maltanka
Fanka BB :)
zastanawialam sie czy Czechow nie organizuje sie na jakis spacer:-):-)
my nie bo kaszlemy czeka nas siedzenie w domu:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
co wy tu mówicie że do lata daleko dopiero oglądałam pogodę długoterminową i w najbliższy weekend ma być po 20 stopni a w święta jeszcze cieplej
po gabi też dostalam @ po 3 miesiącach .... jestem gotowa do rozrodu hehehhehe1. i jak się dzisiaj czujesz, coś szybko dostałaś @. ps. ja pamiętam jeszcze przed ciążą ale mnie brzuch bolał zwijałam się normalnie w pierwszych dniach
2. bo Madzienka pewnie wszystko wykupiła
a dziś wieczorem znów ma zacząć padać... i ma padać i padać jeszcze kilka dni :-( i jeszcze ta temp... Madzieńka do lata niestety jej daleko :-(
witajcie
co wy tu mówicie że do lata daleko dopiero oglądałam pogodę długoterminową i w najbliższy weekend ma być po 20 stopni a w święta jeszcze cieplej
zdróweczka dla Was, niech kaszel przechodzi szybko...ale lepiej idź do pediatry...u nas nocka nawet ok, ale Hubert ma kaszel taki suchy, katar już na szczęście przeszedł, mucafluid pomógł (antuanet jakby co to można się do ciebie uśmiechnąć, bo mój ma termin ważności już krótki). Zapisałam się do przychodni dzisiaj na 14, w sumie to dlatego żeby miejsce było jakby co, ale jeszcze skontaktuje się z naszą pediatrą, tyle że ona od 13 dzisiaj i zapytam bo podejrzewam że antybiotykami nie będzie mi go faszerowała na kaszel tylko, a nie chcę go ciągnąć w większe zarazki
a P ostatnio mi mówi, że w przedszkolu było jakieś chore dziecko w którejś grupie wyższej, bo mamusia przyszła, i do dziecka "ty jednak chora jesteś" że ja sobie tego nie przyuważyłam, a znając siebie od razu awanturę bym tam zrobiła
a skąd wiesz że też byłam w plazie2. bo Madzienka pewnie wszystko wykupiła
No faktycznie pogoda w weekend nam nie dopisała i musiałam siedzieć u teściowej w domu
Do tego Maja jej wypaplała że byłam w piątek wieczorem na piwku i ona już spała a mnie jeszcze nie było więc teściowa stwierdziła, że teraz już się domyśla dlaczego ja do niej się przeprowadzić nie chcę