reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam wieczorem

madzienka super, żespacerek nad zalew udany:tak::tak: pogda dziś dopisała:tak::tak:

anetabrawa dla Oli za raczkowanie:tak::tak::tak: jak ja dawno w tysiąca grałam:-D:-D:-D

marz uważaj na siebie, madziara na rację leoiej zaczekac w samochodzie:tak::tak:

anaconda i jak wypad na miasto????

talia super że bioderka ok:tak::tak: a taka leka spacerówka naprawdę sie przydaje:tak::tak:

a ja zrobiłam dziś Mikołajowi wycieczkę i pojechalismy do mojej koleżanki, autobusem:tak::tak::tak: ale byla frajda, jo i w mieście więcej samochodów niż u nas na wsi:tak::tak::tak: pospacerowaliśmy trochę, potem dzieciaki pobawiły się w domu, nawet ładnie im to wyszło:-D:-D i wrócilismy do domu już po 19, więc szybko kolacja kąpanie i spać:tak::tak::tak: w dodatku zgubił nam sie smoczek i musiał Kola bez smoka zasnąc:tak: i nawet bez płaczu sie obyło:tak::tak:

Dziewczyny dzieki za super spacerek!!!!

Madzienka oj zaraz czy ugotowałąm przeciez jutro tez jest dzien...a poza tym nawet nie mial by kto jej dzisiaj jesc bo wrocilismy po 19...
Mandziula jak ci zasnal bez smoka to probuj go odzwyczaic pierwsze koty za ploty....
Talia super ze z bioderkami wszystko ok..pochwal sie wozeczkiem...
Anaconda jak Twoj wypad na miasto obskoczylas pewnie je wzdłuż i wszerz:-D:-D:-D
Maltanka jak dzionek minal w przedszkolu i baseniku???

A my po zlobku poszlismy na plac zabaw i wracajac ok 17 przypomnialam sobie ze sa dni otwarte w przedszkolu wiec strzelilam sobie samoboja i poszlismy tam...i oczywiscie na sile trzeba bylo wychodzic i do tego z wielkim placzem...:-)
Teraz czekam na YCD moj rozrabiaka bo dzisiaj jak nakrecrecony jeszcze zasnac nie moze i wymysla cos caly czas aby wyjsc z pokoju mleko siku itd...

Mandziula Marzenka ma rację z smokiem, jak dał radę raz zasnąć to i następny....

Marzenka a pewnie, teraz juzpewnie częściej będziecie wracać później to domu to może zupi nie będzie konieczna:-p:-p:-p

Maltanka jak basenik....chlapałas sie z Hubercikiem???i jak przedszkolak???

My odwiedziłyśmy Olimp, kupiłam Julci trampki...w sklepie były dobre:blink: a teraz w domu mówi że są za ciasne:baffled:wiec chyba będę musiała je wymienić albo oddać:sorry2:

widzę, że dzisiejszy zalew to jakaś "zorganizowana akcja":sorry::-p

my już po basenie i przedszkolu. Widzę, że coraz większe zainteresowanie przedszkolami jest, coraz więcej dzieci przychodzi:tak:

dzisiaj ja pływałam:tak:

sundey gdzie jesteś dzisiaj?

anaconda gg napisałam;-):tak:

widzę, że dzisiejszy zalew to jakaś "zorganizowana akcja":sorry::-p

Maltanka czysty spontan.....
Nawet Karlita męża z pracy ściągnęła żeby ją z dzieciaczkami przywiózł...:tak::tak:
A Marzenka zupi nie ugotowała:-p

madzienka, karlita napisałam wam odnosnie zajęć na Głebokiej:tak::tak: doszło???

dziekuje doszło...ale jak się P dowie że chcę się zapisać i płącić mam za darmochę ciut dalej to mi głowę ukręci:-D:-D:-D

Moja chlapie się...nadrabia dzisiejszy basen:-D:-D:-D:-D

Witam z rana :-):-)
Dzisiaj jestem uziemiona bo mają chodzić ze spółdzielni i wodomierze spisywać więc zapewne przed południem nie dotrą a pisze ze niby od godz.8 rano chodzą :sorry::sorry:
A wczoraj owszem dotarłam do centrum i nawet sporo połaziłam ale nic nie kupiłam :-D:-D ale do Plazy nie dotarłam :no::no:
Mandziula podeślij i mi o tych zajęciach aerobowych bo ja też zainteresowana :tak::tak:
Talia super że z bioderkami Gabrysi już wszystko w porządku :tak::tak::tak:
Aneta gratulacje dla Oli, teraz to się dopiero zacznie zwiedzanie mieszkania :-D:-D
Dziewczyny fajny miałyście wypad nad zalew :tak::tak::tak:

reklama
Witam
Jestem pierwsza:szok::szok:, śpicie jeszcze:confused:
My już od 5 czuwamy, bo Michał miał kaprys spania z nami w łóżku:no:. Ogarniemy się trochę i idziemy na zakupy bo w lodówce jest tylko światło;-)

O Anaconda mnie wyprzedziła z postem:-D

Do góry