reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

kochane ja na sekundke

rozmawiałam z Aluśką nie jest dobrze Martynce cały czas zalega wydzielina w płuckach i być może będzie miała nawrót choroby :-( Ala juz łapie doła strasznego :-( wszyscy którzy z nimi leżeli juz wyszli do domu a one biedne tam siedzą :-(
Martynka ma robione wszystkie zabiegi żeby wszystko się odrywało z płucek Ala ja oklepuje a tu nie ma efektów :-(

wiecie juz naprawdę nie wiem co jej mówić :-(

się cholerstwo uczepiło naszej pierwszej kruszynki BB ..... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR no wściekłam się NOOOO

reklama
a my po zakupach, byliśmy w też "żółtej ciżemce" ale nic mi nie wpadło w oko do tego było sporo ludzi i nawet nie było jak przymierzyć buta:baffled: i pojechaliśmy w końcu do Bartka i kupiliśmy takie co już przymierzał :tak: fajne sandałki były, ale podobno mają być jeszcze nowe i pani nam radziła żeby się wstrzymać jeszcze:tak:

miałam jeszcze plan podskoczyć do Pepco, ale nie chciało mi się już, w sumie to głodna już byłam po tych zakupach:-D:-p

i zrobiłam spaghetti na kolacje:tak:

Hubert już śpi, ale po nieprzespanym dniu od razu przed 21 go wyłożyło

a ja czekam na "szpilki" podobno nowy sezon jest:tak:

sienio
a no nie, ale co się odwlecze... jak to mówią:-D;-)

sundey nie daj się,

emilka ja się czujesz?

madzienka a jednak poszłyście do przedszkola, co do jutra ok na smska ja jeszcze nie oglądałam żadnej pogody to nie wiem

anaconda jak tam byłaś na placu zabaw

edit: ojej trzymam mocno kciuki żeby Martynce szybko się poprawiło

Ostatnia edycja:
witam wieczornie
ale mam dziś dzień, kompletnie nic mi się nie chce, kupiłam dziś nasinka i ziemie ale jakoś weny mi zabrakło na sianie, jutro z Kolą to zrobimy:tak::tak:

Justyna
my mieliśmy dziś na basen przyjechać ale się nie wyrobiliśmy:no::no: fajnie jak tak mało dzieci:tak::tak:

madzienka udanego testowania hulajnogi:tak::tak::tak:

karlita smutne wiesci przynosisz:no::no::no: biedna Ala i Martynka, oby szybko się ta choroba ich odczepiła:tak::tak: tylaski dla nich:tak::tak:

anaconda ja tez zazdroszczę wyjazdu:tak::tak::tak:

Trzymam mocno kciukaski za Martynię i Ale...niech to cholerstwo da im w końcu spokój!!!!!!!!!

Maltanka pokaż buciki.....nowy sezon???a te co byly dotychczas to jeszcze stary sezon???

madzienka jutro zobaczysz jak pogoda pozwoli;-) a jak nie to wstawie fotki ale to jutro bo P dzisiaj okupuje komp duży;-)

a "szpilki" to tak co co do tej pory było to pierwszy sezon teraz od zeszłego czwartku miał się zacząć nowy

edit: buciki kupiliśmy takie: http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/1586/t-4174495n.html

mi się bardziej podobały niebieskie ale nie było rozmiaru niestety

Ostatnia edycja:
mandziula a co miałaś siać??

maltanka było dobrze dopóki na dwór nie wyszłam. Ale pewnie kupe rzeczy teraz pyli, takie uroki bycia alergikiem :wściekła/y:

karlita ojej, takie malutkie a tak się na cierpi. Niesprawiedliwe :wściekła/y:

Justynka
to ja dziękuję, że tak powiem wkleiłam się :-D

Młode śpią, a mi się nic nie chce. Zbieram siły na jutrzejsze sprzątanie :-D. Torcik zrobiony tylko jutro go przybrać trzeba będzie. Jeszcze nie wiem jak. Ale coś wymyślę.

maltanka jutro się pochwalę :tak:, teraz schowany puchar w szafie i zresztą ciemno jest.

Ja oglądam na tvn jakiś film i czekam na M z kolacją :tak:

Witam wieczorowo
madzienka również dziękuję Wam za milutkie spotkanie:tak: A Jak Julcia zareagowała na niespodziankę?
maltanka super buciki:-) A jaki rozmiar ma Hubcio? My też na wiosnę mamy z Bartka, tylko inny model.
emilia współczuję tej alergii, a z tymi terminami to naprawdę przegięcie:baffled:
aluśka życzymy szybkiego powrotu do zdrówka Martynki:tak: A Tobie dużo sił...
sunday życzę Tobie dużo sił na to przesilenie wiosenne:tak:
sienio i byłaś w Olimpie? Fajnie że tak długo na placu siedziałyście...Kuba też chciał...
gon1a a gdzie chodzicie do pediatry?Strasznie długie kolejki....
misia2010 dużo zdrówka dla Ciebie i oby Natalka nic nie złapała....
U nas dzionek bardzo szybko zleciał, najpierw spacerek, zakupy w Lidl-u a potem spanie i przedszkole:-) Kuba w sumie niedawno poszedł spać ale może tym sposobem dłużej pośpi jutro... Miłej nocki:tak:

reklama
Witam :-):-)
A co to ja dzisiaj otwieram dzień :szok::szok::szok:
I pogoda nam się popsuła a ja zamierzałam cały weekend spędzić na podwórku u teściowej :crazy::crazy::crazy: mam nadzieję że jutro poprawi się pogoda :tak::tak:
Oczywiście wczoraj prawie do godz.19 siedziałyśmy na placu zabaw bo były inne dzieciaki i Maja wcale nie chciała do domu wracać :baffled::baffled:
Emilia to dzisiaj się widzimy :tak::tak:
Aluśka jejku ale mi przykro że Martynkę tyle ta choroba trzyma :-:)-( trzymajcie się dziewczyny i dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Sunday no to od dzisiaj full wypas w pracy się szykuje ;-);-) cierpliwości i siły dla tych małych szaleńców ;-):-D:-D
Maltanka buciki super, uwielbiam takie które mają gumę na szubach :tak::tak: bo inaczej bucik szybko wygląda na zniszczony :baffled::baffled:
Mandziula gdybym ja musiała coś siać to na pewno do lata bym się z tym nie zebrała :-D:-D a teściowej to bezczelnie mówię że na tej działce gdzie ona ma warzywka i ziemniaki to ja bym tylko trawę posadziła bo ja w ziemi grzebać nie lubię :szok::szok::szok:
Madzienka i jak nowa hulajnoga Juli, wypróbowana? :-):-)

Do góry