Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Talia aż mi się słabo zrobiło... ja nie mogę czytać takich rzeczy bo od razu jakiegoś schiza dostaję... wrrr okropność... współczuję tej kobiecie... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co jeszcze miałam napisać....![]()
No to tez widze grymasi twoja Gabi,ja juz troche wyluzowalam....moze to taki wiek/okres ze nie jedza.....a kopytka wczotaj mialam i co zjadla 2-3 i tylewiesz co u nas tez ostatnio z tym jedzeniem to jest różnie
np wczoraj
na śniadanie poszło z 80 ml kaszy
później pól parówki i może łyżka serka białego
zupa - 4 lyżki rosołu i więcej klusek
później myslałam że ja uśpie to dałam mleko wypiła może ze 100ml
koło 17stej dostała kasze jęczmienną z rybą i ogórkiem to zjadła kasze i ogorka![]()
i przed spaniem dostała kaszę 150ml to zjadła moze 60 ml ...
kochana a może pierogi ruskie ??? moja zajada ze smakiem ;-) albo kopytka ;-)
byłam dziś rano u dermatolog, przemiła starsza pani, poszłam z nią do zabiegowego, zrobiła co miała zrobić i mówi, żebym się ubrała spokojnie a ona wraca do gabinetu, ja się patrzę a ona zamknęła drzwi na klucz z rozpędu i zostawiła mnie w zamknięciułapię za klamkę ale nikt nie chce otworzyć, siedzę i czekam, w końcu znalazłam w komórce nr tel do rejestracji i dzwonię, mówię że jestem zamknięta w zabiegowym a babka " O jezu, naprawdę??? już idę" ludzie mało z krzeseł nie pospadali ze śmiechu
![]()
Ha,skad ja to znamsunday ja też zawsze jak mam coś porobić to na kompie siedzę, a potem się dziwię, że się nie wyrobiłam![]()
a ja wczoraj kopytka mialam....a pierogi ze szpinakiem i feta,hmm fajna sprawakarlita ja polecam pierogi ze spinakiem i fetą
a kopytka mam dzisiaj na obiad![]()