reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita ja widziałam kiedyś te tablice w hurtowni zabawek na dziesiątej :tak:, bardzo dobry pomysł z tą tablicą. Pozwolisz że wykorzystam ;-) ??

a prosze bardzo :-) sama niedawno wpadłam na ten pomysł ;-)

w takich hurtowniach jak ABC bedzie drogo ;-)

znalazłam na allegro producenta :-) i chyba zamówię :-)

aneta u nas tez się świetnie sprawdzają takie puzzle mąż bardzo przepłacił w smyku ;-) no ale ja bylam w szpitalu więc skąd mógł wiedzieć ze na allegro można kupic za 1/3 tej ceny z dostawą :-) heheheheh

swoja droga to ja te puzzle układam przynajmniej raz dziennie bo wyjmowanie literek to fajne zajęcie ;-)

Justynka dzisiaj taka pogoda ze wszyscy śnięci chodzą ...

Anaconda przykro mi ze tak późno przyszły ... jak np już ich nie chcesz to spoko okleję Gabiszona heheheh

reklama
aneta my mamy takie, tyle, że cyferki :tak:

karlita a po ile te tablice, może bym z Tobą zamówiła?? Co??

anaconda ty leniuchu :-D:-D:-D

Justynka taki dzień do spania...

A ja jednak się wybrałam do lekarza z Natalką bo gorączka cały czas,a przecież jak zaczęła brać leki to jej nie było. Do tego zielony katar. I dostaliśmy antybiotyk. Ale to chyba lepiej. Szybciej się wyleczy i nie będzie od początku zarażać Justysi, która już prawie zdrowa jest :tak::tak:.

My obiad zjadłyśmy. Wprawdzie marny apetyt Natalka ma, ale chora.

A w przychodniu za to że była taka grzeczna dostała frotki i spinki do włosów :-):-):-)

Emilia zdróweczka dla dziewczynek...niech zdrowieją bo ciepło idzie więc szkoda będzie siedzieć w domu!!!!

Ja wierzę w prognozy o cieple i idę robić porządki w szafie:tak:...wyciągam wiosenno-letnie ubrania

Maltanka a co u Was....gdzie podziewacie się???

aneta super puzzelki :-) a no i podłoga też mi sie bardzo podoba :-)
Emilia fajne ciuszki:-) ZDROWKA DLA WAS!!!!
Madzienka dobrze ze z Julcia juz lepiej, oby jutro już było normalnie :-)
karlita bardzo fajny pomysl z tablica, hmm tylko gdzie ja bym ja zawiesiła... jest jeszcze hurtownia papiernicza na Łeczynskiej....
anaconda dobrze,ze masz zapas w zamrazalniku:-) TY LENIU!!!!:-D

Witam, ja dzisiaj po pracy troszke w kuchni stoje, tzn robie W pulpety dukanowe(zwariuje z ta dieta), na szczecie dla siebie i Maksia mam ....:baffled: pranie zrobilam i prasowanie mnie jeszcze czeka:blink:
Byli u mnie dzisiaj tesciowie, i Maksio dostał kolejne puzzle ale tym razem z Bobem:-D:-D:-D

witacie
Emila ciuszki fajne
ja ostatnio znalazlam ciuch na lubartowskiej ciuchy z anglii duzy sklep i duzy wybór
mam jeszcze jeden taki ciuch na wojciechowskiej, tam sa rzeczy segregowane niezniszczone no i nie za 2 tylko za min 20 zł ale ładne
sunday jakie sliczne zdjecie Maksia

a mnie dzis troche brzuch boli a nagotowałam kartofli i robilam kluski leniwe i zeszło mi sie ze 3 godz bo sporo tego mialam, polowe zamroze, a ze nie za bardzo sie czułam to robilam sobie przerwy, do tego Asiek dzis rozrabia i newry mi puszczaja, teraz sie bawi z kotem w pokoju

Emilka oby ten antybiotyk szybciutko zadziałał:tak:
Sunday super że dziadkowie zrobili prezent Maksiowi:tak:

Trochę przespałam się i już mi lepiej:-)

Madzienka a maltanka to chyba przedszkole miała i basen dzisiaj :tak::tak:

sunday mnie się właśnie chrzestny Natalki pytał co kupić na urodziny jej, to powiedziałam, że właśnie puzle, u nas najlepiej z Kubusiem Puchatkiem :-)

gon1a tyłka Ci nakopać :wściekła/y::wściekła/y:, jak Cię brzuch boli to leż a nie szalejesz w kuchni

karlita zadzwonię do męża jak pójdą spać to dam znać :tak:

A ja czekam na pielęgniarkę, mam nadzieję, że dzisiaj choć trochę wcześniej zawita :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
A ja znowu nic nie robię tylko do kompa zasiadam, wygońcie mnie dziewczyny bo w innym wypadku pojedziemy z reklamówkami :-D:-D:-D
Karlita ja chcę te motylki :tak::tak::tak:
Madzienka jak zgubicie to odkupicie, im bliżej lata to więcej będzie takich chustek :-p:-p
Emilia oj coś ostatnio choroby się was czepiły :confused::confused: mam nadzieję ze się przed nimi obronicie :tak::tak:
Sunday jak ci się chce gotować ;-);-):-D:-D:-D:-D

Do góry