reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny to wam zeszło w Bugi :-D:-D
Maltanka w realu nic ciekawego nie kupiłam, trochę kosmetyków dla siorki, no i rozglądam się za hulajnogą dla Mai taką dwukołową :tak::tak: nie mówiąc że Maja ubzdurała sobie że chce rower WINX a on właśnie jest w realu :-D:-D
Karlita oj to fajnie że was jeszcze przyjęła :tak::tak:
Gon1a super te pisanki :tak::tak::tak:
Madzienka oby oczko Juleczki wyzdrowiało na dobre :tak::tak:

reklama
Jestem i ja. Jakoś mi się zesżło z jedzeniem, sprzątaniem, gotowaniem itd...

Do domku dojechałam bez przeszkód :-D a Julcio zachwycony teatrem - ciągle o nim opowiada że był smok i ruszał oczami i gryzł... :-) no i jechał autokarem... to było przeżycie :-)

Dzięki dziewczyny za wspaniałe spotkanko i pogaduszki... moja Nela wytrzymała i nie padła, w domu zjadła i od razu poszła do wózka, 5 min i spała... tylko gdzieś po godz się przebudziła ale ją jeszcze powoziłam i pospała dalej... dopóki Jula nie usłyszała ;-)

Zdrówka podsyłam dla dzieciaków!!!
i zmykam bo mnie Nela goni od kompa :-)

Miłego wieczorku!!!

Emilia ale sie porobiło! ZDROWKa!!!
gon1a ale masz talent dziewczyno, super pisanki:-)
anaconda ale Ci zazdroszcze wyjazdu:-)
Super ze spotkanie uda, swoją drogą to przeciez normalka ;-) sporo Wam się zeszło!:-)
maltanka dobrze ze u Was juz lepiej:-)
Madzienka jak tam Julcia?

Witam,ale padam na mordkę:-( cały dzień z 20dzieci:-( to juz można szału dostać :-( biją się, drapią, kopią, wsadzają palce do oczu, potem skarża, przepraszają.... i od początku!:szok:
Madziarka wspaniałe zajączki!!!!:-)

a ja wlasnie wrocilam z apteki wiecie ze spory deszcz padal u mnie i na wojciechowskiej
mam nowe wstazki fiolet i biel i chyba zaraz sie wezme za upinanie jajek
karlita rehabilitacja wlasnie jest teraz na magnoliowej to filia chyba przychodni z kiwerskiego, tylko jesli sie nie myle to tamta rehabilitantka chyba mowila ze rodzi w marcu wtedy jeszcze na kiwerskiego była, a moze to inna, wysoka dobrze zbudowana

z tego co doczytałam niedawno to właśnie rehabilitacja została przeniesiona z Kiwerskiego na Magnoliową ;-)

Madziarka super że Julkowi sie podobalo ;-)
wiecie że Norb dopiero poszedł spać po powrocie z Bugi ;-) teraz się wyspi a później bedzie tańcował ;-)

sunady podziwiam Cię za cierpliwość do dzieci :-)

My już po basenie, dzisiaj brat moczył się z Michałkiem, ja nie odważyłam się wejść:tak:
Emilka dobrze że ktoś osłucha Natalkę:tak: Zdróweczka Wam życzę:-)
Anetka ale Oleńka podrosła:tak:i jaka spokojna była:-), fajna z niej dziewuszka:-)
Mandziula super Kola śmiga na nóżkach:tak:
Madzienka dobrze że to tylko zatarcie oczka a nie coś poważniejszego:tak:
Madzienka, Karlita, Madziara super że spotkanie w Bugi udane:-)
Aluśka fajnie że masz pomocną teściową:-D;-)
Sunday współczuję takiego dnia z dzieciakami:no: Jak byłam na rekolekcjach dla dzieci szkolnych to co one wyprawiają w kościele to dla mnie szok:szok::szok:, nauczyciele to naprawdę mają krzyż pański z takimi rozrabiakami:no::no:
Madziara fajnie że Julo zachwycony teatrem:-)

Justyna jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc ;-)
Mandziula jak Mikołaj?, zamknął coś lub kogoś w szafce? :-D
gon1a bardzo ładne pisanki, zdradzisz jak je zrobiłaś?
sunday podziwiam Cię, ja bym nie wytrzymała z tyloma dziećmi

moja Ola śpi po basenie, do tej pory, ale trzeba ją budzić bo w nocy nie będzie spania, widzę że spotkanie w Bugi było, i nas znowu ominęło :-(

Madzienka a gdzie chodzicie do okulisty?? Czym sobie Julka tak zaciera??

gon1a jakie superaśne pisanki :tak::tak::tak:, jak je zrobiłaś??

sunday_ ja to podziwiam za cierpliwość do takiej ilości dzieci, ja do swoich czasami nie mam, a co mówić obce :baffled::-p

Justyna2729 a niech brat się trochę popluska :tak:, a ty sobie odpoczęłaś :tak:

Wiecie co jestem taka wk.....na że :wściekła/y::szok:.

Nikt nie przyjechał z przychodni, jak zadzwoniłam przed 19 to nikt nie odbierał, a ja nie miałam żadnych możliwości żeby mnie ktoś zawiózł na Kompozytorów, tym bardziej że Justysia już zasypiała i ją tylko przetrzymywałam. Ale jutro im jazdę zrobię z przychodni i oczywiście skargę napiszę, ale mnie popamiętają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do tego Natalia ma 38,5 gorączki i prawdopodobnie zapalenie spojówek się przypałętało, bo ropa z oka cieknie :angry::angry::angry:.

Dobrze, że już położone do łóżek. Justysia zasnęła w standardzie ostatnio na siedząco :-D:-D:-D, a Natalka słyszę że się jeszcze kręci :confused:, ale pewnie zaśnie za chwilkę :tak:.

Mam dość....

reklama
Emilia co za akcja! jutro musisz zrobić porządek z tymi ludzmi!:wściekła/y: nosz... jak mi nerwa to rusza... ta nasza kochana słuzba zdrowia!!!!!!!!!!!!!!

Do góry