reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marzenko to pewnie przez pogodę... oby...

A to dzisiejsza nasz praca... :-)
DSC09933-vert.jpg

reklama
A moze we wtorek? to i my bysmy sie w koncu zalapali ;-)

Mi pasuje.....:-pa Wam....umawiamy się na wtorek do Bugi???

Madzienka zapach fast foodów mi nie przeszkadza z checia bym nawet je jadła ale postanowilam ograniczyc spozycie takich przysmaków....cena do jaskini bardzo atrakcyjna przy najlizszej okazji zakupie i ja...

A ja dzis zle sie czuje glowa caly zcas mnie meczy niby nie mocno ale przeszladza mi to i jest mi niedobrze, bylismy w Olimpie Mateusz zasnal a my spokojnie polazilismy przede wszystkim za utami i nic nie znmalezlismy jedynie Mateusz ma kurtke ale i tak musze zoaczyc rozmiar wieksza bi sie zastanawiam czy z tej szyko nie wyrosnie...teraz mam chwile spokoju bo chłopaki pojechali na myjnie...
Mam zamiar(ochote) obejrzec "Seks w wielkim miescie" tylko zaczyna sie w porze szykowania Mateusza do spania ciekawe czy mi sie uda...
Milego wieczorka wam zycze...

Zapytałam o zapach, bo mogłybyśmy wyskoczyć na kawkę i ciasteczko do McDonaldsa a moja Jula zajęłaby się frytkami i byłaby chwila spokoju:-pa tam ma gdzie pobiegać

Życze poprawy samopoczucia...
"Seks ..."chciałam sobie nagrać, nie nastawiłam nagrywarki i przegapiłam początek, bo dopiero wróciliśmy i nie nastawiłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sienio teraz jak mamy karnety spokojnie możemy umawiać się na seanse solne:-D:-D:-D

Sunday super....

Jak rozproszyć nudę w samolocie?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Postępujemy zgodnie z poniższym schematem:
1.Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach
2. Powoli i
spokojnie otwieramy go
3. Włączamy
4. Upewniamy się, ze osoba obok nas patrzy na ekran
5. Włączamy przeglądarkę
6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami
7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link:

http://www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Widok miny osoby siedzącej obok i zaglądającej nam przez ramie -
BEZCENNE

Sunday super dzieło...tez mam nadziej ze to pogoda i wraz z jej poprawa przyjda i dla mnie lepsze dni
Madzienka mój Mateusz tez uwielia frytki z McD...a wtorek mi pasuje
Szkoda ze nie wiedzialam ze masz opcje nagrywania bym cie wykorzystala bo Mateusz dopiero poszedł spac a ja nawet nie zaczelam bo wyjezdzalam jeszcze na miasto...

A ja wlasnie zrobilam zalatke brokulowa platki migdalow sa na niej jeszcze cieple wiec wybaczcie uciekam ja jesc same rozumiecie:-D

1. w ktorym Macu byliscie?

Koło Olimpu....

Madzienka mój Mateusz tez uwielia frytki z McD...a wtorek mi pasuje
Szkoda ze nie wiedzialam ze masz opcje nagrywania bym cie wykorzystala bo Mateusz dopiero poszedł spac a ja nawet nie zaczelam bo wyjezdzalam jeszcze na miasto...

A ja wlasnie zrobilam zalatke brokulowa platki migdalow sa na niej jeszcze cieple wiec wybaczcie uciekam ja jesc same rozumiecie:-D

Jak byś mnie wykorzystała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Mniam sałatka brokułowa z płatkami migdałowymi...aż mi ślinka poleciała....:-p:-p
ja tez ja też chcę przepis...

Moja jeszcze biega ale już do łazienki ją gonię:-):-):-)

Pamiętacie że dzisiaj czas przestawiamy:tak::tak::tak:

Natalko Wszytskiego Najlepszeo z Okazji ukończenia 1. roczku!!!!!!

Madziara dzieki za wiesci dobrze ze przynajmniej z Amanda lepiej...aha i w przyszłym tygodniu jedziemy na Kaline na spacer...:-)
Karlita widzialam ale jak w pewnym momencie zrobila sie slodziutka przechylajac glowke bo wiedziala ze nabroila...pamietam te niespodzianki jak sie wychodzilo na chwile chociaz jeszcze dzisiaj mu sie zdarza np wczoraj zostawilam go z bankami przychodze a plym wylany na lozko tak dla zabawy...

Co to ma byc koniec marca czy poczatek stycznia????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

bidulka :-( że też sie cholerstwo uczepiło a kysz a kysz ciotka zaraz odtańczy taniec szamana ;-)

napisałam ze ma padać w poniedziałek i od czwartku nooo więc wrotek i środa jest pod znakiem słoneczka ;-)

Lublin - prognoza pogody | TwojaPogoda.pl

Madziara jesteś rozchwytywana ;-) w tym tygodniu same spacery na Kalinie się szykują ;-)

taaak wczoraj mala wyciągnęła mi takie rosołki i zagniotła wszystko w kólke ;-)

taaaa piekna pogoda dzisiaj :wściekła/y: depresji można się nabawić ..... :wściekła/y:

NATALCIU

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Natalciu
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyłają ciocia Karlitka z dzieciakami :-)

Witajcie...widzicie co za oknem....:szok::szok::szok::szok::szok:masakra...
ja miałam w planach spacer bo P bierze się za porządki i nie chcemy mu przeszkadzać:-p:-p:-pale pogoda do d..y....więc idziemy do jaskini solnej na 12....
KTO DO NAS DOŁĄCZY??????

Sunday jak wypad do kina??

Co do pogody to ja przyjmuję wersję Madziarki...Karlitko swoją schowaj w kieszeń!!!!:tak::tak::tak:

NATALCIA wszystkiego najlepszego Księżniczko!!!!!!
Zobacz załącznik 339868

Zmykam bo nie wyrobię się na tą 12;-)

Miłego dzionka

Witam w paskudną sobotę! Ależ fatalny wekend!!!! Ja od rana w ruchu, odkuzrylam cale mieszkanie, pranie zrobilam wywiesiłam, gulasz sie dusi, mam w planie segregować ubrania Maksa,ale nie mam w co pochować, musze skombinować pudełka,tylko skąd.... u stokrotce pudelka od razu "prasują"... :-(
A co do kina to spoko, jednak film w kinie to co innego,chocby film był taki sobie to kino dodaje magii. Film nawet fajny, momentami smieszny-taki angielki humor ale fajny. No i momentami wzruszający...:-) Ma być-lub jest juz najnowsza część Piraci z Karaibów ten film obejrzałabym w kinie ;-)
Maksiomi śniła się dzisiaj pani doktor i krzyknął przez sen "nie lubię" :-D potem opowiadal ze Pani go kuła w paluszek :-(

NATALKO całuski na pierwszy roczek!!! Rośnij zdrowo nam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzienka szkoda ,ze tak pozno odczytałam twoja propozycje z jaskinia :-(

Witajcie. Krystek śpi a mnie czekają porządki, kurcze sprzątam jest czysto syn przyjdzie i wygląda jakby przeszedł tajfun i tak w kółko, mam cichą nadzieję że wyrośnie z tego. Muszę się też pochwalić że już 3 dni nie karmię piersią jestem taka dumna z siebie i mojego szkraba.
karlita: Jaki przystojniak z Norbercika rośnie :-):tak::tak:

Natalko wszystkiego najlepszego w dniu twojego święta

Madzia weszłam na chwilkę właśnie p to żeby Wam powiedzieć :-) ale widzę, ze mnie ubiegłas :-D:-D:-D ja tez juz kupiłam:-) to kiedy sie spotykamy?;-)
Natalko Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek!!! Dużo uśmiechu i radości Malutka

Madziara dzieki zawiesci o Martynce, oby szybko wróciła do zdrowia.
Co do Bugi to mi każdy dzień pasuje,tylko w poniedzialek idziemy do laryngologa na 11.
Madzienka moja Julka z otwartą buzią oglądała Twoja prezentacje :D:D:D

Natalka dziękuje wszystkim BB-ciotkom za życzenia prześliczne:tak:i przesyła swój najpiękniejszy uśmiech:tak::tak::tak:

Jak rozproszyć nudę w samolocie?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Postępujemy zgodnie z poniższym schematem:
1.Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach
2. Powoli i
spokojnie otwieramy go
3. Włączamy
4. Upewniamy się, ze osoba obok nas patrzy na ekran
5. Włączamy przeglądarkę
6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami
7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link:

http://www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Widok miny osoby siedzącej obok i zaglądającej nam przez ramie -
BEZCENNE

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Koło Olimpu....

Jak byś mnie wykorzystała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Mniam sałatka brokułowa z płatkami migdałowymi...aż mi ślinka poleciała....:-p:-p
ja tez ja też chcę przepis...

Moja jeszcze biega ale już do łazienki ją gonię:-):-):-)

Pamiętacie że dzisiaj czas przestawiamy:tak::tak::tak:

ja też chcę przepis:tak:
niestety, pamiętamy:sorry2:

my już po imprezie urodzinowej:tak::tak: Królewna jak zwykle była gwiazdą i chyba zachwycona prezentami:-Dpo tych wszystkich wrażeniach poszła spać o 23.30:dry: a najbardziej zachwycona lalą mówiącą i kolejką Tomek i przyjaciele:-D:-D:-D jak dostanę fotki to się pochwalimy:-p

doczytałam jeszcze o Aluśce:no:biedne dziewczyny:-:)-(trzymam kciuki za zdrówko malutkiej:tak::tak:

reklama
NATALKO
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 URODZIN !!!

ale ładne słoneczko świeci :tak:
dziś imieniny teściowej, ale tylko Paweł jedzie, Ola jeszcze kaszle i lekarz mówił żeby do wtorku posiedziała w domu, a basen dopiero po 11 kwietnia :-(
miłego dnia

Do góry