reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-)
Wczoraj na wieczór zaliczyłyśmy ostatni raz dentystę i potem jeszcze spacerkiem do domu wróciliśmy :tak::tak:
A dzisiaj biorę się już poważnie na szykowanie ubrań :tak::tak::tak:
Emilia całe szczęście ze pani jednak sobie o was przypomniała :baffled::baffled::baffled: chociaż swoją drogą godzina niezbyt odpowiednia na odwiedziny :confused::confused::confused:
Sunday śliczna fotka w podpisie :tak::tak::tak:
A pilnowania 20 dzieci przez cały dzień jednym słowem współczuję :cool::cool: mi to chyba by po całym dniu głowa eksplodowała :szok::szok:
Madziarka a co ty jeździć nie chcesz? Najlepsze to jak mój mąż stwierdził że my to do Włoch na zmianę będziemy jechać bez noclegu :szok::szok::-D:-D ja - niedzielny kierowca autostradą miałabym jechać :szok::szok::szok:
Karlita i jak minęła noc? Norbert bardzo dokuczał? :confused::confused:
Madzienka a jak oczko Julci?
Misia oby uczulenie szybko zniknęło u Natalki :tak::tak:

reklama
Wiecie co, przed chwilą usłyszałam najcudowniejsze słowa na świecie od swojej córci : "Kocham Cię mamo" i się do mnie przytuliła :-):tak:, normalnie się popłakałam :-D

Witajcie
znowu nie mam na nic czasu.. jak wczoraj rano otworzyłam oczy to pierwsze co mi przyszło na mysl to , ze dopiero wtorek:-D:-D
Cos widzę,ze Wam sie dzieciaczki pochorowały :-( mam nadzieję,ze nam tym razem odpuści:sorry2:
A i bede brała udział w przedszkolnym przedstawieniu rodziców dla dzieci :tak::tak: podobno jest strasznie śmiesznie;-);-) ma byc wystawiana "Królewna Śnieżka" ciekawe co mi sie trafi, oby nie trzeba było sie duzo uczyć:-p:-p
sunday trzymaj siei nie daj sie dzieciakom, btw podziwiam Cie:tak::tak:
maltanka a to juz wiem skad bierzesz te wszystkie pomysły na obiadki :-D:-D:-p
ide sie zbierac, do tego nie mam w co sie ubrac:sorry2::sorry2:

anaconda wez nie denerwuj tymi ubraniami letnimi i opisem :p podobno to najcieplejsza wiosna we Włoszech od 40lat :)

witajcie z rana

kurczę ale mi się dzisiaj nic nie chce, u nas nocka ok, z nosa nie leci, nie kaszlemy
mamy dzisiaj przedszkole i się zastanawiam czy iść, bo obawiam się, żeby jakieś prychające dziecko nie przyszło, no i nie chce mi się też trochę:sorry2:

gon1a
ładne pisanki:tak:

anaconda to co będzie rower?;-) a real po dentyście był? ps. wczoraj opowiadałam swojemu o waszym wyjeździe, a ten pyta czy na raz nie dacie rady przejechać:sorry2:my mieliśmy jechać na zmianę jak jechaliśmy do Francji, ale wyjechaliśmy w nocy, a ja w nocy nie bardzo się czuję, to P jechał, rano jak wjechaliśmy do Niemiec jak zobaczyłam jaki tam jest ruch i jak się jeździ to nie odważyłam się:-p w rezultacie sam machnął 1800 km ale już na miejscu jak wyszłam z samochodu, to nogi się pode mną uginały:sorry2:

sundey ojeja cały dzień w pracy to ci dzieciaki dały w kość. ps. ładne zmiany:tak:;-)

emilka no co ty niepoważni:wściekła/y: też bym im awanturę zrobiła:dry: my dzisiaj pobudkę mieliśmy standardowo po 6.00:-Dpamiętam jak H był taki jak Twoja Justysia, budził się rano, ja też zawsze się przebudzałam, ale nikt nie ruszał się i dosypiał jeszcze:-D

mandziula mój też polubił skakanie, ale bez nurków też;-)

madzienka angielski to ja mam dopiero od 10 maja:sorry2: a z basenem nie wiem jeszcze:sorry2:nie chce mi się z domu dzisiaj ruszać:sorry2:jak oczko Julci?

misia dobrze, że u was ok

hej dziewczyny

MASAKRA z tą pogodą! Przecież to już połowa kwietnia, ja chcę ciepełka!!!!!!!

[
A moja córcia znowu dostarcza wrażeń mamusi :wściekła/y:, a już tyle było spokoju. Wywróciła się na oparcie fotela i rozcięła dziąsło w środku, krwi się polało, a jaki pisk. I teraz spuchnięte usta :-(.
ojej, to mieliście przeżycie. :-( zdrówka dla Was!

fogia to mieliście wyprawę;-)

ps. ja nie wiem co wy w tym H&M-ie wynajdujecie, ja co tam nie zajdę to nic nie ma ubrania jakieś takie dziwne :dry: jeszcze na dziecięcym dziale to idzie coś znaleźć ale dla siebie to nie ma się w co ubrać:-p
mi też nie każda kolekcja podpasuje ale akurat obecna podoba mi się bardzo. Tylko najpierw muszę w totka wygrać. :-D

Fogia no to pierwsza podróż zaliczona :-D:-D szybko twoim chłopakom ząbki wychodzą, Maja to do 8-go m-ca nie miała żadnego :szok::szok:
jako, że ostatnio zmienialiśmy lekarza pediatrę to miałam możliwość poczytać Filipkową kartę. I wyczytałam z niej m.in., że młody w 9 miesiącu miał już 8 zębów :szok::szok::szok::szok:. Wiedziałam, że pojawiły się u niego bardzo szybko ale szczegółów nie pamiętałam.

Wiecie co, przed chwilą usłyszałam najcudowniejsze słowa na świecie od swojej córci : "Kocham Cię mamo" i się do mnie przytuliła :-):tak:, normalnie się popłakałam :-D
gratulacje to jeden z najpiękniejszych momentów w życiu każdej mamy. :-)

witajcie

taka pogoda że tylko bym spała, ale Ola ma odmienne zdanie i spać nie chce, to się muszę męczyć, może zaraz pójdziemy na krótki spacerek, a potem łóżeczko i spanie

sunday ładna zmiana w suwaczku :tak:
Emilia no ona chyba jakaś niepoważna, żeby o tej porze przychodzić :no: ale Cię córeczka zaskoczyła :-D
anaconda my jak wracaliśmy z Holandii z Pawłem, to też mieliśmy jechać na zmianę, a wyszło tak, że całą trasę przesiedziałam jako pasażer i nawigacja :-D

Ola zaczęła na dobre zwiedzanie domu na czworaka, i teraz nie mam czasu na nic bo nie można na chwilę z oka spuszczać, a i kupiłam jej nocnik, ale jakoś nie wiem jak się zabrać za naukę nocnikowania :zawstydzona/y:

Witam prawie wyspana, bo Pablo spał baaardzo ładnie aż matkę zalało mlekiem:tak::-D za to M przed 4-tą rano siadł plan rozliczyć a potem na kanapę mi się władował. Starsze w końcu w przedszkolu, więc komp wolny i mam czas dla siebie:tak:
cool.gif
cool2.gif
.
Akurat się krasnal przebudził i cycuje:-p:-D.
Anaconda, fajnie Tobie z wyjazdem:tak:.
Madzienka, Emilka, zdrówka dla dziewczynek:tak::-).
Fogia, popieram Twój postulat, bo kiedy my się na ten spacer wybierzemy. My go tej pory wózkiem byliśmy tylko na jednym:baffled::nerd:.
Ktoś wie co Fornetką, Anaklim, Nadulcem:confused:? Dawno tu były dziewczyny:sorry2::dry:.

Madzieńka jak oczko Juleczki ??????

Emilka dobrze że ze zdrówkiem dziewczynek juz lepiej a takie słowa to powalają .... ehhhh

Fogia ja też chcę ciepełka Gabi wstala o 7 i od rana pokazuje że chce na dwór ... ja byłam po zakupy i jakoś mi się wychodzic na dwor nie chce .... może wygonię ja na balkon ...

dodatkowo mam dzisiaj gości popołudniu i muszę posprzątać a mała od rana lata jak tornado po domu i wywala wszystko z szafek .... i w takich chwilach przydałaby mi sie niania na 4h żeby wyszła z dzieckiem na dwór ....

anaconda mam dla Ciebie motylki :-) moze jakoś na weekendzie Ci podrzucę :-)

Marta Fornetka walczy z operatorem internetowym ;)

dobrze ze Pablo dał Ci sie wyspać mój dzisiaj od 6 w sumie gadał i śmial się w głos .... ale musiał mnie widzieć ;-)

Cześć!
Na forum ruch ze hej;-)
U nas też nie mam czasu zbytnio bo to i lekarz i normalna zabawa trochę dworu tez chciałam Gabi wczoraj zafundować bo dziś ju wiedziałam ze się nie da.
Lekarka osłuchała ją wczoraj i wszystko ok, katarek zanika ja też ju lepiej :tak:
Plamki ustępują aczkolwiek jeszcze je widać.
Pogoda mnie dobija i szczególnie nie mam chęci na nic. Ale skoro jest Gabi to mobilizacja jakoś przychodzi!
Nestety G wróciła do wstawania o 6:no: wiec dzien mamy dłuższy;-)
Dziś w planach wyprawa na halę i carrefour:cool:
Maltanka super ze u Was juz lepiej!
Emilia wyznanie wzruszające!!! ja już nie moge się doczekać:tak: Zdrówko niech juz do Was zawita!
Sienio super takie przedstawienie, będziecie mieć ubaw
Misia a jak objawia sie to uczulelnie?
Gon Twoje pisanki są rewelacyjne,ach jak ja bym chciała mieć choc gartkę Twoich zdolności:sorry2:
Madzienka na pewno już lepiej z Julci oczkiem!!!!

reklama
Senio chcialabym zobaczyc to przedstawienie...super pomysł
Maltanka dobrze ze z H juz wporzadku...
Misia oby N szybko zeszło uczulenie...
Marta dobrze ze chłopcy mogli pojsc do przedszkola wyszaleja sie poza domem a ty troche odpoczniesz...
Madzienka jak oczko J???
Aneta nocnik juz????
Emilia suoer dla takich chwil warto zyc:-)
Madziarka nie marudzic tylko jezdzic:-)
Aluska super ze tesciowa ci pomaga odbierajac Amande z przedszkola tym bardziej w taka pogode...
Karlita oj bardzo by ci sie przydala taka niania do Gabi czasem bardzo by cie odciazyla....a nie myslalas o tym???

A ja wczoraj mialam dzien lenia ale dzisiaj zaraz wstaje i zabieram sie za obiadek i dzisiaj zrobie babeczki czekoladowe(oczywiscie z pudeleczka:-)).
Umowialm sie do fryzjera ale oczywiscie swieta wiec ide po na spookojnie...
Mati w zlobku jaki to sie spioch zrobil klade go og 21 spac i rano wstac nie moze...
Odkad M zaklada sobie zegarek na reke Mati musi tez oczywiscie skopiowac tate i chodzi w zalozonym na kutke taim duzym starym ze srebrna bronsoleta, nie wiem skad go nawet mamy ale "wies spiewa wies tanczy". Wiec zakuoilam dzisiaj na allegro z Myszka Miki bo teraz ma faze wlasnie na Miki:-). Uwieliam sorawiac mu takie drobne prezenciki wtedy tak sie mocno cieszy...bezcenne:-)
Wczoraj wieczorem nasz przyszly nowy lokator dal sie poznac dla M strzelajac mu wkoncu kopniaki w reke...

Ostatnia edycja:
Do góry