aneta82
Fanka BB :)
Emilia bez komentarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, choć raz chciałabym się obudzić o 9 .
U nas wczoraj był teśc wpadł bo był przejazdem i przywiózł nam gar bigosu 40 jajek
Nici z wyjścia do sklepu bo Natalia padła po 11, nie wiem czemu, ale ma okropną biegunkę i pewnie coś się przypałętało .
Co do jajek to ja tylko takie wiejskie staram się mieć bo Gabi muszę często dawać. a ne mają porównania do tych sklepowych.
widziałyście Dramat młodej Polki. Podróż życia zamieniła się w koszmar! - Nasygnale.pl
jak tak się zastanawiam to dochodzę do wniosku, że kiedyś było spokojniej, chodziło się do szkoły, po szkole siedziało się pod blokiem, grało się w gumę, albo jeździło na rowerze, a teraz zgroza co się dzieje powymyślali jakieś facebooki czy jak to się pisze i proszę niech się dzieje co chce
madzienka ty teraz przestawiaj Julę na wcześniejsze wstawanie, bo co będzie z naszymi placami zabaw ja już Huberta przestawiłam chodził mi w dzień spać o 12, a teraz idzie o/po 13;-)