reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anet ale pomysł:-D:-D:-D:-D Aha mój mąż to Zbigniew:tak:

Własnie zadzwonił ze moja siostre na weekend sciagnął żebysmy poszli dzis na basen a tu niestetety basen niczynny, mistrzostwa polski w pływaniu juniorów:laugh2::laugh2: Szkoda:sorry:

reklama
talia narazie daje wapno i smaruje kremem dziecinnym ale chyba wykapie go w krochmalu albo w nanmanganianie(czy jakos tak). Moze kupie ten linomag co poleca Beatka.

Karlita super wyglądasz w chuście a Gabrysia coraz większa panienka się robi :tak::tak:
I ja chcę te motylki - naklejki, jak będziesz zamawiała to weź i dla mnie - pieniążki oddam :tak::tak::tak:
A zamierzasz wrócić do pana Dukana jak przestaniesz karmić? ;-);-):-D:-D:-p:-p

ok zapisałam sobie :-) a jaki kolor motylków chcesz ?? chyba najbardziej widoczne będą te amarantowe tak mi sie wydaje ;-)

i tak mam zamiar wrócić do do Dukana ;-) jak tylko będę mogła ale to pewnie za kilka ładnych miesięcy ....

..
karlitaznowu dukan??????OJJJ KOCHANA UWAŻAJ!!!!:-D

hehehe nie nie tym razem nie przewiduje takich efektów ;-)

karlita ja dam Ci znać wieczorem z tymi pisakami, bo tak jak Ci mówiłam koleżance link podeślę i niech sobie wybiera. Może i ja coś wezmę dla dziewczyn. Bo szykujemy się już z prezentem na 2 urodzinki i wczoraj nawet wieczorkiem czegoś na allegro szukaliśmy :tak:

wiesz co moze na weekendzie podjedziemy do tego smyka to zobaczę czy tam maja takie kredki jeszcze

Ale mi wczoraj mąż niespodziankę naszykował. Wrócił z pracy i akurat kończyłam ciasto. Dałam mu obiad, zjadł i poszedł sobie do pokoju. Myślałam, że film jakiś obejrzeć. A on rozstawił świeczki wszędzie i winko otworzył :-), ale byłam w szoku :-D. Dalej to chyba nie muszę pisać...
o WOW :p

Karlitka fajne są te puzelki na wannę:tak:chciałabym takie, ale nie wiem co na to mój mąż(on trzyma kasę:crazy:)

beznadziejna sprawa z tym USG :-(

puzzelki są fajne Gabi podobno bardzo je lubi na basenie ;-)

Karlita dzięki za wieści popatrzę co tam ma...ale na pierwszy rzut oka to większość rzeczy ma o wiele droższych niż np. w smyku+jeszcze przesyłka...np. te kredki do wanny na allegro 6szt 24,90 a w Smyku 10,99:tak::tak::tak:
Ale może na te motylki skusze się trochę wesel przed nami to przydadzą się:tak::tak:dam znać

w życiu bym nie pomyslała bo zazwyczaj w smyku jest o wiele drożej
moze na weekendzie wyślę delegację do plazy ;-)

Marz oby do 16stej :-)

ja się chyba coś rozkładam bo cos mnie gardlo pobolewa .... :wściekła/y:

witam
ja dzis mialam akcje biedronka bo siostra zadzwonila ze sa kurteczki dla Asi a ze bylo przed 10 to meza wzielam i pojechalismy jeszcze mial czas zeby mnie do domu podrzucic bo mialam autobusem wracac, kupilam Asi kurteczke przeciwdeszczowa ciut rozkloszowana koloru różowego, sa po 39,99 zł
a ja mam dola znowu z powodu tesciowej i siostry meza, wczoraj mnie wkurzyli i napisalam jej na gg co o niej mysle, duzo by pisal o tym....

Witam nocną porą niestety u nas jest źle aż boję zie mysleć co to będzie jak Martyna się zarazi:no:
W swoim 3letnim życiu Amandzie nie była tak poważnie chora jak jest teraz:-(
Wstrętne choróbsko tak ja zaatakowało ze praktycznie co 4 godziny muszę podawać jej lek na obniżenie gorączki bo temp. sięga do prawie 40 stopni :-(
dlatego teraz nie śpię bo musiałam podać jej Nurofen a podaję go na przemian z Panadolem bo tamten można tylko co 8godzin a termometr teraz pokazał 39,52 stopnie)
Wczoraj byłam z nią z rana w przychodni oczywiście dostała antybiotyk(Augmentin) i na kaszel Flegaminę i dodatkowo pani doktor związku z ta przedłużająca gorączką wysłała nas na morfologie z której wyszło jak pani doktor stwierdziła że ma infekcje czyli tylko potwierdziło sie to co i tak usłyszałam wcześniej na wizycie:crazy:
Ma całe gardło zawalone i lewe uszko :-(A kaszel ma taki mokry-duszący że biorąc pod uwagę wszystkie wcześniejsze kaszelki to tamte to było nic wielkiego ...pryszcz:crazy: Osłuchowo to nawet nie wiem jak jest bo z tego wszystkiego nawet nie wiem co mi pani doktor mówiła:zawstydzona/y: otępiała jakaś byłam:-(

O już mam dość tego chorowania ......:no:

Ps. Opisała bym Wam jeszcze moje ekscesy z Martyna wczoraj na chodźki u ortopedy ale ale związku z tym ze dość późna pora zostawię to na kiedy indziej:zawstydzona/y:
Ala ja mialam tak samo jak Asia złapała grype od meza miala ze 2 lata, tez co 4 godz podawalam jej przeciwgoraczkowy tak jak Ty Nurofen z panadolem na zmiane, a Aguamentin u nas nie pomógł wogole i z mielismy ostre zapalenie oskrzeli i zastrzyki nie zadzialal wogóle
mam nadzieje ze na Amandzie zadziała i nie bedzie tak jak u nas, życze zdrówka i trzymaj sie dzielnie
marz do 16 czas szybko zleci, o zaraz lukne na swoje wyniki czy u mnie jest ok!
emila wspolczuje prasowania ja otatnio sie tak zbieralam do prasowania poszef ale sie udalo i w koncu mam porzadek z rzeczami
karlita a mi sie podobaja te amarantowe motylki faktycznie najwyrazniejsze

Ostatnia edycja:
hej girls

Dacie wiarę, że mój Anti kończy dziś 2 miechy. :szok::szok::szok:

Losie jak ten czas leci ...... I chyba z tej okazji synio postanowił zrobić nam wątpliwy prezent. :eek: Tak się darł cały wieczór i noc, że spania nie było. Zawsze zasypia o 20, wczoraj o 23 z wielki wrzaskiem, a później pobudka co godzinę. Masakra jakaś, to była najgorsza nocka w ciągu tych 2 miesięcy.:no:

Aluśka ojej, współczuję choróbsk. Zdrówka dla Was!!!! :-(

karlitka bosko wyglądasz!!!! A Gabisia jak już duża!!!! :szok: No i widzę, że wiązanie na kieszonkę u was króluje. :-D
Muszę i ja Wam pokazać mojego Antiego w chuście, obiecałam przecież. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marta !!!!!!!!! mówiłam Ci żebyś po schodach latała!!!!!!!!

i jeszcze coś:
http://agnieszkababulewicz.blogspot.com/2011/03/typy-kobiet.html

aluśka biedna Amandzia. Przesyłam dużo dużo zdrówka dla malutkiej. A dla Ciebie energii i sił...
sunday u nas też twarożek ze szczypiorkiem...Mam nadzieję że z tą wysypką to nic poważnego.
anaconda miłego prasowania i pobytu u teściowej:tak:
emilia super niespodziankę Ci mąż zrobił:-):-):-)
madzienka ale Wam fajnie z zakupami wiosennymi:tak::tak::tak:Kubuś prawie zdrowy, aby trochę katarku ma ale o niebo lepiej bo spał dzisiaj do 9:szok::szok::szok: A moja dziąsło niby lepiej ale dalej na przeciwbólowych:sorry:
talia szkoda że z tym basenikiem tak wyszło. Niestety w Nałęczowie też do 28.03 zamknięty:rofl2:
karlita zdrówka i oby Cię żadne wirusy nie brały...A te kredki faktycznie są tańsze niż na allegro, bo chyba z madzienką byłam jak mi je pokazywała...
My już wstaliśmy, pranie już rozwieszone, teraz drugie się pierze, muszę jeszcze coś na obiad wymyślić-chyba zrobię leniwki bo nie chce mi się kombinować. Miłego dzionka:-)

marz trzymaj się, już niedługo 16, ja też w ciąży brałam duomox, zresztą właśnie teraz go kończę
Justyna ja też dzisiaj prasuję, wreszcie kupiłam sobie wczoraj żelazko, jest świetne, żadnego porównania ze starym,
Emilia pozazdrościć męża
aluśka dużo zdrówka dla Amandy, przeganiamy choroby
fogia szybko 2 miesiące zleciały, współczuję wieczoru, moja też wczoraj ciężko usypiała i się darła
Madzienka owocnych zakupów
talia bidulka Gabi
anet tulaski, widać że dużo osób ogląda ddtvn, skoro zablokowało stronę www.kochamylaure.pl co do kasy od męża, raz kazałam mu robić zakupy przez cały miesiąc, nie tknęłam ani grosz, ok 20 leciał ojca o pieniądze prosić i zdziwiony że wszystko takie drogie :eek:
karlita zdrówka, nie rozkładaj się

to mi dziś Ola pospała, wstała o 10 :szok:
byliśmy wczoraj u mojego taty i wiecie co, przykro mi się zrobiło, byłam jedyna na imieninach, brat zapomniał, siostra na śląsku, inni tylko telefonicznie złożyli życzenia, mama napiekła ciast a tu d..a

no i teściowej powiedziliśmy o Oli, zero komentarzy z jej strony :szok::szok::szok::baffled:

My po zakupach i spacerku, ale na dworze nieprzyjemnie jakby jesień miała być a nie wiosna:confused2::confused2::confused2:

Moja walczy z farbami....:-D:-D:-D

Emilka super ten Twój męzusio:-p:-p:-p

Talia szkoda że basen zamknięty ale zawsze do Nałęczowa możecie podjechać:tak:

Karlita a kiedy będziesz zamawiała te motylki???
a co do kredek to są na pewno...w poniedziałek je widziałam po 10,99 i jeszcze...masz Mamo to ja nr 3, chyba Ty pisałaś że kupiłas z dobranocką Chip&Dale, na okladce są kupony rabatowe...i chyba do smyka było 15% do końca marca jeśli dobrze pamiętam....będzie jeszcze taniej:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Ja będę dzisiaj w plazie to mogę sprawdzić czy są....
I nie rozkładaj się:sorry::sorry::sorry::sorry:

Antuanet super że wracacie do zdróweczka....

Karlita tak weź mi te amarantowe :tak::tak::tak:
Fogia oj tak leci ten czas jak szalony :szok::szok::szok: tylko patrzeć jak wasze szkraby będą roczek kończyły :tak::tak::tak:
Aneta i tak powinno być -zero komentarzy od teściowej :tak::tak: ja sobie teraz tak mówię że jak Maja dorośnie to nie będę się wtrącać w jej życie tylko pozwolę popełniać swoje błędy i na nich się uczyć i wnioski wyciągać, zero gadania typu "a nie mówiłam", ciekawe czy mi się to uda :-D:-D:-D
Ja też dzisiaj mega lenia mam i poza umyciem głowy nic jeszcze nie zrobiłam :szok::szok:

reklama
Do góry