reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sienio strasznie drogie te hulajnogi:sorry::sorry::sorry:ale podobno warto...zobaczymy:-D:-D Jula od dzisiaj na niej "hula" jak to mówi Julcio Madzi:tak::tak::tak:
Kupiłas juz? i jak lepiej sie jeżdzi niz na tamtej? jaką macie?

kochane ja na sekundke

rozmawiałam z Aluśką nie jest dobrze Martynce cały czas zalega wydzielina w płuckach i być może będzie miała nawrót choroby :-( Ala juz łapie doła strasznego :-( wszyscy którzy z nimi leżeli juz wyszli do domu a one biedne tam siedzą :-(
Martynka ma robione wszystkie zabiegi żeby wszystko się odrywało z płucek Ala ja oklepuje a tu nie ma efektów :-(

wiecie juz naprawdę nie wiem co jej mówić :-(

się cholerstwo uczepiło naszej pierwszej kruszynki BB ..... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR no wściekłam się NOOOO
kurcze biedne dziewczyny :( Wczoraj jak przejeżdżałam obok szpitala zastanawiałam sie właśnie jak sie maja
antuanet udanego wyjazdu:)
anaconda wyprzedziłas mnie :-p
maltanka super buciki!
a gdzie reszta?
MAgda z JUlka napewno jeszcze spią :tak:

Ide dzis na chwile do pracy zaniesc papierek,mialam to zrobic zaraz po zaprowadzeniu Julki,ale mi sie nie chciało. Dzis zapisy do naszego przedszkola,wiecie,ze juz kilka osób przyszło po karte o 8:szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka fajne buciki w moim stylu...kupiliscie jeszcze takie zabudowane myslalam ze jedziesz po bardziej odkryte...
Karlita dzieki za wiesci biedne dziewczyny kiedy im sie to skonczy...
Anaconda posiedzisz weekend ma byc naprawde ladny i ja w to wierze...
Madzienka Maltanka chyba spacerek Wam nie wyjdzie chyba ze w kaloszach i parasolem:-)
Fogia gdzie ty sie podziewasz???co u Was???

Hello...w piekny dzien nie ma to jak budzi cie sloneczko:-)ja wyjsc z lozka nie moge jak ciemno pomoglam wyszykowac Mateusza i z powrotem do wyrka...musze dzisiaj nastawic prania i sie spakowac bo popoludniu jedziemy do rodzicow...

Witam

anaconda a no widzimy się :tak:. Miałam iść na piechotę, ale kurcze taka pogoda, że chyba lepiej pojechać samochodem. Tylko ciekawe czy mi benzyny nie zbraknie :sorry2:

Antuanet
z tymi wizytami u specjalistów to przerąbane. W zasadzie mogłam iść na Hipoteczną, z samego rana jak się stanie w kolejce to się dostanę, ale tam jest pulmonolog w poradni gruźliczej, a ja nie chcę się niczym zarazić, tym bardziej że dzieci małe. Kiedyś tam chodziłam, ale teraz wolę nie...

sienio dobrze, że mi przypomniałaś o zapisach, bo ja jeszcze chciałam w jednym spróbować, obok nas, siostry zakonne prowadzą i właśnie dzisiaj mają przyjmować zapisy :tak:

Jak mi się dziś nic nie chce, a tyle sprzątania....

No i zapomniałam filetów z ryby wyciągnąć wczoraj, ciekawe czy mi rozmarzną na obiad :dry:

maltanka buciki super, bardzo mi się podobają:tak:

marz miłej wizyty u rodziców :tak:

Witam!

Aluśka trzymam mocno kciuki żeby nawrót choroby was ominął:tak:
Maltanka bardzo ładne buciki:-)
Emilka powodzenia u lekarza:tak: i poproszę o zdjęcie tortu i prezentu:-)

Wstaliśmy dzisiaj o 8.30:szok: ale tylko dlatego że w nocy nie było spania i trzeba było to odespać:-). Wczoraj na wieczór posmarowałam Michała pulmexem i dzisiaj jest już poprawa:tak:

witajcie

ale mi się dzisiaj nie chciało wstać, i co tu robić w taką pogodę

muszę coś na obiad wymyślić jeszcze:sorry2:

justyna to dobrze, że małemu pulmex pomógł

maltanka jutro się pochwalę :tak:, teraz schowany puchar w szafie i zresztą ciemno jest.

ok czekam

maltanka super buciki:-) A jaki rozmiar ma Hubcio? My też na wiosnę mamy z Bartka, tylko inny model.

Anetko 24, przymierzaliśmy też 25 ale były zdecydowanie za duże, w sumie to dużo zależy od modelu:tak:

A co to ja dzisiaj otwieram dzień :szok::szok::szok:
I pogoda nam się popsuła a ja zamierzałam cały weekend spędzić na podwórku u teściowej :crazy::crazy::crazy: mam nadzieję że jutro poprawi się pogoda :tak::tak:

o to poszalałyście wczoraj na placu, a pogoda...ja też mam nadzieję, że się poprawi

Maltanka fajne buciki w moim stylu...kupiliscie jeszcze takie zabudowane myslalam ze jedziesz po bardziej odkryte...

a no zdecydowaliśmy na zabudowane tak się wachałam czy jeszcze kupować czy już nie, ale następne to sandałki kupię, a takie poł zakryte już nie

Wczoraj jeszcze rozmawiałam w nocy z Aluśką bo E mówił ze czytał w kurierze ze jakieś dziecko leczyli przez pół roku na zapalenie płuc a sie okazalo ze to mukowiscydoza byla ... Ala ma zapytać czy mała miała badania robione w tym kierunku

my dzsiaj nie śpimy od 4 ....
Gabi mi sie obudziła z katarem i chciała do mnie.... usnęła dopiero po 6stej a ja juz nie usnęłam ....

tak się zastanawiam co się stało ... moze wczoraj późnym popołudniem sie przegrzała na placu zabaw bo była z moją mamą... najpierw biegała po małpim gaju a później siedziała w piaskownicy ...

Madzieńka dzwonili do mnie dzisiaj z Motylka ;-) zaprosili nas na przyszły tydzień na spotkanie indywidualne :-)

witajcie
gdzie jest słońce? :dry:

karlita smutne wieści, to niesprawiedliwe, że te choróbska czepiają się takich małych istotek :wściekła/y: wytrwałości dla aluśki
maltanka ładne buciki, czekam aż moja podrośnie żeby jej coś kupić
Justyna to dobrze że już widać poprawę
anaconda ja też wczoraj poszalałam z Olą na placu zabaw i w parku do 19 :tak: dzisiaj też chciałam ale pogoda się zepsuła :no:
marz udanej wizyty u rodziców

Ola szaleje na czworaka, tak jej się spodobało, że wszędzie jej pełno :tak: Paweł udał się wczoraj na przejazdzkę motorkiem, patrzę a on wraca i pcha przed sobą tego kolosa, zabrakło mu benzyny :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie,
ja jak zwykle wpadam z ranka na kawusię :-)

My już po śniadanku, mieszkanie w miarę uprzątnięte...tylko ta pogoda taka smutna się zrobiła... ;-(

Aluśka ja też zaciskam kciuki oby choroba wreszcie wam odpuściła... szybkiego poworu do domku życzymy!!!! i dużo siły i wytrwałości dla Ciebie...

Emilia pokaż dzieło... jak mąż zareagował?

Mandziula co sadzisz?? ja będę rzerzuchę siała z Julem tylko chciałam ją mieć na święta i nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie...

Misia i jak nocka? odstawiliście się??
Współczuję, pamiętam jak ja to przeżywałam... więc wiem co czujesz... ja też nie chciałam jeszcze się odstawiać bo kochałam karmienie ale u nas to już była najwyższa pora...

Dziewczyny - mam pytanie - macie może namiary na kogoś kto układa płytki?? musze ułożyć u nas na balkonie - i nie mam do kogo zadzwonić - jak macie jakieś sprawdzone namiary to poprosze... i jak wiecie ile mniej więcej biorą tacy fachowcy to też proszę napiszcie... bo nie wiem z jaką ceną mam się liczyć... :-/

Idę zalać kawusię i zaraz wracam...

reklama
Do góry