reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aneta :-Ddobrze że miałaś komórkę ze sobą a nie np. w gabinecie.....

Sunday a Wy kiedy macie tą wizytę u lekarza???

reklama
aneta :-D:-D:-D:-D ależ miałaś przeżycia...

Sunday albo jak to się żyło bez komórek co? Aneta by byz niej była dziś uwięziona nie wiadomo ile :-D:-D:-D:-D

Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam... :tak: jakoś ostatnio o nich zapomniałam... dzięki za przypomnienie :laugh2:

Madziara czy Twoja Nelcia mówi literkę "K"?? Bo mi Natalcia mówi zamiast k - t, i nie wiem czy mam ją jakoś uczyć tego k, czy to jeszcze za wcześnie. A pytam Ciebie bo mi Madzienka pisała, że powinnaś wiedzieć :tak:

aneta ale mialas przygode:-) na szczescie wymyslili komorki;-)
Madzienka do lekarza idziemy 15 lutego.

Madzienka dziękujemy, Julo ma się chyba lepiej, temp już nie miał od wczoraj, noc spokojna... więc mam nadzieję że zdrowieje...

Emilia
Nela mówi k ale Julian do tej pory nie mówi... a ponoć już powinien umieć żeby się nie przyzwyczaił... dlatego już zaczynamy ćwiczyć... koleżanka podesłała mi książkę w pdf jak chcesz to daj adres na pw to ci podeślę...

Karlita a Gabi też byłą taka rączkowa???bo ja nie pamiętam żeby Jula była noszona:baffled::baffled::baffled:
A zapomniałam jeszcze napisać Ci że Gabi bardzo wysmuklała i podrosła w górę -takie odniosłam wrażenie podczas niedzielnego spotkania:tak::tak::tak:
Ten sos zabielasz śmietanką czy nie???ja szukam inspiracji na sosy....

Gabi w tym wieku duuużo spała o wiele więcej niż Norbert czy byla rączkowa ... to było pierwsze dziecko wiec była duzo na rękach ;-) hehehe
ale Norb jest taki ze jak sie obudzi to nie potrafi sobie poleżeć i sie pogapić na sufit ;-) tylko od razu płacze .... :confused2: chwilami mnie to irytuje ...

co do sosu to czasami zabielam a czasami nie zabielam ;-)

a Gabi teraz rzeczywiście poszła w górę :-) muszę ją zmierzyć :-) ale widze ... zwłaszcza po spodniach ;-)

Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam... :tak: jakoś ostatnio o nich zapomniałam... dzięki za przypomnienie :laugh2:

prosto i smacznie ;-)

polecam kopytka szpinakowe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madziara doszło :tak:, dziękuję bardzo :-)

Ja się zbieram, bo zaraz tata przyjedzie po mnie, a Natalcia dopiero się obudziła i trochę maruda, więc ubranie się będzie graniczyć z cudem :sorry:

Do góry