reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta super,ze juz jesteście! W wolnej chwili napisz jak chłopaki zareagowali na brata, no i jak Ty odnajdujesz sie w nowej rzeczywistości :)

dziewczyny nie wiecie w którym szpitalu sa Ala i Martynka?

reklama
dziewczyny nie wiecie w którym szpitalu sa Ala i Martynka?

Na Krasnickich.

Marta witaj!!! jak już dojdziesz do siebie to czekamy na dłuższą relację...:tak:
marz super ze zakupy udane, co kupiliscie dla Mateuszka?

My bylismy dzisiaj u tesciow, potem po powrocie byli u nas znajomi, pozyczylismy im wozek bo kumpela w 24tyg.
Od tesciow przywiezlismy cała siate bluzek dla Maksia-część jeszcze za duza no ale nie zmarnują się :tak::tak::tak: Pogoda dzisiaj super tylko szkoda ze wiatr był to na dluzsza mete spacerowac sie nie dalo. Pojechalismy z m nad Wisle fotek porobic,ale zmarzlam tam :-( słońce piękne ale wiatr cały urok zabierał. :zawstydzona/y:
Jutro na caly dzien do pracy :-( wiec musze sie juz troche przygotować.

I jak mamuski z wtorkiem?

Witajcie,

Marta witaj w domu!!!! Napisz koniecznie jak zareagowali chłopaki, jak mały się ma i jak Ty się czujesz....

Madzieńka dzięki dzięki dzięki.... dzieki Tobie wyciągnęłam M. na zakupy do plazy - jak zwykle M. siebie obkupił, Julkowi też kupiłam kilka bluzeczek tylko ja dla siebie nic - Marzenka bo mam tak samo jak ty -wiecznie niezdecydowana jestem :-D

Co do wtorku - ja jeszcze dam znać ale czuję przez skórę że chce mi się tej kawusi... :-D

Maltanka i jak Twój kark?

Sunday śliczny kwiatek wam wyszedł...

No i moje wyjce już się biją... muszę lecieć z rozejmem :-)

witam i ja po kilku dniach nieobecnośi

Marta gratuluję synia, niech ci zdrowo rośnie:tak::tak: super że już w domku jesteście:tak::tak:

misia 100 lat dla Natalki:tak::tak:

więcej nie czytałąm bo niedawno do domku wróciliśmy, Kola pospał w samochodzie i nie ma pojęcie o której padnie:no::no: oby szybko:tak::tak:
i Kolcia chodzi juz na całego:tak::tak::tak:
miłego wieczoru życzę, jak siły pzwolą to jeszcze was poczytam:tak::tak::tak:

Madziarka Twoje dzieci sie kłócą:-)nie wierze takie aniolki...;-)fajnie ze z zakupami nie jestem odosobniona...ale szkoda ze nic sobie nie upolowalas
Sunday nic nadzwyczajnego jakies spodnie czapka bluzeczka...

Ja z Mateuszek jestesmy we wtorek na 99%, 1% to wiadomo zycie...:-)

Mateusz poszedł spac(powiedzmy)gada i gada nie spał dzisiaj caly dzien i jest taki nakrecony ze szok...

my też już w domku, a byliśmy u babci:tak:

a moja szyja dalej boli ale już nie tak jak rano, rano to myślałam że się nie ruszę:confused2: idę rozpakować wałówkę:-D i kładę się

madziara o na zakupach byłaś, mi też by się przydało...

sundey no troszkę wiało, a tym bardziej nad wodą

Ostatnia edycja:
Madzienka pewnie ze nagraj jak to dla Ciebie nie problem...

Marzenko nie ma sprawy....ale dopiero na następny tydzień bo film trzeba konwertować czy coś w tym rodzaju:confused2: bo nie mieści się na jednej płytce a ja tego nie umiem zrobić a P już śpi:tak::tak:
Ale mam obie części;-);-);-)

Hej,my już w domku:cool2::cool::cool:, mały właśnie cycuje i narobił więc zmykam. Ogarnę dom po 2 tygodniach niebytu i zawitam ponownie.:tak:
Dzięki za miłe słowa:-).

Marta witaj w domu....pisz koniecznie jak Twoi faceci zareagowali na małego szkrabka i czekamy na większą fotorelację....:tak::tak:
Sorki że dzisiaj nie oddzwoniłam ale dosyć późno zobaczyłam że dzwoniłaś:sorry:

Madzieńka dzięki dzięki dzięki.... dzieki Tobie wyciągnęłam M. na zakupy do plazy - jak zwykle M. siebie obkupił, Julkowi też kupiłam kilka bluzeczek tylko ja dla siebie nic - Marzenka bo mam tak samo jak ty -wiecznie niezdecydowana jestem :-D

Ja też wyciągnęłam:-p:-p...i mam nową torebkę a raczej worek:-D...bo torba niezłych rozmiarow...ale na te wszystkie paluszki, żelki, soczki, wody akurat:tak::tak::tak:

A z zakupami u mnie podobnie, teraz częściej Jula i P wracają z siatami niż ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maltanka mam nadzieję że już jutro po bólu nie będzie śladu...a kiedy na spacerek idziemy???
zapowiada się nieźle Lublin - Prognoza pogody - Onet.pl Pogoda ciekawe tylko czy sprawdzi się:rofl2::rofl2::rofl2:

Madziarka idziemy pluskać się??

Wszystkie już śpią???to spokojnych nocek ;-)

to ja też zmykam, do jutra......

reklama
A ja witam z ranka,
śpiochy wstawać, szkoda dnia.... zobaczcie jakie piękne słonko!!!!!!

Madzieńka pochwal się torbą!!!! proszę ;-)
Na basen - jasne że idziemy... już się doczekać nie mogę :-D

Mandziula gratuluję Koli chodzenia!!!! duży chłop z niego... a jeszcze niedawno był taki malusi jak Norbi... :-) hehe nie mogę tego przeżyć :-D

Marzenka mam pomysł - może musimy same pójść na zakupy, połazić, poprzymierzać - spędzić pół dnia w między czasie jedząc na górze frytki i pijąc kawkę na dole :-) może wtedy tak bez pośpiechu znajdziemy coś dla siebie...

ciekawe jak tam pierwsza nocka Marty w domu...

Do góry