reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aneta ale jaja z tym znakiem:-Ddobrze ze obyło się bez mandatu....

Justyna powodzenia u ginekologa...i zdróweczka dla Michasia

i dla wszystkich chorowitków zdróweczka!!!!

My dzisiaj pływamy, więc powoli szykuje obiadek i torbę na basen....

Miłego popołudnia

reklama
Oj jak mi się dzisiaj spać chce, niby się wyspałam a głowa tonę waży :dry::dry:
Mąż egzamin dzisiaj zdał na szczęście, mam nadzieję że szef rzuci za to jakimś groszem ;-);-)
Fogia ale mieliście przeżycia :szok::szok::szok: dobrze że wszystko się ładnie goi :tak::tak:
No i super że mimo gorączki udało się utrzymać cycolenie :tak::tak::tak:
Madzienka, Maltanka mam nadzieję że następnym razem uda mi się do Was dołączyć :tak::tak:
Karlita, Aneta wszystkiego najlepszego dla waszych maluszków za pełne m-ce :tak::tak:
Justyna powodzenia u gina :tak::tak: a może to katar alergiczny, skoro lekarka mówi ze jest zdrowy :confused::confused:
Emilia i jak? Udało się zapisać do alergologa?
Madziarka rowerkiem się nie pochwalę bo został u babci a zresztą to rower z ubiegłego roku :-p:-p

Madzienka przyjemnego pluskana:-):-)
Anaconda zapytałam lekarkę czy to może być alergiczne to nic mi nie odpowiedziała, chyba udała że nie słyszy, mam mu nawilżać nos i odciągać:sorry2:. Gratulacje dla męża za zdany egzamin:tak::tak:
Anetka obejrzałam filmik jak Ola raczkuje:-), super dziewczynka:-D

Witam:cool2:
znów nie nadrabiam, bo brak siły...melduję tylko, że do piątku wciąż na zwolnieniu:dry:niestety od czwartku utrzymywała się gorączka w okolicach 38 stopni a wczoraj ponad 39:angry: dziś byłam u lekarza i dostałam antybiotyk:baffled:oby on pomógł:sorry2:oczywiście karmić nadal nie wolno:no:
Natalka na razie się trzyma i oby nie zachorowała:sorry2:teraz ogląda magazyn mini - mini:tak:i zachwyca się rybką:-Dszkoda, że ta rybka jest taka droga, bo bym jej kupiła:tak:
znikam na razie, jak wieczorem będę w stanie to się odezwę;-):tak:

Anaconda gratulacje dla mężowego...to dzisiaj świętujecie???
i też mam nadzieje że następnym razem uda Ci się do nas dołączyć???może jutro??;-)

Misia ale Cię trzyma, cóż to za cholerstwo...zdróweczka!!!!

Teraz to ja już naprawdę ide:-p:-p:-p:-p:-pale oczywiście moja śpiące królewna nie raczy oczek otworzyć:-)pora ją budzic:tak::tak::tak:

madzienka miłego pluskania:-) A zakupy zrobione, tylko że jeden wieszaczek a nie 2:baffled: Bo źle sobie zapisałam na kartce....
anaconda gratulacje dla męża za zdany egzamin, oby teraz szef to docenił...
misia2010
współczuję przeziębienia, oby antybiotyk szybko zadziałał.
talia współczuję zatrucia, dobrze że już dochodzisz do siebie:tak:A i gratuluję kolejnego zębolka.
karlita to już 3 m-ce:szok: Pamiętam jak dopiero byłyśmy na "Orce":-)
fogia biedny Filipek z tym rozcięciem...Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz.:tak: A chrzciny w święta planujecie?
madzienka, maltanka super że udało Wam się razem wyjść na spacerek.:-) Pogoda dzisiaj piękna, przynajmniej tutaj.
justyna2729 fajny pediatra jak nie widzi kataru:szok: Trzymam kciuki żeby się nie rozwinęła od kataru żadna infekcja. Fajnie weekendzik spędziliście, mały pewnie najbardziej zadowolony.
My już po Ikeowych zakupow, jak zwykle pierdółek nakupiłam:happy2: Mąż powiedział że już ma dość zakupów, Kubuś też musiał wypróbować wszystko na czym można było usiąść:blink: Teraz śpią więc chwilka na nałóg...Jak wstaną planujemy jeszcze spacerek do parku. Miłego popołudnia.:-)

Hej, żyję ale nie wyrabiam, jeszcze dziś mam wszystkich młodych w domu - Juli ma zapalenie krtani i antybiotyk a Olek jakiś niewyraźny był ale jutro nie ma zmiłuj do przedszkola idzie. Nie mam nawet kiedy fotek zrzucić:no:.
M caluśki dzień w pracy - wczoraj jak obliczył trasę to się przeraził - dziś ma do objeżdżenia 700km i to tylko po okolicy:nerd:.
Czasu braknie na wszystko:tak:.
Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku i kikucik Pawełkowi odpadł:tak:.
Aluśka dobrze że już w domku jesteście:tak:.
Fogia, kiedy na spacerek wózeczkami się umawiamy? Całuski dla Fifiego na ranę.

reklama
Witajcie po weekendzie. Z Krystkiem teraz więcej czasu na dworku jesteśmy i za bardzo do bloku mój mały szkrab nie chce wracać, a jak ma się z kim bawić na placu to tym bardziej. A jutro do laboratorium jadę na pobranie krwi. Ja to mam sklerozę:-D bo znowu zapomniałam pojemniczka z apteki kupić a byłam dziś w aptece i dopiero sobie teraz przypomniałam:-D.
Nocka całkiem całkiem jak już mały usnął ;-) heheh teraz własnie też usypia :)

zobaczcie zobaczcie jakie dzieło Gabi trzymajcie kciuki może ją docenią ;-)

https://narysujwroclaw.wordpress.com/2011/03/31/wroclaw-narysowany-przez-dzieci/
Bardzo ładny rysunek i trzymam kciuki

Witam
Byłyśmy dzisiaj w kościele. Znaczy ja z dziewczynkami. Aż byłam w szoku jakie mam grzeczne dzieci :-D. Justynka całą mszę przesiedziała grzecznie w wózeczku a Natalka polatała w koło niego.
Ja też wczoraj byłam z Krystkiem w kościele i przez całą msze siedział grzecznie mi na kolanach jak siedzieliśmy,dopiero jak ksiądz czytał ogłoszenia parafialne to Krystian zaczął spacerować:-)
Cześć!!

Mamy nareszcie jedynkę u góry!!!!!!!!!!!
Gratulacje:tak::tak:

Witam:cool2:
znów nie nadrabiam, bo brak siły...melduję tylko, że do piątku wciąż na zwolnieniu:dry:niestety od czwartku utrzymywała się gorączka w okolicach 38 stopni a wczoraj ponad 39:angry: dziś byłam u lekarza i dostałam antybiotyk:baffled:oby on pomógł:sorry2:oczywiście karmić nadal nie wolno:no:
Natalka na razie się trzyma i oby nie zachorowała:sorry2:teraz ogląda magazyn mini - mini:tak:i zachwyca się rybką:-Dszkoda, że ta rybka jest taka droga, bo bym jej kupiła:tak:
znikam na razie, jak wieczorem będę w stanie to się odezwę;-):tak:
Zdrówka podsyłam :tak::tak:

Do góry