reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie
widze ze wypad nad zalew udany najlepsze takie spontany wychodza
aneta brawo dla Oli za raczkowanie, u nas tez porzadki pod domem, Asia przed wczoraj nosila gałązki na ognisko ale ja za bardzo nie moge bo mnie brzuch potem boli, dzis pere razy w nocy sie obudzilam i taki dziwny tepy bol w podbrzuszu przez chwile, nie wiem co to:-(
talia fajnie ze bioderka juz w porzadku i nie bedziesz musiala biegac do lekarza
madzienka Ty zawsze cosik wynajdziesz fajnego, a propo reserved wczoraj widzialam fajne bluzeczki biale dla dziewczynek z krotkim rekawem za 49 zl zastanawialam sie czy malej nie kupic

ja dzis w domu z Asia bo ma katar i kaszle jutro pojdziemy z rana do pediatry bo dzis zdrowe dzieci przyjmuje, nie wiem czy to nie alergiczne, zaraz bedziemy sie inhalowac
milego dzionka

reklama
My już po spacerku fajna pogoda, mimo że słońca nie było to dla mnie gorąco było. Zakupiłam Michałowi Pulmex i na noc wysmarujemy się:tak:

Maltankac udanych zakupów bucikowych:tak:
Anetka u nas też Michał zajmuje 3/4 łóżka:szok:, rano budzę się z bolącym kręgosłupem bo śpię w jednej pozycji żeby małego nie obudzić, a po twarzy to przeważnie męża chlasta:laugh2:
Madziara udanej wizyty u mamy:-)
Emilka daj znać jak już będziesz po wizycie, zdrówka Tobie życzę:tak:
Gon1a i dla Asi też zdrówka

Coś Fogia dawno nie pisała:confused:

Witam się :tak:
siedzę od dziś w domu z wirusówką:angry::no:do poniedziałku zwolnienie:szok:wczoraj dopadła mnie gorączka i nic poza tym, ale poszłam do lekarza a on stwierdził, że gardło czerwone i powiększone węzły i kazał siedzieć w domu:baffled:tak więc Karlita siłą rzeczy nie w tym i nie w przyszłym tygodniu raczej:sorry::-:)-(bo chciałabym być w pełni zdrowa:tak:szczepienie Natalki też musiałam odłożyć:eek:
najgorszą jednak informacją jest to, że dostałam Allertec:angry::angry:a przy nim nie wolno karmić:no:czeka nas więc od dziś przymusowe odcysiowanie:baffled::baffled::baffled:nie wyobrażam sobie nocy i już mam świeczki w oczach, bo lubiłam Kluseczka przy cysiu:tak: no ale jeśli nie wezmę tych leków i się zdrówko nie poprawi, to czeka mnie antybiotyk:baffled::baffled::baffled:
idę na herbatkę z sokiem malinowym i się położę póki mała z babcią spacerują:tak:

misia zdrówka podsyłam
Justyna idziecie dzisiaj na basen?

Ola śpi, a ja miałam chwilę żeby odrestaurować moje półeczki, popmalowane schcną i będą czekać na powieszenie przez męża

Wróciłam od lekarza.

Mam spowolnioną akcję serca, niskie ciśnienie i astma się odezwała. Na razie dostałam zyrtec, i mam iść do pulmonologa po jakiś steryd. Ale termin mam dopiero na 14 kwietnia :confused2:

misia zdrówka podsyłam, oj może być ciężko z odzwyczajeniem od piersi. Ale dasz radę :tak:

Madziara miłego spacerku z mamą :tak:

Justynka
a po co Wam Pulmex?? Michaś chory??

gon1a zdrówka dla Asi :tak:

Ale Natalia przed chwilą koncert urządziła :szok:. Darła się z 10 minut, bo rzuciła krzesełkiem i kazałam jej się uspokoić, a najlepiej iść spać, bo nie wyspana i nie grzeczna.

A ja dzisiaj źle się czuję to wolałabym mieć grzeczne dzieci. No ale cóż, nie wszystko można mieć :-D

misia zapomniałam życzeń złożyć dla Twojej Natalki, to wszystkiego najlepszego :-)

Hej my po odwiedzinach UW i US a także mega spacerku...
pogoda jest boska niech taka zostanie plissssssss!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Do centrum pojechałyśmy 26 i to była zbyt krotka podróż więc wracałyśmy 44:-D:-D(kto zna trasę 44 wie o co chodzi;-))...więc Karlita masz zagwarantowane że odwiedzimy Cię autobusem:tak::tak::tak:

Jula teraz jeździ na hulajnodze po balkonie, skąd ona ma te pokłady energii:laugh2:

Madzia udanego wypadu do mamuśki...

Maltanka udanych zakupów....

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków....

a my byliśmy w realu kupiłam pampersy

i oczywiście już z powrotem musieliśmy wracać autobusem:tak:, już jak szliśmy do reala koło przystanku to H wołał "mama choć autobusem" to pytam go a gdzie chcesz tym autobusem jechać, a on "do przedszkola":eek: no i obiecałam że będziemy ze sklepu wracać to musieliśmy:tak:

a za mną chodzi dzisiaj typowe śmieciowe jedzenie, takie ostre, nie wiem hamburgery czy coś

emilia
zdrówka życzę, oby szybko przeszło, ps jakiego torta pieczesz?

misia
Tobie również

majeczka02
ja nie pomogę bo nie znam lekarzy ze Staszica

justyna
a co Michasiowi jest, że Pulmex kupiłaś?

madzienka no tak coś wiem na temat krótkiej podróży autobusem.ps. idziemy jutro na spacer? albo na przejażdżkę autobusem:-D

Ostatnia edycja:
Maltanka udanyc zakupów...
Madziarka pogoda an spacer idealna...
Madzienka to mialyscie super wyprawe...
Misia zdrowka...kto nie lubil miec te kruszyny przy sobie podczas karmienia ale czasem taki przymus jest dobry bo im wczesniej tym lepiej...
Emilia oby lepsze samopoczuciew wrocilo...

Ja rowniez wybylam na meeeega spacer tylko w drodze powrotnej zadzwonil kurier i musialam przyspieszyc kroka i tak sie zmachalam ze hej...no i ja jestem jak sie umawialismy a po nim ani sladu:wściekła/y:
Musze jeszcze wyjsc do osiedlowego po koperek bo zupke ugotowalam;-)no ale najpierw ale niestety narazie jestem wstrzymana...

juz moge isc zlitowal sie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta my idziemy a Wy też?
Emilka niewesołe wieści od Ciebie:-(, zdrowiej szybciutko:tak:
Maltanka, Emilka pisałam już że we wtorek byliśmy u lekarza bo mały ma katar i w nocy spać nie może bo mu on spływa i dusi się, więc może ten pulmex pomoże bo lekarka przepisała tylko nasivin

Do góry