reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Talia, Karlita dziękuję:tak::tak::tak:

Aneta zdróweczka dla malutkiej...

Motylla, Madziarka wiecie co u Aluski???

A my dzisiaj zamiast spacerku zrobiłyśmy porządki na balkonie:tak::tak::tak:Jula otworzyła sezon z piaskownicą i już powstały nawet pierwsze wiosenne babki na naszym balkonie:-D:-Dpojeździła jeszcze na hulajnodze
zjadła zupę i zasnęła mi przy bajce:-p:-p:-pwięc mam chwilkę na ogarnięcie chałupki....

a jak Wasze spacerki????

Maltanka jak samopoczucie???

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

ale dzisiaj ładnie, choć u nas trochę wiaterek

u nas nocka kiepsko, Hubert z P w sumie przespali, ale podobno mały budził się, a mnie wzięlo na wieczór i nieźle wyczyściło, myślałam że już będę jechać na pogotowie tak mi słabo było, a dzisiaj znowu nogi mnie bolą mięśnie, aż musiałam przeciwbulowy wziąć bo bym nie wstała z łóżka

na szczęście z H lepiej już od wczoraj nie wymiotuje mi i aby bawić się chcę, a ja dzisiaj nie mam siły

angielski mi dzisiaj przepadnie:-( ale nie będę wyzykować że zarażę babkę w ciąży:no:

mandziula
super, że praca złożona, i oby zatoki szybko odpuściły
gon1a nie spodziewałam się że do logopedy takie kolejki mogą być.
anaconda wybacz:-D ja codziennie tak wstaje:-D wyjazdu zazdraszczam
talia ładne buciki:tak:
madzienka co do piosenek to ja zazwyczaj dobieram do tematyki zdjęć, jak mi coś wpadnie na myśl to podeślę. ps dzięki za smska;-)
aneta82 zdrówka dla was

Witam!
Od rana sprzątam i myję okna, na jutro zostawiam sobie duży pokój, bo już dzisiaj nie wyrobię się, zaraz lecimy na basenik:-). Ogarnęłam trochę balkon i doszłam do wniosku że na lato posieję tylko maciejkę:tak:.

Anaconda super święta Wam się szykują:tak:
Emilka jak minął Wam spacerek?
Anetka zdrówka dla Oli:tak:
Aluśka jak wyniki Martynki?
Maltanka oj współczuję problemów jelitowych:no:, życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Talia śliczne buciki:tak:, super że Gabi ładnie dzisiaj spacerowała:-)
Anet co u Was słychać, jak Karolcia ze zdrowiem??

Oki to lecę szykować się. Może jak będą zrobione ładne fotki to wstawię zdjęcie mojej nowej-starej fryzury:-D

i skasowałam sobie posta :wściekła/y:

Martynce wczoraj podłączyli kroplówke z antybiotykiem dzisiaj rano podawali jej syropki a popołudniu znów kroplówka Ala jak pisała do mnie jeszcze nie znała wyników bo nie było pani dr

maltanka trzymajcie sie dzielnie!!

anetko zdrówka dla małej!!!! bidulka musi się strasznie męczyć :-(

Justynka koniecznie pokaż fotki :-)

Talia śliczne buciki :-)

zaliczylismy spacerek Norbert jeszcze śpi a Gabi zaraz kładę ;) bo widzę ze sama nie uśnie hehehe

muszę zrobić porządki w szafie .... bo gabi mi powyrastała z ciuszków ...

anaconda27 ale Wam super, udanego wyjazdu. A jak wizyta u dentysty??
haha o 6 :-D, u nas norma, a ostatnio zdarza się i przed 6 :szok:

marz21 a na kiedy masz przypuszczalny termin porodu?? Też bym chciała tak swoje budzić, a nie na odwrót :cool:

talia super że Gabi już grzeczna była, a butki cudowne :tak:

aneta82 zdrówka podsyłam :tak:, a jeść zacznie jak wyzdrowieje :tak:, tylko chociaż może pić jej dawaj, żeby się nie odwodniła.

Madzienka myśmy też dzisiaj w piasku byli :-)

maltanka zdrówka dla Was, ale Was wzięło. A i mnie chyba jutro nie będzie w przedszkolu, bo muszę iść do dentysty na 15, no chyba że mąż pójdzie, ale to muszę z nim pogadać :tak:

karlita dzięki za wieści od aluśki, biedna Martynka.

Justynka spacerek super :-), może jutro do nas dołączysz :tak:

Ja już nie wiem po co nam ten bliźniak. Wzięłam dzisiaj normalny wózek dla Justysi, a Natalia ani razu nie chciała na ręce. Pochodziliśmy po osiedlu i poszliśmy na plac zabaw. Ale dzieci już było :tak: i Natalka ładnie się pobawiła. Nawet Justysia się huśtała, bardzo jej się podobało.
Mieliśmy jedynie problem z wyjściem z placu, bo Natalia nie chciała wracać do domu :sorry:, a trzeba było na obiadek. I podarła się trochę, ale szła i płakała :cool:. Starałam się odwrócić uwagę, no ale uparta była.

Justysia dzisiaj spać nie chce coś. Spała pół godzinki i teraz mąż chciał iść z nią spać, a ta się cieszy :szok::-p. Natalia też nie chce mi zasnąć zresztą. Nie wiem może jeszcze raz na spacer wyjdziemy :tak:

Dobra Justyś zasnęła, a Natalia nie.

I mam pytanko. Czy możecie polecić jakiś zespół na wesele, bo mój brat się żeni w przyszłym roku w czerwcu i szuka zespołu.

Ostatnia edycja:
karlita a ile płaciliście?? Robiliście wesele na 200 osób?? My w rodzinie to jakieś 50 osób mamy i to z nadwyżką już :-D, znaczy rodzina duża, ale kontaktu się nie utrzymuje, a mojego męża jeszcze mniej. Mój to nawet swojej chrzestnej nie zaprosił, bo ją widział tylko na chrzcie, i nigdy nie dzwoniła :confused2:

Emilia no ja mam dużą najbliższą rodzinę ;-) E też a do tego zaprosilismy swoich znajomych :-)
co do cen to wyślijcie zapytanie bo to było 4lata temu więc nie chcę was wprowadzać w błąd ;-)

reklama
Witam.
Ja siedzę w przy planach na kwiecień. Ale mnie ciężki czas czeka, jedna babka z którą pracuje jedzie na trzy tygodnie w kwietniu do senatorium i będę sama grupę prowadzić-pewnie będę non stop siedzieć w pracy:-(
Po rozmowie z dyr w sumie ok,ale za miesiąc mam mieć kolejne zajęcia hospitowane:zawstydzona/y:
Byłam po pracy w LIDLU na zakupach i kupiłam mojego chłopaczkowi buciki ADIDASKI DISNEY TOY STORY BATMAN PRINCESS 21 22 23 (1504888407) - Aukcje internetowe Allegro te czarne-batmanowe ;-)

aluśka trzymam kciuki za Martynke! ZDROWKA!!!!
Emilia fajnie,że się dzień udał, piękna pogoda zachęca na spacery.
Madzienka super,że paiskownica otworzona, czekamy na pierwsze fotki pierwszych tegorocznych babeczek ;-)
aneta zdrówka dla Oleńki!!!
Justyna to miałaś pracowity dzień:tak:
maltanka ZDROWECZKA!!!

Do góry