reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka ok dzieki...bez pospiechu
Madziarka bardzo dobry pomysł...ja teraz dodatkowo mam problem bo jestem na takim etapie ze nie wiem czego potrzebuje to dodatkowo utrudnia mi te zakupy...
Maltanka bedziesz jutro w Bugi????

Ja juz zaliczylam spacerek po dworze taki przymusowy jak Anaconda czasami:-)zawozilam Mateusza do zlobka...cos dzisiaj moje dziecko wstało lewa noga chociaz troche sie pozniej rozruszał jak zobaczyl swoje dzieci...a ja musze mieszkanie ogarnac po weekendzie ile taki maly czlowiek moze nabalaganic wczoraj juz nie mialam sily wiec zabieram sie za to dzisiaj:-)

reklama
Witajcie poweekendowo :-):-)
Ja od wczoraj męczę się z katarem alergicznym a nic nie mogę wziąć bo w piątek na testy idę, ale masakra, nie wiem jak to przetrzymam. :baffled::baffled:
Maja w przedszkolu a mnie prasowanie czeka i zapewne nowa pralka prania się uzbiera :crazy::crazy:
Marta witaj w domu :-):-) jak Pawełek i starsi braciszkowie :confused::confused:
Misia wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji ukończenia roczku, a jeszcze tak niedawno dopiero co się urodziła :szok::szok: a jak ze spaniem? Przekonała się do własnego pokoiku? :confused::confused:
Maltanka może gdzieś cię przewiało i stąd ten ból w karku? Przyklej sobie plaster rozgrzewający - powinno pomóc :tak::tak:
Motylla gratulacje odcycowania :tak::tak:
Marz mnie chyba taki "przymusowy poranny spacerek" będzie czekał za tydzień w poniedziałek bo mąż jedzie do Wa-wy na egzamin z pracy i zapewne nie będzie chciał odprowadzić Mai do przedszkola :crazy::crazy::crazy: no chyba że mocno na niego nakrzyczę to może jest jakaś nadzieja ;-);-):-D:-D:-D
A o której planujecie jutro to spotkanie w Bugi? Bo jak koło południa to ja też chętna :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie
Jak to fajnie wstac rano i usiąsc przy komputerze:-):-)
maltanka Twoj bolacy kartprzeszedl na mnie, bo mnie od wczorajszego wieczoru boli:sorry2::sorry2: no własnie uda sie wam wybrac do bugi?
sunday u mnie wtorkowe Bugi jak najbardziej aktualne:tak::tak:

Oj na zakupy i do fryzjera i ja muszę sie wybrać,ale to chyba dopiero w środę jak Julkę zaprowadzę do przedszkola:tak:
Ide zbierać sie do tego laryngologa:baffled: mam nadzieje,ze mnie niemiło nie zaskoczy:baffled::baffled:

witajcie

ja na chwilkę z kawką, bo mam ostatnimi dniami urwanie głowy, co siądę to tylko "mama choć" i tak w kółko:sorry2: no nic się sam nie pobawi:wściekła/y:

mnie już mniej boli szyja i kark jeszcze trochę czuję, ale już zdecydowanie lepiej

Maltanka mam nadzieję że już jutro po bólu nie będzie śladu...a kiedy na spacerek idziemy???
zapowiada się nieźle Lublin - Prognoza pogody - Onet.pl Pogoda ciekawe tylko czy sprawdzi się:rofl2::rofl2::rofl2:

trochę jeszcze czuję, ale to nie to co wczoraj

a spacerek kiedy wam pasuje, tylko nie w środę bo my musimy o 12 pojśc spać

Maltanka bedziesz jutro w Bugi????

:sorry2: ciężko powiedzieć:sorry2:

Dzień dobry.....kto był już na dworze...fajnie jest??czy tylko tak przyjemnie przez okno???
My szykujemy śniadanko i idziemy na jakiś spacerek:tak::tak:

Miłego dzionka

Madzieńka pochwal się torbą!!!! proszę ;-)
Na basen - jasne że idziemy... już się doczekać nie mogę :-D

Madziarka zobaczysz w realu;-);-);-)
Super, to zdzwonimy się co do basenu!!!
Zobacz co znalazłam:-D:-D
kolczyk_ciasteczko.JPG

Senio Anaconda ja jak za starych czasow moge byc po 10

:-D:-D:-D:-D super.....

trochę jeszcze czuję, ale to nie to co wczoraj

a spacerek kiedy wam pasuje, tylko nie w środę bo my musimy o 12 pojśc spać

Oby ból już poszedł sobie....

Ok to jakoś umówimy się....:tak::tak:

witajcie

nic mi się nie chce, @ zbliża się wielkimi krokami i chodzę jak hipnotyk :no:

słoneczko zaświeciło, to wzięłam Olę na krótki spacerek po ogrodzie i teraz śpi, też bym się wybrała jutro do Bugi ale nie chcę ryzykować, że Ola kogoś zarazi albo ją rozłoży bardziej :-(
Marta super że już w domu jesteście
Mandziula brawa dla synia za chodzenie
Madzienka smakowite te kolczyki :-D

Witajcie po weekendzie. Właśnie wywiesiłam pościel na balkon i jest zimno na dworze. Wczoraj u teściów nie było za fajnie :no: pokłóciłam się ze swoim teściem:wściekła/y: o słodycze. Teścio stwierdził, że jak dziecko po dużej ilości słodyczy wymiotuje to nie ma się czym przejmować :angry::wściekła/y: a mnie tam szlak trafił i powiedziałam mu co o tym myślę i przez to miałam popsute popołudnie. Myślałam, że dziś Krystek dłużej pośpi bo przesuniecie czasu było ale nie, wstał 6.20 a ja z chęcią bym chociaż godzinę dłużej pospała, ale się nie dało.
Marta: Witaj w domku:tak::tak::-)
Sunday: Bardzo ładny kwiatek:yes::yes:

reklama
Senio a gdzie w końcu idziecie do laryngologa?
Poszłysmy na Hipoteczną, bo lekarzu którego byłam powiedzial, zbym tam poszła,sama nie wiem czemu:confused::confused: nie lubie jakos tej Hipotecznej:sorry2: Byłozato szybko i bez niemiłych niespodzianek:rofl2:
madzieńka,marz mi tez pasuje po 10,tak jak zawsze:tak:
maltanka chodz znami,napewno poprawi Ci sie humor:tak::tak:
Połaziłyśmy z Jula troszkę po Krakowskim, ja czułam niedosyt, ale Julka ewidentnie miała dość, nic odbije sobie to innym razem:tak::tak:

Do góry