reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justysia śpi już godzinę. Ale maruda mi się trafiła :baffled:. Chyba to jednak ząbki ją męczą.

maltanka ja kupowałam w empiku :tak:, dwie wielkości jajek są.

reklama
ja już po zakupach...udanych...kupiłam sobie sukieneczkę, może na jakieś weselicho przyda mi się a wygląda tak
1.jpg
oraz kilka bluzeczek i spodenek Julci i oczywiście ze zniżek niewiele skorzystałam:-):-):-)

kupiłam jeszcze kolorowe filce i będziemy robić zajączki ale także styropianowe jajka i tasiemki i zobaczymy czy mi coś z tego wyjdzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny gdzie takie styropianowe jajka można kupić?

w empiku...ale najbliżej masz do reala...dzisiaj widziałam w tym kąciku z pasmanterią...na przeciwko optyka:tak::tak:

Marzenka, sunday dzięki...jest tyle metod ale chyba będę robiła tak jak Marzenka...

Miłego wieczorku

maltanka ja kupowałam w empiku :tak:, dwie wielkości jajek są.

w empiku...ale najbliżej masz do reala...dzisiaj widziałam w tym kąciku z pasmanterią...na przeciwko optyka:tak::tak:

dzięki, jutro się chyba przejadę:tak:

madzienka śliczna sukienka :tak: ja mam podobną taką zieloną bardziej taki morski kolor, teraz mam ochotę na jakąś prostą tzn. prosty dół, ale zobaczymy czy uda mi się coś znaleść:sorry2:

witam i ja wieczorną pora
jestem tak padnieta więc wybaczcie ze wszystkim nie odpisze ... Gabi wczoraj w nocy dostała gorączki i mega kataru ... podejrzewam że E cos przytachał do domu bo na tygodniu On się żle czuł... taka piekna pogoda ............. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Madzieńka piekna sukieneczka :-)
pedicure taaaak -po dzisiejszym koncertowaniu Norba E powiedział ze nigdzie nie wychodze heheheh
co do zup nie pomogę :-(

Emilka
tulaski na siniaki

sunday cóz jak się mieszka w centrum o okna wołaja o pomstę .... łączę sie w bólu ... ;-) mi jeszcze zostały te dwa najbrudniejsze ;-) ale to juz po świętach ogolnie musimy wymienić klamki w oknach na takie z blokadami bo Gabi np w sypialni włazi na parapet i szarpie za klamkę .... normalnie zgroza .... a ostatnio sama sobie otworzyla balkon ....

Aluśka zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!

ehhhhhhhhhhhhhhhh szalejecie z tymi jajami moze i ja cos zrobie :))))))))))))))))

dobrze ze udalo sie pomyć okienka :-)

A ja witam z ranka,
Madzienka kiecka superancka.... zdradź tajemnicę - gdzie kupiłaś? ;-)

Karlitka zdrówka podsyłam, oby u Gabi to było lekkie przeziębienie o którym dziś zapomnicie!!!
my też powinnismy jakieś blokady pozakładać bo moim dzieciom różne dziwne pomysły do głowy przychodzą... aż się boję myśleć co by było gdyby... :baffled::no::zawstydzona/y:

Aluśka oby Martini nie załapała tym razem nic od Amandzi!!!!

Anaconda wow ale Wam fajowo..... :tak:

Antuanet jak wasza kiełbaska??? moja pachnie na całą lodówkę :-D:-D:-D:-D:-D

Emilia jak tam u was??? jak dziewczynki? i jak autko - masz już co opijać? ;-)
Julcio wczoraj pojechał z M. oddać teściowi samochód i tak się uparł na nocowanie u babci że przyjechał po piżamkę i szczoteczkę i pojechał z dziadkami... Nelcię szybko uśpiłam i miałam wreszcie wieczór dla siebie i męża... fajnie było ;-) ale dziś o 6 Nela wstała, popatrzyła po łóżku i zaczęła wołać Jule Jułe... i to by było na koniec spania... :baffled: więc siedzimy i oglądamy baję zajadając ciacho które przedwczoraj z Julciem upiekliśmy :tak:

Idę zrobić sobie herbatki bo się zasłodziłam z ranka :-D
Miłego dnia Wam życzę!!!!!

Madzienka fajowa sukienie upolowałas...
Madziarka super ze wieczor udał;-)fajnie ze masz dziadkow na miejscu bo zaraz i Nela bedzie chciala z nim czasem zostawac...
Karlita oby Gabi sie obronila przed infekcja no i Nor zeby nic nie zlapal...klamki u mnie tez temat na czasie...

A teraz sie witam...Mateusz wcina jablko i cos na rozruch oglada w tv ja szybko ide zaraz pod prysznic i jesli sie rozpogodzi to chcialabym isc do kosciola tylko ze na msze dla dzieci...kupilam Mateuszowi mala palme tylko az oje sie pomyslec co on z niej zroi mam nadzieje ze zamiatac kosciola nia nie bedzie...ale puki co pogoda mi sie nie podoba wiec nigdzie sie nie ruszamy...
Milej niedzielki Wam zycze

Ostatnia edycja:
Madziarka super że wieczór udany :))))

marz fakt pochmurno ale 15 stopni ... Gabi miala palemkę ... tak miała ;-)

Gabi hmmm temperatury i kataru niby nie ma, odkaszluje ale to pewnie po katarze .... poszła na basen z tatą ;-)
Norb TFUTFU dobrze własnie wariuje na macie i piszczy do zawieszek ;-)

poźniej jedziemy na targ i do olimpu muszę kupic parę rzeczy ;-)

Witamy....my-tzn ja i Maks po małym sniadanku, a tatuś się przytulony do poduszki. Wrociliśmy przed 23, i od razu bez problemu poszliśmy spać. Maks ogląda bajkę jeszcze nieprzebrany, no ale noż jak wolne to wolne-ja tez jeszcze w koszuli. Ale zaraz muszę się wziąc w graść i coś organizować. Tylko szkoda ,że z wczorajszej pogody nic nie zostało:-(

sienio mnie głowa nie boli bo ja kierowczyni byłam;-) no ale zobaczymy jak M, bo z tą dietą to szybko go złapało;-)
Madzienka ja tak tez jak Marzenka wekuje potrawy, ale jak robiłam przetwory to juz tak jak moja mama bo wtedy dłuzej postoja, no ale jak robiłam leczo na wakacje do słoików to własnie jak Marzenka i tez było spoko. Na pewno jest szybciej i mniej zachodu.
Super sukieneczke kupiłas!!! Gdzie ja dostalaś? ja chce cos podobnego sobie sprawic, w wakacje mamy wesele a ja nic nie mam bo nie chodzimy na tegoo rodzaju imprezy i ubrania takie nie są mi potrzebne. A ta Twoja jest bardzo fajna:-)
maltanka tak wypicował,ze az troche zdarł znaczek samochodu:-) a co do jajek to ja widzialam w papierniczym;-)
karlita dobrze ze z Gabi juz lepiej :-) oby Norbercik się trzymał:-) Dzisiaj niedziela handlowa? ojj ja tez bym połaziła i cos upolowała....
Madziarka ale Wam fajnie, juz czuje ten zapach swojskiego jedzonka:tak:

reklama
Karlita no fakt moze i 15stopni ale brak slonca nie motywuje mnie do wyjscia:-)....oby dzieciaki trzymaly sie tak dalej...udanych zakupow no tak chrzciny sie zblizaja wielkiemi krokami
Sunday fajnie ze wieczorek sie udał...

A ja wkoncu wzielam sie za strzyzenie mojego obrosnietego synia wiec byla tez i kapiel dltaego siedzimy puki co w domu zeby sie nie przeziebil bo musi isc jutro i we wtorek do zlobka bo ja mam w te dwa dni w ciagu dnia badania i wizyte...

Do góry