anaconda27
styczniówka2006
Ja też zaraz zmykam a potem idę z Mają na plac zabaw i zapewne godzinka nam zejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maltanka a gdzie się wybierasz na te zakupy butowe??
Dzis po przedszkolu siedziałam z Julka na placu zabaw do17 naprawde fajna pogoda,ale podobno jutro ma padać
no juz jest od wrześniahmmm... dobrze wspominam te plac ;-) a robia cos tak na miejscu starego osiedlowego????
zdrówka podsyłamWitam się
siedzę od dziś w domu z wirusówkądo poniedziałku zwolnieniewczoraj dopadła mnie gorączka i nic poza tym, ale poszłam do lekarza a on stwierdził, że gardło czerwone i powiększone węzły i kazał siedzieć w domutak więc Karlita siłą rzeczy nie w tym i nie w przyszłym tygodniu raczej:--(bo chciałabym być w pełni zdrowaszczepienie Natalki też musiałam odłożyć
najgorszą jednak informacją jest to, że dostałam Allerteca przy nim nie wolno karmićczeka nas więc od dziś przymusowe odcysiowanienie wyobrażam sobie nocy i już mam świeczki w oczach, bo lubiłam Kluseczka przy cysiu no ale jeśli nie wezmę tych leków i się zdrówko nie poprawi, to czeka mnie antybiotyk
idę na herbatkę z sokiem malinowym i się położę póki mała z babcią spacerują
fajne dzieciaczki