reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka jak byłam rano na dworze to cieplutko było i bez wiatru :tak:
A moja córcia znowu dostarcza wrażeń mamusi :wściekła/y:, a już tyle było spokoju. Wywróciła się na oparcie fotela i rozcięła dziąsło w środku, krwi się polało, a jaki pisk. I teraz spuchnięte usta :-(.

No ale przytuliłam dziecię i kazałam iść spać, jak taka łamaga jest :-D i już śpi, Justysia chyba też bo ją w łóżeczku położyłam i wyszłam. Na razie nikogo nie słyszę :tak:, no ale ona potrafi tak godzinę siedzieć w łóżeczku bez dawania jakichkolwiek oznak :tak:.

Pewnie dziewczyny w BUGI bo tak cichutko.

aluśka no co ty :szok::szok::szok: 15 osób????:baffled:
to muszę pokorzystać z tej ładnej pogodny:tak::tak:
Buziaczek posyłam żeby jej sie szybko ta ranka zagoiła:confused::tak::tak:

Niestety dla mnie chrzciny w tamten dzień to też była masakra:no:

reklama

maltanka
jak wymyślisz coś ciekawego do zabawy to daj znać, bo Natalka się nudzi, a nie wiem co wymyślić :-(

emilka my dzisiaj z klocków budowaliśmy domek:tak:

fogia to mieliście wyprawę;-)

ps. ja nie wiem co wy w tym H&M-ie wynajdujecie, ja co tam nie zajdę to nic nie ma ubrania jakieś takie dziwne :dry: jeszcze na dziecięcym dziale to idzie coś znaleźć ale dla siebie to nie ma się w co ubrać:-p

madzienka przeczytałaś książkę?

Ostatnia edycja:
maltanka my domki i samochody budujemy codziennie z klocków :-p, znaczy buduję ja z Natalką, a Justysia nam burzy i przeszkadza, a ile radochy ma przy tym :-D

aneta82, gon1a gdzie jesteście??

Moje śpią, ja zrobiłam im zupkę :tak: i czekam na zakupy, bo tatę wysłałam po parę rzeczy na targ, a i tak miał jechać, bo mama mu kazała ;-):-p

Ja też już jestem z obiadem na stole i jak go zjem to zmykam po Maję :tak::tak::tak:
Zamiast się pakować to poszłam sobie do reala i tak mi zleciało do teraz :-p:-p:-p
Emilia bardzo dobrze ze powiedziałaś żeby do ciebie przyjeżdżały pielęgniarki na zastrzyk :tak::tak::tak: szkoda bardzo żebyś po dwa razy na dzień biegała do przychodni, no i dużo zdrówka dla dziewczynek podsyłam :tak::tak::tak:
Aluśka a co to się stało że ostatnio teściowa taka wspaniałomyślna :confused::confused:
Maltanka ja też nie za bardzo umiem coś fajnego znaleźć w H&M-ie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Fogia no to pierwsza podróż zaliczona :-D:-D szybko twoim chłopakom ząbki wychodzą, Maja to do 8-go m-ca nie miała żadnego :szok::szok:
Madzienka nadal na wojażach bo jak koło bloku przechodziłam to auta nie widziałam :no::no::-p:-p;-);-)
Marta a co u was? Jak Pawełek?

witajcie

jestem, jestem, tylko nie mam czasu na komputer, latam na zastrzyki, a potem mnie tak dupsko boli, że tylko leżę, bo to przeciwbólowe, nie, nie jestem chora, Ola też już zdrowa więc dziś jedziemy na basen
zdrówka dla potrzebujących i miłego dnia

Witajcie....my już w domku...wprawdzie z małym,i przygodami ale dotarłyśmy do Bugi....
Jula rano obudziła się z zapuchniętym oczkiem(chyba znowu zatarła:-() więc szybka wizyta u okulisty, i dopiero Bugi...
Dziewczynki poszalały, Norbi ładnie spał, my trochę poplotkowałyśmy...

Dzięki dziewczyny za spotkanie!!!!

Jeszcze zrobiłyśmy małe zakupy i pora spać...wiec mam chwilkę na nadrobienie

Zdroweczka dla wszystkich chorowitków raz jeszcze...

Madziarka
jak powrót do domu i jak przedszkolak po wizycie w teatrze....

Karlitka Madzieńka to co - dzwonić do was już? hehehe ;-) jak się umawiamy?

Możesz dzwonić:-D ja tel wyciszam na noc:-p:-p:-p

A z samochodem naszczescie nic poprostu po zimie wstawiony zostal do poprawek lakierniczych po zimie(wiadomo jakies zarysowania i otarcia zima to standard) takze bedzie na wiosne piekny i gladki:-)

fiu fiu.....

madzienka przeczytałaś książkę?

jeszcze kilka rozdziałów mi zostało:tak::tak::tak:a Ty już???

Madzienka nadal na wojażach bo jak koło bloku przechodziłam to auta nie widziałam :no::no::-p:-p;-);-)

niedawno wróciłyśmy....

Fogia super że zakupy udane....

Ale dzisiaj fajnie na dworze...już nie czuć tego zimna w powietrzu tylko wiosnę...może jednak prognozy sprawdzą się
:tak::tak::tak:

witajcie
małz w domu i komp zajety wiec nie zagladalam
wczoraj okna nylam z mezem, robilismy porzadki w sypialni
a wczoraj robilam pisanki i dzis zaraz bede robic cos takiego
Zobacz załącznik 345536Zobacz załącznik 345537Zobacz załącznik 345538

Hej BaBeczki.
Wczoraj tylko zerknęłam czy żyjecie.
Emilko, dużo zdróweczka dla dziewczynek.
No i się zbudził.
A i jest akcja:
Każda osoba, która zarejestruje się pod adresem
O programie - Lovela
może otrzymać jedną z 2 tys. darmowych próbek proszku
oraz czapeczkę i skarpetki dla niemowlaka
o dzieki marta wlasnie przyda mi sie bo trzeba ciuszki szykowac powoli

Ale jestem padnięta :szok:

Natalka dostała gorączki :wściekła/y:, Justysia darła się na zastrzyku jak nie ona. Załatwiłam sobie na jutro, że przyjedzie do mnie pielęgniarka na zastrzyk, bo M do pracy idzie, a przecież dwóch ciągnąć chorych po dworze nie będę :no:

Madzienka mam nadzieję, że te prognozy się spełnią :tak:

maltanka w tej Biedronce na Magnoliowej to wiecznie tyle ludzi, kiedy się nie podjedzie :szok:

mandziula gratki dla za ząbka :tak:, oby szły bezboleśnie

Małe poszły spać o 20, a Justysia znowu na siedząco zasnęła :-D, ale Natalka to nawet dzisiaj końca jednej opowiadanki nie doczekała, o zasnęła.

Justynka jak ja nigdy nie miałam chęci chodzić na rekolekcje i zresztą nie chodziłam, to tak w tym roku je dostałam, ale się pochorowały
zdrówka dla dziewczynek oby jak najszybciej wyzdrowiały

witam wieczornie

karlita niezły spacerek sobie urządziliście:tak::tak::tak: i rzeczywiście nie masz wyjścia, musicie do BUGI:-D:-D:-D

maltanka ja tez oglądałam te miseczki w biedronce, ale stwierdziłam, że mam już ich sporo i wkońcu nie kupiłam:no::no:

emilia zdrówka życzę dziewczynkom, dobrze, że jednak wybraliscie się do lekarza:tak::tak:

madzianka, madziara brawa dla dziewczynek za ładnei pływanie, a nagroda się należy:tak::tak::tak::tak: a my się jutro pluskamy:tak::tak::tak:

justyna super że weekend udany:tak::tak: i brawa dla dzielnego zucha:tak::tak:

aluśka taki chrzest w sbotę ma swoje plusy, u nas było pełno ludzi, niektóry nawet nie widzieli dzieci do chrztu i stawali sobie na środku, wkońcu ksiadz zwrócił uwagę, zeby zrobić srodek wolny dla tych dzieci:tak::tak:

a ja myślałam ze dziś spacer zalczymy a ty zaczeło kropić:no::no: ale Kola mnie dziś zadziwił, pokazywłąm mu wczoraj jak dzieci tańczą do Krasnoludków ipokazują jak jedzą mrówki i gdzie mają czapki, i wiecie że on mi to dziś wszystko pokazał:szok::szok::szok: normalnie w cięzkim szoku jestem że taki mały a już zapamiętał:tak::tak::tak::tak: mamusie dumna, ze ho ho:-D:-D:-D:-D
a i mamy pierwszą czwóreczkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brawo dla Koli

Witam :-):-):-)
Karlita super że tak szybko udało się rehabilitanta załatwić, a to ktoś od tych co byli w Bugi na naszych "wykładach"?
dokładnie tak :-) i Pani Kasia jest w zaawansowanej ciąży :-) ale jeszcze nas przyjmie :-)

Fogia
poszlałaś z zakupami :-)
ja na dziale dziecięcym w H&M mogłabym wybierac i wybierać ale bez promocji to portfel bardzo bardzo boli
chociaz ostatnio byłam w Plazie to kompletnie nic nie było ... a chodziłam od sklepu do sklepu ;-) i wyszłam z pustymi rękami ....

co do ząbków to Norb też sie ślini i obgryza piastki ;-) ale Gabi robila to samo i pierwszy ząbek pojawil się jak miała 6m
ale skoro u Fifiego wyszly wczesniej to moze rzeczywisci u was to juz ząbki :-)

co do @ to bardzo dziwna sprawa bo trwała 2 dni i zniknęła bez śladu ... to takie zastanawiające :dry:

Aluśka nie strasz mnie z tymi chrzcinami .... jak zapisywalismy norberta miesiąc temu to był 3 do chrzczenia ;)
nam zostało tylko świece kupić :-) E w czwartek idzie na nauki ;-)

spotkanie z BUGI jak zwykle rewelacyjne :-) Dzieki wielkie dziewczynki :-) nie ma to jak plotki i pomoc przy dzieciaczkach :-)

z bugi wyszliśmy po 15stej ;-)
Gabi właśnie wcina zupkę

Madzieńka
mam nadzieję że Juli polepszy sie z oczkiem - zaciskam kciukasy

Madziarka i jak dojechalaś do domciu ??? Jak Julo po teatrzyku ??

Gon1a ale ąliczne pisanki :-) macie talenty kochane :-)

reklama
Do góry