reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justa to masz dzielnego mężczyznę :-)

dziewczyny czy któraś z Was była w tesco ??? i widziała te foremki do pieczenia mufinek??? ja byłam w sobotę i nic nie było .....

reklama
Emilia to Ci sie dziewczyny rozłozyły zdrowka Wam podsylam oby nocka byla spokojna...
Karlita 3h:szok:wow ja poszlam na godzinke ale myslalam ze w pewnej chwili mi głowe urwie...fajnie ze sie odezwali od rehabilitacji...
Madzienka milego pluskania w jacuzzi...
Maltanka oby tak dalej i nic sie nie rozwinelo...
Aluska oby Amanda nic z przedszkola nie przyniosla i super ze udalo Wam sie ochrzcic mała....jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka usg za tydzien w poniedzialek:-)

Oj ja tez jakas dzisiaj skolowana glowa boli niedobrze mi wszedzie i na nic sily nie mam...dobrze ze juz wieczor to zaraz sie poloze
A my sie doczekalismy po klatkami na naszym "dziedzincu nowiutiego placu zabaw jak fajnie sie zrobilo ogrodzony super nie bede musiala na obce chodzic:-)

My po basenie....dziewczyny dzisiaj pięknie skakały i nurkowały:-)...dlatego w nagrodę jutro pojedziemy do Bugi:-p
na dodatek ma jutro padać:sorry2::sorry2::sorry2:więc trzeba jakoś zabawić dzieci:-):-)

kto dołączy do nas???
wybieramy się jak zwykle koło 10.30....

Marzenka super że sprawili Wam plac zabaw...to może na czuby będziemy przyjeżdżać;-)
chyba ruszyła jakaś akcja z placami,bo Madziarka tez dzisiaj wspominała o nowych urządzeniach na ich plavu:tak:

Ostatnia edycja:
Madzienka brawa dla panienek nagroda sie nalezy...ja dzisiaj mialam jadac wstapic na globus ale Mateusz zasnał...
Ja odpadam do czwratku nie mam samochodu...

Emilia dobrze że jednak poszłaś do tego lekarza... zdrówka dla dziewczynek... i spokojnej nocki!!!

Maltanka a to pulneo nie jest na receptę??? tak lekarka kazała ci to dać bez oglądania Huberta?
nie pamiętam - ale chyba to jakieś antybiotykowe jest, czy się mylę... Bo mi się już te leki pomerdały :-D

Madzieńka
należy się należy, dziewczyny pięknie pływały... a moja Nela usypia na siedząco przez to że dziś tak wcześnie i krótko pospała... ;-D;-D

Tylko Julcio jest obrażony że nie wzięłam go dziś na basen... :-)

Karlitka to poszalałaś na dworze... :-)

ja też mocno chcę wierzyć w tą prognozę... oby tylko się sprawdziła...

Anaconda - zabierzecie mnie ze sobą??? paszport mam :-)
ależ Wam tego wyjazdu zazdroszczę... :-)

ja musiałam dzisiaj na pocztę wyskoczyć i zeszło mi tam 40 minut :wściekła/y: tak się baba grzebała

potem skoczyłam jeszcze do biedronki, ludzi duuużżżoo, ale w sumie nic ciekawego nie było, tylko miseczki plastikowe sobie kupiłam:tak:

madzienka super, że zrelaksowałyście się na basenie, ps. ten spacerek w przyszłym tygodniu to taki hmmm w okrojonym stanie czy można dołączyć jakby co:-p:confused:

dziewczyny czy któraś z Was była w tesco ??? i widziała te foremki do pieczenia mufinek??? ja byłam w sobotę i nic nie było .....

ja byłam w tamtym tygodniu i też nie widziałam:no:

A my sie doczekalismy po klatkami na naszym "dziedzincu nowiutiego placu zabaw jak fajnie sie zrobilo ogrodzony super nie bede musiala na obce chodzic:-)

super, to co teraz na czupach na plac się wybieramy;-)

kto dołączy do nas???
wybieramy się jak zwykle koło 10.30....
:tak:

my niestety nie:no:

Maltanka a to pulneo nie jest na receptę??? tak lekarka kazała ci to dać bez oglądania Huberta?
nie pamiętam - ale chyba to jakieś antybiotykowe jest, czy się mylę... Bo mi się już te leki pomerdały :-D

madziarka jest na receptę, ale ja jeszcze miałam w domu, ja mam kontakt telefoniczny z naszą pediatrą w razie co i zawsze z nią się kontaktuje mówię co i jak i jak nie ma potrzeby to nie ciągnę H w te zarazki do przychodni:no:

kusicie tym BUGI kusicie :-)

pytam Gabi - idziemy jutro do Bugi? a mała zaczęła piszczeć z radości ... więc chyba nie mam wyboru hehehehe

marz taksówką ;-)

ja nie szalałam na dworze tylko skakałam żeby było mi cieplej ;) to Gabi latała jak szalona ;-) a Norb grzecznie spał :-)

reklama
witam wieczornie

karlita niezły spacerek sobie urządziliście:tak::tak::tak: i rzeczywiście nie masz wyjścia, musicie do BUGI:-D:-D:-D

maltanka ja tez oglądałam te miseczki w biedronce, ale stwierdziłam, że mam już ich sporo i wkońcu nie kupiłam:no::no:

emilia zdrówka życzę dziewczynkom, dobrze, że jednak wybraliscie się do lekarza:tak::tak:

madzianka, madziara brawa dla dziewczynek za ładnei pływanie, a nagroda się należy:tak::tak::tak::tak: a my się jutro pluskamy:tak::tak::tak:

justyna super że weekend udany:tak::tak: i brawa dla dzielnego zucha:tak::tak:

aluśka taki chrzest w sbotę ma swoje plusy, u nas było pełno ludzi, niektóry nawet nie widzieli dzieci do chrztu i stawali sobie na środku, wkońcu ksiadz zwrócił uwagę, zeby zrobić srodek wolny dla tych dzieci:tak::tak:

a ja myślałam ze dziś spacer zalczymy a ty zaczeło kropić:no::no: ale Kola mnie dziś zadziwił, pokazywłąm mu wczoraj jak dzieci tańczą do Krasnoludków ipokazują jak jedzą mrówki i gdzie mają czapki, i wiecie że on mi to dziś wszystko pokazał:szok::szok::szok: normalnie w cięzkim szoku jestem że taki mały a już zapamiętał:tak::tak::tak::tak: mamusie dumna, ze ho ho:-D:-D:-D:-D
a i mamy pierwszą czwóreczkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry