Witam
Ja nie dawno wstałam :-).
mandziula naleweczka brzmi kusząco
, a jak dni otwarte na UP??, dużo ludzi było??
Madzienka no co za ludzie
, ja to zauważyłam że tak jest wszędzie. Mi też kilka razy ktoś wmawiał, że dziecko zdrowe, a chore było i potem mi Natalcia chorowała
karlita ja dam Ci znać wieczorem z tymi pisakami, bo tak jak Ci mówiłam koleżance link podeślę i niech sobie wybiera. Może i ja coś wezmę dla dziewczyn. Bo szykujemy się już z prezentem na 2 urodzinki i wczoraj nawet wieczorkiem czegoś na allegro szukaliśmy
marz ale super że masz urlop, wypoczniesz sobie i z synkiem pobędziesz
. Jak CRP jest podwyższone to zawsze się antybiotyk dostaje, więc bierz go, bo on dzidzi nie szkodzi
Justyna a ja ile wczoraj miałam zmywania
, ale to dlatego że ciasto robiłam
aluśka zdrówka podsyłam, ale się porobiło
, ja też słyszałam że te przeciwgorączkowe na przemian podawać, jak gorączka nie spada. A może czopka zapodaj??
Motylla ja jak miałam zajęcia na Felinie to mi się wydawało że tam wiecznie wiatr jest
Ale mi wczoraj mąż niespodziankę naszykował. Wrócił z pracy i akurat kończyłam ciasto. Dałam mu obiad, zjadł i poszedł sobie do pokoju. Myślałam, że film jakiś obejrzeć. A on rozstawił świeczki wszędzie i winko otworzył :-), ale byłam w szoku
. Dalej to chyba nie muszę pisać...
tyle czasu pisałam, że jeszcze dopisałyście
anaconda to miłej wizyty u teściów, lubisz tak do nich co tydzień jeździć?? Mnie to by szlak trafił jakbym tak co tydzień na weekend do swoich jeździła
sunday ojej co to znowu się przyplątało do Maksia?? A może to uczulenie na proszek??