reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam wieczorowo:tak:
madzienka super że zakupy udane! Pochwal się zdjęciami bucików...i stroju :tak:
justyna2729 po prostu "mamusia" chciała wygadać się komuś więc Ci truła do ucha... Weź sobie na jej rady nakładkę- na pewno na tym lepiej wyjdziesz...przynajmniej ja tak robię, jednym uchem wpada drugim wypada....
aneta82 no leki coraz droższe, ja dzisiaj nic nie kupiłam i 100 zł poszło...
sienio a jak tam Jula? Wyzdrowiała już?
maltanka jak tam Twoja chandra? Przeszła po angielskim?
My już po lekarzu, Kuba prawie zdrowy, oby ten katar sobie poszedł. Poza tym kazała pani doktor zrobić pakiet badań i się pokazać. Później pojechałam do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jak się okazuje komputer przestał działać. Wezwałam informatyka, posiedziałam z nim 4 godziny i na szczęście zrobił coś z nim że działa:-). I tym sposobem jutro muszę jechać do pracy bo mam zaległości przez to usuwanie zęba... Jak wróciłam Kubuś już spał:-( Lecę ogarnę chałupkę i kładę się spać bo jutro będzie długi dzień...

Aneta oby jutrzejszy dzień okazał sie lżejszy :-)

maltanka

hugs-2.gifA_hug_for_you,_my_friend.jpg

Witam urlopowo:-):-):-):-)
od poniedziałku do piątku wolne:-):-):-):-):-):-):-):-)nareszcie:-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: planów mamy mnóstwo....ciekawe co z tego będzie:-D:-D
z tej okazji dziś był wieczór filmowy z dvd....obejrzeliśmy w końcu The Social Network:tak:
teraz powoli zmykam spać, nie nadrabiam nawet bo coś głowa boli od południa:wściekła/y:
życzę zdrówka wszystkim chorowitkom:tak:

ciekawe jak Marcie idzie?:sorry:

Aluska Madzienka jak bralyscie Duomox to bralyscie przy tym cos osłonowego???
Madzienka chwal sie zakupami...
Aluska jak goraczka Amandy spadła???
Misia udanego urlopowania...
Antuanet milej soboty w pracy

A ja dzisiaj nie mam co robic M dzisiaj prawie caly dzien nie ma mialam cos zoranizowac z kolezanka jakas kawa badz wyjscie z dzieciakami ale ona narazie nie moze, pozniej pewnie Mateusz pojdzie mi spac. Pojechalabym z nim gdzies ale pewnie wracajac mi zasnie a on jest taki ciezki ze nie chce go przenosic na rekach do domu...pogoda do D...PY wiec spacer tez nie jest mi na reke....chyba wezmiemi sie za porzadki

A narazie lece nafaszerowac sie lekami i tym ochydnym Duomexem kt musze pic w lazience:zawstydzona/y:

Witam sobotnio. Ale mamy wiosne :baffled: - szkoda słów
Ja w planach mam dzisiaj porządki,musze sie uporac z moimi papierami-a jest ich MASA!!!:-( M pojechal z rana do kumpla z samochodem potem do pracy na 13 wiec bedzie dopiero po popludniu. Przydałoby sie pojsc do sklepu po chlebek czy jakąś wędlinke-a tu taka pogoda.:baffled: Jeszcze musze do apteki koniecznie podskoczyć bo Maks nadal ma wysypkę, juz nie mam pomyslu od czego,bo ma po prawej stronie tylko -rączka,brzuszek i nóżka:-( wczoraj była fioletowa kąpiel ale jakos nie widze poprawy.

misia tydzień wolnego?ale Ci dobrze!!!:-)
Antuanet dobrze ze Kuba juz zdrowy-ja tez musze wybrac sie na badania z Maksem,bo jak przed zabiegiem mi cos wyjdzie to bedzie kicha:baffled:
marz ja tez sobie wlasnie przypomnialam ze bralam ten antybiotyk w czasie karmienia -przepisal mi dentysta.
Marta juz rozpakowałaś się???????
maltanka:-):-):-):-):-):-):-):-):-) TULASKI!!!!!!!!!

Ide zrobić kawę i nurkuje w papierach.:-(

Witajcie weekendowo....my już po śniadanku, P pojechał na działkę:dry: pomóc tacie w przygotowaniach do sezonu:-):-):-)
Ja dzisiaj mam wolne od kuchni bo jedziemy na obiadek do teściowej;-)

Aluska Madzienka jak bralyscie Duomox to bralyscie przy tym cos osłonowego???

A narazie lece nafaszerowac sie lekami i tym ochydnym Duomexem kt musze pic w lazience:zawstydzona/y:

Tak Marzenko, ja brałam na pewno coś osłonowo:tak::tak::tak:

Bidulka....a ile tych tabletek masz wziąć....???
zdróweczka...

Madzienka chwal sie zakupami...

Madzia dawaj foteczki :) super że zakupy się udaly :-)

madzienka super że zakupy udane! Pochwal się zdjęciami bucików...i stroju :tak:

Buciki kupiliśmy takie same jak miała w poprzednim sezonie, Bo Jula wczoraj tacie powiedziała że"chce takie same ale większe"i wiecie ze w ccc wzięła te same:-D:-D:-D
IMG_9254.jpg
a co do stroju to na wszelki wypadek nie będę się wam wnim fotografowałą żeby Was nie przestraszyć:-D:-D:-D:-D:-Da kupiłam sobie taki tylko pomarańczowy...
strojH&M.jpg

Co do Marty...bo widzę że nie doczytałyście to ma zaplanowany poród na wtorek:tak::tak::tak:

Karlita są kredki w smyku po 10,99....

Antuanet jak w pracy, dałaś już radę nadrobić zaległości....

Madziarka szerokiej drogi......wracaj szybko i opowiadaj jak było

Miłego dzionka.....

Madzienka butki super...musze wkoncu sie wybrac do ccc jak znam zycie dla chlopca bede musiala naprawde sie naszperac aby znalezc cos ciekawego...a stroj miodzio...
Z lekow to m.in.zelazo witaminy magnez....
Sunday milych porzadkow w papierach zycze...

reklama
Widziałyście co się dzieje za oknem???:szok::szok::szok:
Ja jeszcze do papierów nie dotarlam,bo jak weszłam do łazienki i zaczełam sprzątać to moję sprzątanie doszło do kuchni i pokoju-a i jeszcze nie skonczyłam:baffled: chyba za papiery zabiorę się jak Maks pójdzie spać to będę miała spokój.
Madzienka superaśnie buciki, my tez musimy sie wybrac na zakupy bucikowe.

Do góry