reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale kupiłam sobie spodnie w kancik, tunikę i bluzkę na ramiączkach na lato :-):-):-)

oo gdzie wy takiego ciucha macie, ja co nie pójdę to nic nie mogę znaleźć, tym bardziej jak grzebią się te kury tam:-D

Maltanka przeczytałam książkę dzisiaj zaczynam "sto dni po ślubie"....ale tą czytam oszczędnie bo chciałam ją na wakacje zabrać:tak:
jak nie upolujesz drugiej cześci w bibilotece to (nie wiem czy już pisałam Ci) możesz zamówić sobie w empiku po 9,49

pisałaś, pisałaś na razie nastawiam się na bibliotekę, oo ja bym tyle nie dotrwała, pewnie przeczytałabym do tego czasu;-)

a ja dzisiaj nic nie gotuje, mam mielone z wczoraj wieczorkiem jeszcze jakąs zupę nastawię, bo jutro na szkolenie się wybieram

karlita ja nie wiem, może w papierniczych popytaj my mamy taką stojącą

Ostatnia edycja:
reklama
karlita ja widziałam kiedyś te tablice w hurtowni zabawek na dziesiątej :tak:, bardzo dobry pomysł z tą tablicą. Pozwolisz że wykorzystam ;-) ??

talia ja też proszę o przepis :-)

Madzienka ja schabowe robię, pomidorową z ryżem mam z wczoraj :tak:

maltanka u nas jest taki Ciucholand na Koryznowej obok Carrefoura. Spodni sporo były, tylko większość na mój tyłek za małe. Ale ty chuda jesteś to byś coś znalazła :tak:. Ogólnie tam są szklanki, proszki do prania, wózki, takie wszystko :tak:.

Chyba jutro zrobię zupę z groszku, ciekawe czy ktoś ją zje :sorry2::sorry2::sorry2:

Emilia ja tez zazdroszcze zakupow w ciuchu nie umiem co wejde to zaraz wychodze bo nic nie znajduje...
Karlita nie z tymi wyrzutami to daj spokoj...Madziarka chyba miala taka pomoc, na 4godz to tylko studentki ja studiowalam wieczorowo chodzilam na zajecia na 15 i dzisiaj sobie mysle ze moglam przedpoludnia tak wlasnie spedzac. Pol roku w taki sposob pilnowalam roczna dziewczynke mojego M siostry.
Madzienka wyobraz soie ze ja dzisiaj mam schabik w sosie do kaszy jeczmiennej i troche zupy pomidorowej wczorajszej:-)jutro mam w planach po raz pierwszy zroic pierogi ruskie ale nie wiem czy mi nie przejdzie..

fogia kuba ma 7 zabkowa osmy w drodze, lada chwila sie przebije, a ma 10miec (a zabkowy suwaczek mam nieaktualny;)) bardzo szybko mu sie zebole wyrzynaja, nie jestem tym zachwycona eh

emilia o a ten ciuszek moze w tym bloku za farmedem? czy w innym miejscu, na lwowskiej tez wielki ciuszek jest, ale straszne przepychanki:)

karlita w papierniczym, najlepiej w hurtowni abc na zwiazkowej, mozna zadzwonic wczesniej i zapytac, czy maja w wybranym rozmiarze, oni maja bardzo szeroki asortyment:)

madzienka 'sto dno po slubie' fana knizka :)

Emilia ja tez zazdroszcze zakupow w ciuchu nie umiem co wejde to zaraz wychodze bo nic nie znajduje...

Madzienka wyobraz soie ze ja dzisiaj mam schabik w sosie do kaszy jeczmiennej i troche zupy pomidorowej wczorajszej:-)jutro mam w planach po raz pierwszy zroic pierogi ruskie ale nie wiem czy mi nie przejdzie..

ja z ciuchlandami mam podobnie...

mniam mniam i te pierogi kuszą:-p

mama kubulki no ten za Farmedem. A w tym dużym na Lwowskiej tydzień temu kupiłam mężowi spodnie. Wyglądają na nie używane :tak:. W każdym bądź razie mężowi się podobają ;-) - a on nie lubi rzeczy z ciucha.

Madzienka, maltanka to możemy się razem umówić na zakupy :-)

Justynka gdzie jesteś??

Zjadłyśmy z Natalka zupkę i czekamy aż się Justysia łaskawie obudzi :-D:-D

Dziewczyny poszukuję chusteczki na głowę dla Julci (wiem wiem że to jeszcze nie pora)ale gdyby którejś z Was rzuciła się jakaś podobna czy w sklepie czy na allegro proszę o "cynk":-p
poszukuje czegoś takiego
DSCN9753.jpg

reklama
Hej!
Od rana nie mam czasu usiąść na BB i poczytać co tam u Was:no:
Jeździłam dzisiaj z babcią do okulisty na Chmielną, ludzi tam multum, ale na szczęście raz dwa nas obsłużono:-).
Michał właśnie usnął z wielkim krzykiem, pranie czeka na rozwieszenie. Troszkę ogarnęłam mieszkanie i już zrobiłam się senna:no:

Do góry