reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam!

Emilka i jak u Was nocka minęła??
Maltanka a u Was już lepiej ze zdrówkiem??
Madziarka, Karlitka, Madzienka udanej zabawy w Bugi:-):-)

Dostałam wczoraj niespodziankę w postaci@:crazy:, a równo tydzień temu doktorka mówiła mi że mam jeszcze ponad miesiąc do@:sorry2:. A dzisiaj jeszcze basen, więc nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzę:no:
Jeżeli nie będzie padać to ruszamy do kościoła a potem na zakupy do Leclerca.

reklama
Witam :-):-):-)
I znowu deszczową pogodę zapowiadają a ja pomału powinnam się zacząć szykować do wyjazdu a tak mi się nie chce, no bo przecież trzeba przejrzeć ubranka letnie :baffled::baffled:
My jeszcze dzisiaj na wieczór do dentystki idziemy ale to już będzie ostatnie spotkanie :tak::tak::tak:
Madziarka ciebie samą to byśmy zabrali ;-):-p:-p i wystarczy zwykły dowód osobisty :tak::tak::tak:
Emilia ojejku, zastrzyki ale może to i lepiej, szybciej zadziała :confused::confused:
Justyna to akumulatory u rodziców naładowane na najbliższe dni ;-);-) i jeszcze dzisiaj wizyta babci :-):-)
Mandziula oj tak, dzieci potrafią zadziwić, a nam się wydaje że to takie bezradne aniołki :-D:-D i gratulacje czwóreczki, u was czwórki a u nas szóstki zaczynają wychodzić :tak::tak::tak:
Maltanka kuruj Huberta bo święta niedaleko, no i Madzia otwiera sezon spacerkowy ;-);-)
Karlita super że tak szybko udało się rehabilitanta załatwić, a to ktoś od tych co byli w Bugi na naszych "wykładach"?
Marz a co ci się z autem zrobiło?
Dziewczyny miłego spotkania w Bugi :tak::tak::tak:

Jaka pekna wiosna:-):-)nawet rolet nie chce mi sie odslaniac....
Mateusz pojechal do zlobka...oczywiscie uierac sie nie dzieci nie wszystko na nie:no:....a jak dojezdzal do krzyczal dzieci dzieci co ja sie sie z nim mam:no::-)
Glodna jestem pieczywa nie mam musze chwile poczekac to mi M przywiezie jak dobrze bo nie chce mi sie nigdzie ruszac...

Jak noc chorych dzieciaczkow????

Anaconda to juz tylko 4dni do waszeo wyjazdu ale fajnie...wez nie wkurzac z tymi letnimi ubrankami!!!!!!!!:wściekła/y:;-)
A z samochodem naszczescie nic poprostu po zimie wstawiony zostal do poprawek lakierniczych po zimie(wiadomo jakies zarysowania i otarcia zima to standard) takze bedzie na wiosne piekny i gladki:-)

Ostatnia edycja:
witam z rana

nie wiem co tu na dzisiaj wymyślić do zabawy, więc na razie bajki oglądamy, a pytam Huberta co dziś porobimy, a ten "Bugi":-D

a nocka u nas spokojna nie licząc tego że H poszedł spać po 22, a wstał po 6.00:-p

marzenka oj zima, zima niedobra, u nas lusterka zniszczyła, ale już są nowe wstawione:tak:

justyna ty dostałaś @ a ja czekam:blink:i znając życie to pewnie wypadnie mi też akurat jak będziemy na wakacje jechać:dry:

Karlitka Madzieńka to co - dzwonić do was już? hehehe ;-) jak się umawiamy?

madzira co ty spać nie możesz, dzwoń, dzwoń do madzienki:-D

anaconda pakuj, się pakuj, bo nie zdążysz i zostaniesz:-D ps. ja też mogę jechać? którędy jedziecie? przez czechy?

justynka dzięki u nas lepiej

hej dziewczynki

Fifi w przedszkolu, Antonio śpi ale coś czuję, że długo to już nie potrwa bo sąsiad znowu coś remontuje (oszaleć można, przed każdymi świętami szaleje z wiertarą, tradycyjna sytuacja od 2 lat).

wiecie, wydaje mi się że Antonio ząbkuje. Marudny jest bardzo, ślini się okropnie i tak mocno gryzie swoje piąstki, że są całe czerwone. Niby na dziąsełkach jeszcze nic nie widać ale skoro Fifciuch miał pierwszą jedynkę w 4 miesiącu to może i Anti będzie miał????????

wczoraj Anti miał swoją pierwszą wyprawę do Lublina. Podobało mu się średnio ale to raczej przez te nieszczęsne dziąsła był taki marudny. Odwiedziliśmy moich rodziców, a później pojechaliśmy na zakupy. Kupiłam śmieszne jeansowe trampki (a miałam kupić pantofle na chrzciny), spodnie alladynki (a miałam jakiś elegancki ciuch na chrzciny). Oczywiście i tradycyjnie po zakupach w h&mie wyszłam z uczuciem niedosytu bo widziałam tyle fajnych rzeczy, że mogłabym wydać 100razy więcej kasy niż miałam.

Oprócz tego kupiliśmy Fifciuchowi krawat, a Antiemu śliczny bladoniebieski sweterk pod marynareczkę. No i zabawki, bo bez tego trudno jest wyjść ze smyka.

fogia z chęcią się z Wami spotkam w Chełmie. Ja ogólnie pewnie będę często w tamtych stronach jak się ciepło zrobi. Moi rodzice mają działkę jakieś 23 km od Chełma.
no widzisz. To dawaj znać, chętnie się spotkamy. Zdrówka dla Was!!!!

karlitka współczuję @. U mnie cisza i wcale mi się do niej nie śpieszy.

Madziara78 u nas standard jest taki, że dzieciaki rzadko mają gorączkę i trudno wyczuć. Już kilka razy tak miałam z Natalką, że był tylko katar a u lekarza okazywało się zapalenie oskrzeli :angry: . Z tymi uszami Justysi to mogłam się wcześniej domyślić, bo się za nie łapała i drapała, ale myślałam, że ją łaskoczą od włosów.

Justyna2729 o widzisz, a pamiętam jak pisałaś że Pani chciała Ci wywoływać, hehe to wywołała :-D

anaconda27 gdzieś na Onecie kilka dni temu wyczytałam, że we Włoszech upały :-):tak:, super się poopalasz :-)

marz21 nasz też idzie samochód do poprawek :wściekła/y:, będzie kolorowy, obklejony w reklamę Pizzerii, w której mój mąż jeździ :szok::wściekła/y:. Ale mam obiecany nowy samochód jak najszybciej, bo nigdzie takim jeździć nie będę :no:

maltanka
jak wymyślisz coś ciekawego do zabawy to daj znać, bo Natalka się nudzi, a nie wiem co wymyślić :-(

fogia to spore zakupy zrobiliście :tak:, ja też mam wieczny niedosyt zakupów :-D:-D:-D

Witam

My mamy trzecią noc nie przespaną :wściekła/y:. Myślę, że Justysi już lepiej, tylko na siłę leki muszę dawać, ale Natalka coraz gorzej.
Poprosiłam żeby Panie przyjeżdżały do domu robić zastrzyki to wieczorkiem jak ktoś przyjedzie to poproszę o osłuchanie Natalki bo mi charczy :wściekła/y: i jeść nie może przez gardło, które boli.

Justysia ładnie się bawi sama, o i Natalka do niej dołączyła, to może damy radę dzisiaj :-D

Dzień dobry:tak:

Martynka już druga godzinę mi drzemie,,,dobre dziecko da mamie troche na kompie posiedzieć;-) w między czasie pranie jedno zdjęłam, drugie powiesiłam, po watkach poskakałam i do was zawitałam;-) nie czuje jak mi się rymuje;-):-p:-D:-D
Amandzie oczywiście do przedszkola wysłałam niech chodzi jak tak lubi oby tylko żadnych wirusowych gratisów do domu nie przynosiła :dry:i wspaniałomyślna babcia ją dziś też odbierze:tak::tak:
Na dworze wydaje się być ładna pogoda więc jak pierworodna wróci zje obiadek to jeszcze na spacerek wyjdziemy oczywiscie razem z Martynką też:tak::tak:

Emilia współczuję nocki oby kolejna była dużo lepsza:confused:
Mam nadzieję ze leki szybko zaczną działać i Twoje dziewczynki lada dzień będą zdrowe:tak::tak:
Fogia to Ci się sąsiad udał nie ma co:baffled:
oby ząbkowanie przebiegało u Antosia mniej boleśnie:confused::confused:
Fajnie że zakupki udane:tak::tak:
Justyna mile spędzonego czasu z babcią życzę:tak::tak:
To Ci @ zrobiła niespodziankę:rofl2:
Maltanka to świetnie ze już zdróweczko Hubercikowi zaczyna dopisywać:tak::tak:
Madzienka, Karlita, Madziara jak tam po spotkanku w Bugi?;-)
Anaconda udanego wyjazdu Ci życzę:tak::tak:
posyłam trochę chęci do pakowania torby;-)
Mandziula wielkie gratki dla Koli za kolejnego ząbeczka:tak::tak: i brawa za zapamiętanie tańca krasnoludnów;-):-)
A co do chrzcin to taki tlok jak opisujesz przeżyłam z Amandą bo zachciało mi sie ja chrzcić w lany poniedziałek i oprócz niej było chrzczonych jeszcze 15 innych dzieci a oprócz nich jeszcze masa innych ludzi i po tamtym powiedziałam sobie ze nigdy wiec nie będzie dziecka w święta chrzcić:no:
Marzenko oby ten okres pt. : "wszystko na nie" Mateuszkowi szybko minął:tak::tak:

aluśka jak byłam rano na dworze to cieplutko było i bez wiatru :tak:

A moja córcia znowu dostarcza wrażeń mamusi :wściekła/y:, a już tyle było spokoju. Wywróciła się na oparcie fotela i rozcięła dziąsło w środku, krwi się polało, a jaki pisk. I teraz spuchnięte usta :-(.

No ale przytuliłam dziecię i kazałam iść spać, jak taka łamaga jest :-D i już śpi, Justysia chyba też bo ją w łóżeczku położyłam i wyszłam. Na razie nikogo nie słyszę :tak:, no ale ona potrafi tak godzinę siedzieć w łóżeczku bez dawania jakichkolwiek oznak :tak:.

Pewnie dziewczyny w BUGI bo tak cichutko.

aluśka no co ty :szok::szok::szok: 15 osób????:baffled:

reklama
Do góry