reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Byliśmy u lekarza.

Garła obie czerwone mają. Dla Natalki mam dorzucić jeszcze Pulneo. A Justysia ma zapalenie uszu i gardła. Idziemy do laryngologa zaraz bo lekarka bała się sama wybierać antybiotyk :-(. Dobrze że poszłam...

dobrze że poszłaś...a wydawało się to zwykły katarek....

zdróweczka dla dziewczynek:tak:

Maltanka dzwoniłaś do pediatry??idziecie do lekarza...czy kazał się Wam wstrzymać??

reklama
Byliśmy u lekarza.

Garła obie czerwone mają. Dla Natalki mam dorzucić jeszcze Pulneo. A Justysia ma zapalenie uszu i gardła. Idziemy do laryngologa zaraz bo lekarka bała się sama wybierać antybiotyk :-(. Dobrze że poszłam...

emilka dobrze, że poszłaś

Maltanka dzwoniłaś do pediatry??idziecie do lekarza...czy kazał się Wam wstrzymać??

dzwoniłam dopiero mamy się wstrzymać, lepiej nie ryzykować i nie brać go do przychodni, nie gorączkuje nie jest gorzej w dzień mi nie kaszlał już mam dawać mu pulneo i w czwartek idziemy

Emilka zdróweczka dla dziewczynek oby laryngolog ulżył Justynce a Natalka niech sie nie daje!!!

Talia, Maltanka
duzo zdróweczka dla Was

Martusia
jak Twoje chłopaki ???? lepiej ??

Fogia jak Fifi ???? jak dzisiejszy wypad do Lublina ????

byliśmy prawie 3h na dworze :-) Gabi sie wyszalała z koleżanką na placu - wiatr jest strasznie nieprzyjemny ale dzieciakom to nie przeszkadzało ;-)

teraz Gabi je rosołek a ja mam chwilkę by poczytać co u Was :-)

Madzieńka jak taka pogoda to nie dziwo że źle sie czujesz .... ja bym zakopała sie pod kołdrę i nie wychodziła ....

skontaktowała sie ze mną Pani rehabilitantka jesteśmy umówieni na czwartek do oceny żeby zobaczyła Norberta

A co tu tak chorobami zawiało :szok::szok::szok:
Emilia dobrze że wybrałaś się do tego lekarza, no i współczuję zapalenia uszu :-:)-( a gdzie idziesz do laryngologa?
Madzienka a co to za migreny, czyżbyś i ty za mało piła :-p;-);-)
A ja wróciłam właśnie z "misiów" i 200zł poszło razem z wiatrem :baffled::baffled::baffled:

Madzieńka jak taka pogoda to nie dziwo że źle sie czujesz .... ja bym zakopała sie pod kołdrę i nie wychodziła ....

skontaktowała sie ze mną Pani rehabilitantka jesteśmy umówieni na czwartek do oceny żeby zobaczyła Norberta

Mi też nie chce się wychodzić ale dzisiaj pluskanie przed nami...więc zrelaksuję się w jacuzzi:tak::tak::tak:

super...czekamy na wieści z rehabilitacji:tak::tak:

Madzienka a co to za migreny, czyżbyś i ty za mało piła :-p;-);-)
A ja wróciłam właśnie z "misiów" i 200zł poszło razem z wiatrem :baffled::baffled::baffled:

Anaconda u mnie to nie migreny na szczęście....ale więcej przydałoby się pic:-D:-D:-D
"z misiów":-D:-D:-D:-Drozumiem że zakupy na wyjazd robisz....

poczytajcie i z całych sił wszyscy wierzymy w to co tam piszą:-D:-D:-D:-D
Byle do niedzieli. Ponad 20 stopni będzie normą - Meteo - Informacje - portal TVN24.pl - 11.04.2011

Ostatnia edycja:
Byliśmy na Wallenroda o nigdzie obok nas nie chcieli przyjąć :-(, ale u lekarki z Kompozytorów do której chodziłam z Natalką.

Justysia dostała zastrzyki na tydzień dwa razy dziennie :-(, a Natalii mam nadzieję że przejdzie bo marudzi strasznie, a do tego, wchodząc do przychodni przewróciła się na schodach i ma guza na czole.

Odezwę się wieczorkiem bo dziewczyny wzywają

reklama
Hej!
Nie będę nadrabiać zaległości tylko zacznę pisać na bieżąco:tak:
Wczoraj wróciliśmy do Lublina, fajnie było tak pobyć z rodzicami:-). A dzisiaj mam roboczy dzień, rano byliśmy zrobić morfologię, Michał nawet nie zapłakał:-D, potem poszliśmy do kościoła, bo u nas są rekolekcje i troszkę pospacerowaliśmy. Zrobiłam już cztery prania i co nieco posprzątałam

Emilka życzę zdrówka dla Justysi i Natalki:tak:
Madzienka udanego pluskania:tak:
Karlita super że tak szybko udało się załatwić rehabilitację:tak:

Do góry