reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Widze,ze dzis kolejny aktywny dzien sie szykuje :)
Kurcze nie dotarłam wczoraj do olipmu,ale spróbuje jeszcze dzis ale najpierw tesco
madzieńka lepiej wymienic trampki, moze we wrzesniu jeszczesie przydadzą
Antuanet miło słyszec,ze brakuje Ci naszych spacerków:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mi też:tak: szczególnie w taka piękną pogodę
Anaconda olej licznikii idz na zakupy,rachunek i tak wystawią :-D:-D;-)
ok zmykam

reklama
witajcie
gdzie jest słońce? :-(
chyba przyzwyczaiła się Ola do spania z nami :no: wczoraj położyliśmy ją do jej łóżeczka, ale po 3 godzinach narobiła takiego wrzasku, że myślałam że nam uszy pękną, dopiero u nas w łóżku się uspokoiła, ale my spaliśmy jak śledzie :eek:
na szczęście już nie kaszle, nie kicha więc można będzie z nią pospacerować, bo już nam się nudzi w domu
mandziula to dobrze że smoczek Wam się zgubił, może dzięki temu odzwyczai się bez bólu,

Witajcie...a co tutaj tak pusto, wszyscy poszli na spacerki tak z samego rana???

My jemy śniadanko i jedziemy do centrum....muszę załatwić kilka spraw w pracy i może pita siostrze zaniosę;-)
Jula od rana uradowana bo będzie jechała autobusem:tak::tak:

Miłego dzionka

witajcie

no miało być ładne słoneczko i co coś się obraziło:confused2:

my już po śniadanku-drugim:-p i chyba idziemy zaraz na spacerek

a po południu czekają mnie zakupy, raz, że za butami dla Huberta już teraz trzeba coś wybrać, a dwa to w weekend mam gości i tylko dzisiaj wieczór wolny na zakupy:sorry:

mandziula
pw;-)

anaconda oj ja też nie lubiłam czekać na wodomierze:-D nigdy nie wiadomo o której przyjdą:no:

justyna, aneta do nas czasami jak Hubert przyjdzie to też śpimy na sztywno, bo tu chce człowiek pospać trochę, a wystarczy głośniej oddychać i już się mały budził:baffled:

emilia gdzie się podziewasz? byłaś wczoraj u gina? co powiedział?

Witam

ja na chwilkę. Spadam zaraz do lekarza, bo oddychać nie mogę :wściekła/y:, chyba astma się odzywa. A tak było ładnie jak byłam w ciąży i zupełnie zapomniałam o chorobie.

maltanka wieczorkiem Ci coś napiszę na PW, bo teraz czasu nie mam i chęci. Do gina nie dotarłam bo zajmowałam się dzieckiem ciotki z dołu. Ale na razie przestało lecieć, więc może w cale nie pójdę :confused2:

Zaczęłyśmy z Natalką robic puchar dla męża :tak: na razie schnie popsikany sprayem na balkonie. Jutro ma urodzinki i jeszcze tort muszę upiec, bo zaprosiłam swoich rodziców na jutro popołudnie.

anaconda i jak będziesz jutro u alergologa??

karlita tak mi się przypomniało, my też chodzimy do Sanusa na Magnoliową. Ale to stara przychodnia, tylko przenieśli część z Kiwerskiego ;-). My chodzimy do Haśca. A ty byłaś też z Gabrysią?? My mamy iść jak Natalka skończy dwa lata. A z Justysią za 3 miesiące :tak:.

Witajcie,
ja też tylko na chwilkę...
Dzięki dziewczyny za wczorajszy wypad - co prawda później był Dzień Świra bo Nela pospała 15 min w samochodzie, jak chcieliśmy ją przenieść to się obudziła i do wieczora nie usnęła... myślałam że padnie wcześniej ale mieliśmy gościa - ukochanego wuja dzieciaków więc szalały do 22 nie patrząc na zmęczenie...

Ale mimo wszystko wczoraj było rewelacyjnie - musimy koniecznie to powtarzać częściej...

ciekawe co u Aluśki... macie jakieś wieści??

idę się szykować bo zaraz jedziemy do mamy - i razem na długiii spacer! :-)

Miłego dnia!!!

dzięki dziewczynki za wczorajszy wypad ;-) szybka akcja :-) dobrze że E mógł po nas przyjechać bo do taxówki bym się z dwójka nie załadowała i z tym czołgiem ;-)

ten mój łazik wczoraj padł dopiero po 17stej ale to dobrze bo Norb tak się wyspał na spacerze że do 17stej tez nie spał ;-) no i jak ekipa mi sie tak wyspała popołudniu - dobrze że i ja zdrzemnęłam się godzinkę - szalała mi do 23!!!

Madzieńka wiesz tam za darmo ale bez towarzystwa ;-) w mieście kobiet mam fitness nawet na 20:30 :-) ale co z tego jak sama długo nie pochodzę ;-)

Talia super ze z bioderkami wszystko w porządeczku :-)

Emilka
ja chodziłam na chodzki ale teraz tam jest dużo chorób - szaleją rotawirusy ja nie mam wyjścia tylko zabierać dwójkę na raz bo nie mam z kim Gabi zostawić, także wole podjechać na magnoliową - zapisałam maluchy do Latalskiego.

lecę do mojej ferajny
milego dnia dziewczynki :-)

reklama
Do góry