reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam!

Aluśka kochana trzymaj się, mam nadzieję że Martynka okaże się silna i nie załapie wirusa od Amandy, a dla Amandzi zdróweczka życzę:tak:

Wstaliśmy o 6, zjedliśmy śniadanko i zabieram się za prasowanie

reklama
Witam :-):-)
Oj jak fajnie że dzisiaj już piątek i mam nadzieję że jutro wreszcie sobie pośpię :tak::tak:
Maja w przedszkolu a ja muszę dzisiaj trochę poprasować bo wieczorkiem do teściowej jedziemy :tak::tak:
Karlita super wyglądasz w chuście a Gabrysia coraz większa panienka się robi :tak::tak:
I ja chcę te motylki - naklejki, jak będziesz zamawiała to weź i dla mnie - pieniążki oddam :tak::tak::tak:
A zamierzasz wrócić do pana Dukana jak przestaniesz karmić? ;-);-):-D:-D:-p:-p
Emilia no niezłe pozy do spania :-D:-D:-D
Marz super że z dzidzią wszystko w porządku, mam nadzieję że antybiotyk pomoże i jak tylko wyzdrowiejesz to umawiamy się na kawkę :tak::tak:
Aluśka oby Martynka jednak się nie zaraziła a Amanda szybko zwalczyła chorobę, dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Antuanet płucz dentoseptem buzię to szybciej się zagoi :tak::tak::tak:
Madzienka mam nadzieję że Julka nic nie złapie od tych dzieci z przedszkola :tak::tak:
Senio oby u was choróbsko nie rozwinęło się na dobre :tak::tak:

Witamy i my.
Mam chwilke bo my jeszcze przed sniadankiem(ja przed pracą), więc zajrzałam,ale przyznam sie za wiele nie czytałam. :zawstydzona/y:
Aluśka współczuje kochana! Zdrówka dla Was, oby tylko maleńka się uchroniła....
marz super,ze z dzidzią dobrze, to dzisiaj ostatni dzień do pracy a potem wolneee....;-);-);-) SUPER!
Antuanet wiesz to przedszkole jest niby państwowego bo nie jest wlasnością osoby prywatnej, ale prowadzone przez Kościół a nie przez miasto więc nie ma go na tej stronce.
anacondaa na co to uczulenie? mój mały dostał na rączce wysypki-nie wiem po czym.... nie mam kiedy z nim isc do przychodni bo jak ja moge to nie ma nic wolnego-jakaś masakra z tymi chorobami, a nie chce isc i siedziec bo zarazków mase a Maks sie w koncu jakoś trzyma...może zapise sie do dermatologa...
karlitaznowu dukan??????OJJJ KOCHANA UWAŻAJ!!!!:-D
Mandziula nalewka brzmi super-chyba się skusze-tylko skad wezme spirytus.....?nigdy nic nie robilam:zawstydzona/y:

Ide robić twarożek ze szczypiorkiem,potem zajrzę....:-)

Witam :tak:

Ja nie dawno wstałam :-).

mandziula naleweczka brzmi kusząco :tak:, a jak dni otwarte na UP??, dużo ludzi było??

Madzienka no co za ludzie :szok:, ja to zauważyłam że tak jest wszędzie. Mi też kilka razy ktoś wmawiał, że dziecko zdrowe, a chore było i potem mi Natalcia chorowała :wściekła/y:

karlita ja dam Ci znać wieczorem z tymi pisakami, bo tak jak Ci mówiłam koleżance link podeślę i niech sobie wybiera. Może i ja coś wezmę dla dziewczyn. Bo szykujemy się już z prezentem na 2 urodzinki i wczoraj nawet wieczorkiem czegoś na allegro szukaliśmy :tak:

marz ale super że masz urlop, wypoczniesz sobie i z synkiem pobędziesz :tak:. Jak CRP jest podwyższone to zawsze się antybiotyk dostaje, więc bierz go, bo on dzidzi nie szkodzi :tak:

Justyna a ja ile wczoraj miałam zmywania :szok:, ale to dlatego że ciasto robiłam :tak:

aluśka
zdrówka podsyłam, ale się porobiło :wściekła/y:, ja też słyszałam że te przeciwgorączkowe na przemian podawać, jak gorączka nie spada. A może czopka zapodaj??

Motylla ja jak miałam zajęcia na Felinie to mi się wydawało że tam wiecznie wiatr jest :sorry:

Ale mi wczoraj mąż niespodziankę naszykował. Wrócił z pracy i akurat kończyłam ciasto. Dałam mu obiad, zjadł i poszedł sobie do pokoju. Myślałam, że film jakiś obejrzeć. A on rozstawił świeczki wszędzie i winko otworzył :-), ale byłam w szoku :-D. Dalej to chyba nie muszę pisać...

tyle czasu pisałam, że jeszcze dopisałyście :-D

anaconda to miłej wizyty u teściów, lubisz tak do nich co tydzień jeździć?? Mnie to by szlak trafił jakbym tak co tydzień na weekend do swoich jeździła :sorry::-p

sunday ojej co to znowu się przyplątało do Maksia?? A może to uczulenie na proszek??

Ostatnia edycja:
Jak uważacie że na Felinie najbardziej wieje to przejdźcie się po ul. Braci Wieniawskich przy tym długim bloku co jest na nim napis ALDIK - prawda Madzia :-D:-D:-D:-D

Miałam właśnie telefon że przełożyli mi usg na nastepny piątek bo mają jakieś problemy z gabinetem:wściekła/y:, no a ja nie będę miała z kim zostawić Michała. Chyba przełożę wizytę na za dwa tygodnie:crazy:, wkurzona jestem:angry:

Emilko no no no domyślam się jak minęła Wam nocka:zawstydzona/y::laugh2: jakie ciasto robiłaś?
Sunday może tak jak Emilka pisze to uczulenie na proszek albo może coś zjadł takiego co go uczuliło:confused:, a spirytus można kupić w sklepie. My kiedyś kupiliśmy w Żabce, bo mąż przemywał rany po zabiegu chirurgicznym:tak:. A jak czuje się Twoja teściowa??
Anaconda życzę przyjemnego prasowania;-) ja do swojego coś dojść nie mogę:-D
Karlitka fajne są te puzelki na wannę:tak:chciałabym takie, ale nie wiem co na to mój mąż(on trzyma kasę:crazy:)

I miałam znowu telefon z przychodni że usg mam mieć 30 marca:sorry:
Ululałam Michałka przy piosence "Laleczka z saskiej porcelany" zadziałała szybko:laugh2:

Sunday może tak jak Emilka pisze to uczulenie na proszek albo może coś zjadł takiego co go uczuliło:confused:, a spirytus można kupić w sklepie. My kiedyś kupiliśmy w Żabce, bo mąż przemywał rany po zabiegu chirurgicznym:tak:. A jak czuje się Twoja teściowa??

Nie wiem czy to proszek-nie zmienialam caly czas mam taki sam... a jedzenie-nie wiem chyba nie jadl nic nowego-musze spytac wlasnie tesciowej bo byla w srode i w srode wieczorem to mial.
A jesli chodzi o tesciową to mówi ze nic nie wykryli i jest ok-mam nadzieje ze tak naprawde jest i nie sciemnia.....

anaconda ja zapraszam do mnie pod blok jesli chcecie poczuc wiatr we wlosach-niewiadomo skad wieje bo u mnie pod klatka sie kumuleje i wlosy do gory idą!!!!!SUPER SPRAWA!!!!!

Ostatnia edycja:
Justynka wzięłam przepis od cioci a nazywa się Czekoladowiec :tak:, zaraz idę spróbować.

A na mnie też prasowanie czeka już chyba 3 dzień i się zebrać nie mogę.

sunday nie pamiętam o co chodzi z teściową :zawstydzona/y:, ale może nie chce Was martwić. Moja mama tak kiedyś zrobiła. A dowiedziałam się że idzie na wycięcie guza na tarczycy jak już w szpitalu była i tata mi powiadomił, bo ona nie chciała nic mówić

Ostatnia edycja:
sunday nie pamiętam o co chodzi z teściową :zawstydzona/y:, ale może nie chce Was martwić. Moja mama tak kiedyś zrobiła. A dowiedziałam się że idzie na wycięcie guza na tarczycy jak już w szpitalu była i tata mi powiadomił, bo ona nie chciała nic mówić

Miala robioną kolonoskopie bo krwiawila, ale mowi ze jest wszystko ok.

reklama
sunday już sobie przypomniałam, badanie okropne, teścio miał i źle wspomina :sorry:, może wszystko będzie dobrze. A jak jeszcze krwawi to niech idzie do lekarza na inne badania. Przecież jakiś powód tego musi być.

Do góry