reklama
Emilia1983
Fanka BB :)
anet15 kup sobie piwko na wieczór i sobie spokojnie pooglądaj coś lub wejdź do wanny i poleniu**** . A mężem się nie przejmuj, nie ma co sobie nerwów psuć
karlita zdrówka, żeby Cię nic nie rozłożyło
gon1a ach rodzinka męża, skąd ja to znam
fogia gratki dla Antosia na 2 miesiące i oby się więcej te krzyki nie powtórzyły :-)
aneta82 nie dziwie się, że Ci przykro było, pewnie tacie też, dobrze, że chciaż ty byłaś
anaconda27 mi też się nic nie chce, a muszę dzisiaj mieszkanie posprzątać, bo jutro do dentysty rano idę, a po nim nic mi się nie będzie chciało na pewno
maltanka tulaski, oby humor szybciutko się poprawił :-)
A dzisiaj to chyba taki dzień senny. Justysia też marudna strasznie. Poszła spać o 13, Natalia rządzi i się położyć nie chce . No ale przecież jej nie zmuszę
karlita zdrówka, żeby Cię nic nie rozłożyło
gon1a ach rodzinka męża, skąd ja to znam
fogia gratki dla Antosia na 2 miesiące i oby się więcej te krzyki nie powtórzyły :-)
aneta82 nie dziwie się, że Ci przykro było, pewnie tacie też, dobrze, że chciaż ty byłaś
anaconda27 mi też się nic nie chce, a muszę dzisiaj mieszkanie posprzątać, bo jutro do dentysty rano idę, a po nim nic mi się nie będzie chciało na pewno
maltanka tulaski, oby humor szybciutko się poprawił :-)
A dzisiaj to chyba taki dzień senny. Justysia też marudna strasznie. Poszła spać o 13, Natalia rządzi i się położyć nie chce . No ale przecież jej nie zmuszę
Innym razem będzie basen, a dziś kino, nie byłam w kinie od ciąży!!!!My po zakupach i spacerku, ale na dworze nieprzyjemnie jakby jesień miała być a nie wiosna
Moja walczy z farbami....
Talia szkoda że basen zamknięty ale zawsze do Nałęczowa możecie podjechać
A dziś grają czarnego łabędzia podobno mocny film?
A w CCC są jakieś skórkowe buciki dla maluchów?
Antuanet Ty kobieto po pracy? tak się spinasz zaraz w domciu?
Położyłam Gabi spać, niewiarygodne ale chyba spi bo cisza taka, a ona nigdy nie śpi po południu chyba ta pogoda się do tego przyczyniła.
Wiecie jak mi dzisiaj narozrabiała.... otorzyła sobie szafkę w kuchni której zawsze zbaraniam jej otwierać i zbiła oliwę z oliwek, świeżo otworzona butelka ona oblana oliwą i cała część kuchni ależ byłam zła, dobrze że tylko sprzątanie miałam a ona ok. wiec dziś juz 2 wpadki zaliczyła.
WOW moje dziecko śpi
Justyna2729
Antuanet ale miałaś dzisiaj pracowity dzień:-)
Anetko dobrze że chociaż ty pamiętałaś o taty imieninach, super że masz nowe żelazko:-)
Talia biedna Gabi życzę udanego seansu w kinie:-)
Karlitka zdrówka dla Ciebie
Mam nerwa juz od rananajpierw te usg a teraz jeszcze teściowa dzwoniła i przez 22 minuty truła mi du.. jaka to ona chora (47 lat!), a co jej nie boli, że teść śni się jej po nocach, żebym jej dobrego lekarza ortopedę od rąk znalazła w Lublinie, nosz kur.., mam jej po dziurki w nosie. Jak ja mam jej tego lekarza znaleźć a jaka dociekliwa pytała czy mały siedzi już, bo jakiejś koleżance powiedziała że on chodzi, czy na dwór chodzimy, czy butelkę daję, czy jedziemy do Włodawy wrrr
Anetko dobrze że chociaż ty pamiętałaś o taty imieninach, super że masz nowe żelazko:-)
Talia biedna Gabi życzę udanego seansu w kinie:-)
Karlitka zdrówka dla Ciebie
Mam nerwa juz od rananajpierw te usg a teraz jeszcze teściowa dzwoniła i przez 22 minuty truła mi du.. jaka to ona chora (47 lat!), a co jej nie boli, że teść śni się jej po nocach, żebym jej dobrego lekarza ortopedę od rąk znalazła w Lublinie, nosz kur.., mam jej po dziurki w nosie. Jak ja mam jej tego lekarza znaleźć a jaka dociekliwa pytała czy mały siedzi już, bo jakiejś koleżance powiedziała że on chodzi, czy na dwór chodzimy, czy butelkę daję, czy jedziemy do Włodawy wrrr
aneta82
talia niezła rozrabiara z Gabi, moja dzisiaj otworzyła drzwiczki od szafki prosto w głowę, obok tamtej śliwy, posmarowałam altacetem i śladu nie ma
Justyna moja teściowa nie lepsza, nie przejmuj się, przydałby się nowy wątek pt: Teściowe
Paweł wrócił z pracy, przy okazji zachaczył o lekarza bo jeszcze mu nie przeszło siata leków i 80 zł mniej w portfelu jak mu to nie pomoże to go wyślę do sanatorium
Justyna moja teściowa nie lepsza, nie przejmuj się, przydałby się nowy wątek pt: Teściowe
Paweł wrócił z pracy, przy okazji zachaczył o lekarza bo jeszcze mu nie przeszło siata leków i 80 zł mniej w portfelu jak mu to nie pomoże to go wyślę do sanatorium
witam
Martynka śpi Amadna maruda zajęła sie oglądaniem bajek wiec mogę spokojnie siąść i popisać
Karlita świetnie wyglądasz z dzieciaczkami i chustą
Anaconda współczuje alergii:--(
Sienio zdróweczka Julci życzę
Emila niezłe pozycje spania ma Natalka
Trzymam kciuki żeby leki Twojemu mężowi pomogły i wrzody zniknęły
Anet15 przykro mi ze małż doprowadził Cię ostatnio do łez:-(
Antuanet24 oby dziąslo po wyrwaniu ósemki szybko przestało boleć
Dużo zdrówka Kubusiowi życzę
Marz21 super że z dzidzia wszystko w porządku
ja też ten duomox brałam nawet dwa razy
Emilia co do czopka to niestety Amanda nie da go sobie założyć a szarpać sie nie mam zamiaru
Justyna też bym sie wkurzyła jakbym musiała kolejne dwa tygodnie na usg czekaćMam nadziję że tego 30-tego nic im niespodzianie nie wyskoczy
Sunday to dobrze że u teściowej wszystko w porządku ( oby na prawdę tak było jak mówi)
Madzinka jak tam bucikowe zakupki
Marta trzymam kciuki żebyś jeszcze przed wtorkiem tuliła Pawelka do piersi
Talia wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imienin
Tulaski dla Gabrysi
oj pamietam jak Amanda dorwała się do butli 5litrowego oleju jak ją zobaczyłam siedzącą w środku tej kałuży taplającą się to mało mnie coś nie trafił nie wiedziałam od czego zacząć sprzątać
gon1a fajnie ze zakupy udane były a kurteczkę na żywo widzialam i jest bardzo ładna i niestety mój P. nie dał sie skusić na zakup
Tulaski na skołatane nerwy
oj mam nadziję ze u nas jednak ten antybiotyk zadziała
Fogia wszystkiego najsłodszego dla Antosia z okazji skończenia dwóch miesięcy:-) oby już nie było żadnych wieczorów i nocek z krzykiem
Maltanka szybkiej poprawy nastroju życzę
Justyna2729 współczuje takiej teściowej wścibskiej i upierdliwej teściowej
aneta82 oby leki małżonkowi pomogły
to dobrze że teściowa nic nie komentowała
tak długo pisałam ze już mnie wylogowało
Martynka śpi Amadna maruda zajęła sie oglądaniem bajek wiec mogę spokojnie siąść i popisać
Karlita świetnie wyglądasz z dzieciaczkami i chustą
Anaconda współczuje alergii:--(
Sienio zdróweczka Julci życzę
Emila niezłe pozycje spania ma Natalka
Trzymam kciuki żeby leki Twojemu mężowi pomogły i wrzody zniknęły
Anet15 przykro mi ze małż doprowadził Cię ostatnio do łez:-(
Antuanet24 oby dziąslo po wyrwaniu ósemki szybko przestało boleć
Dużo zdrówka Kubusiowi życzę
Marz21 super że z dzidzia wszystko w porządku
ja też ten duomox brałam nawet dwa razy
Emilia co do czopka to niestety Amanda nie da go sobie założyć a szarpać sie nie mam zamiaru
Justyna też bym sie wkurzyła jakbym musiała kolejne dwa tygodnie na usg czekaćMam nadziję że tego 30-tego nic im niespodzianie nie wyskoczy
Sunday to dobrze że u teściowej wszystko w porządku ( oby na prawdę tak było jak mówi)
Madzinka jak tam bucikowe zakupki
Marta trzymam kciuki żebyś jeszcze przed wtorkiem tuliła Pawelka do piersi
Talia wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imienin
Tulaski dla Gabrysi
oj pamietam jak Amanda dorwała się do butli 5litrowego oleju jak ją zobaczyłam siedzącą w środku tej kałuży taplającą się to mało mnie coś nie trafił nie wiedziałam od czego zacząć sprzątać
chciała bym zagłosować ale nie wiem jak:-(Anet już kiedyś pisała Beatka o tym blogu jesli tylko chcecie można zagłosować na mamę Laury - [FONT="]Emilia Kotowska-Wilgosz[/FONT] w plebiscycie kobieta dekady Finałowa Dziesiątka Plebiscytu Kobieta Dekady wybrana! - Wiadomości w Onet.pl
gon1a fajnie ze zakupy udane były a kurteczkę na żywo widzialam i jest bardzo ładna i niestety mój P. nie dał sie skusić na zakup
Tulaski na skołatane nerwy
oj mam nadziję ze u nas jednak ten antybiotyk zadziała
Fogia wszystkiego najsłodszego dla Antosia z okazji skończenia dwóch miesięcy:-) oby już nie było żadnych wieczorów i nocek z krzykiem
Maltanka szybkiej poprawy nastroju życzę
Justyna2729 współczuje takiej teściowej wścibskiej i upierdliwej teściowej
aneta82 oby leki małżonkowi pomogły
to dobrze że teściowa nic nie komentowała
tak długo pisałam ze już mnie wylogowało
Witajcie
nareszcie weekend
maltanka nie ma co sie dolowac, zobaczysz wszystko,sie ułoży pewnie ta pogoda jeszcze swoje zrobiła
aluśka biedna Amandzia, mam nadzieje,ze szybko jej przejdziei gorączka juz nie wróci. Chyba napawde jakis wirus panuje. ech nie ma nic goszego jak chore dziecko:--(
zrobiłam któregos dnia Waszą słynna nalewkę czosnkową:-) fajna a jaka smaczna nie spodziewałam sie takiego efektu dzieki Madziarka
marta a co Ty sie tak obijasz z tym rodzeniem
nareszcie weekend
maltanka nie ma co sie dolowac, zobaczysz wszystko,sie ułoży pewnie ta pogoda jeszcze swoje zrobiła
aluśka biedna Amandzia, mam nadzieje,ze szybko jej przejdziei gorączka juz nie wróci. Chyba napawde jakis wirus panuje. ech nie ma nic goszego jak chore dziecko:--(
zrobiłam któregos dnia Waszą słynna nalewkę czosnkową:-) fajna a jaka smaczna nie spodziewałam sie takiego efektu dzieki Madziarka
marta a co Ty sie tak obijasz z tym rodzeniem
reklama
My po zakupach...udanych....Jula ma dwie nowe pary bucików, i kilka ciuszków...a ja strój kąpielowy!!!!!więc wiosna i lato muszą już przyjść wyjścia nie mają
Aluska chyba już zakończyło się głosowanie;-)a jak Amandzia dzisiaj czuje się??
Antuanet jak Kuba po kontroli???
Justynka współczuję teściówki...
Sienio super że nalewka smakuje my pijemy ją juz ponad 4 miesiące i odpukac....
Miłego wieczorku
Aluska chyba już zakończyło się głosowanie;-)a jak Amandzia dzisiaj czuje się??
Antuanet jak Kuba po kontroli???
Justynka współczuję teściówki...
Sienio super że nalewka smakuje my pijemy ją juz ponad 4 miesiące i odpukac....
Miłego wieczorku