwija.
Emilia to dobrze że u dziewczynek zaczęły leki działać i dochodzą do siebie:-)
aneta82 współczuję kłótni z teściową. Nie martw się, wszystko się jakoś poukłada. A bratowej to mężowi współczuję, zachowuje się jakby co najmniej była "pępkiem" całego świata. Tylko zastanawia mnie dlaczego nie powiedziała Wam tylko teściową w to miesza?A może teściowa dodała swoje 3 grosze i tak wyszło?
anaconda27 a jak tam Twoje pakowanie? Na ile Wy tam wyjeżdżacie?
fogia dobrze że rączka się goi, za tydzień nie będziesz już czuła bólu....
Ja już ogarnęłam chałupkę, pranie się pierze a teraz szukam ispiracji na wielkanocne wypieki. Przejrzałam dużo przepisów i nie wiem na co się zdecydować Kuba usiłuje zasnąć więc jeszcze chwilka ciszy musi być. Miłego dzionka:-)