reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry niedzielnie:-) A mi sie dzisiaj sniła wiosna, słońce-ciepło:-) jak było miło!!!
Wczoraj byli znajomi z maluszkiem-dzielny malec wytrzymal do pozna-nawet swoja mamę zaskoczył ze taki był spokojny :-) Maksio był nim zachwycony-podawał mu do rączki samochod na siłe...i nie chciał brać...;-)

Madziarka super kolejna nocka bez cysia!!!:-) Zdróweczka dla Julcia!
maltanka super tort, świnka ekstra!!!Zdolna Bestia!!!!:-):-):-)
kainkas jesteście w górach?Ale Esktra!!!!!!:-)
Emilia na Chodźki byłyście?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie
madzienka super że zakupy udane!
Emilia1983 ale przejścia w tym szpitalu:szok: Ale oni mają taką ustawę że jeśli pacjent nie jest w szpitalu min 3 doby to NFZ nie chce kasy zwracać:confused: Najważniejsze że Natalce nic poważnego się nie stało.
maltanka świnka ekstra:-) Masz ogromny talent, chyba pomyliłaś się z zawodem...
karlita ja wczoraj jak popatrzyłam na torty to też słodkiego mi się zachciało i też szybki biszkopt upiekłam;-)
madziara78 zdrówka dla Was! A angina to u mojej koleżanki się przyplątała, u nas jakaś wirusówka-bo już i mąż chory:no: Gratuluję kolejnej nocki bez cysia...
kainkas udanego wypoczynku:tak:
sunday_ super że spotkanko udane! A jak robisz sałatkę z tuńczykiem?
My dzisiaj już od 8 na nogach, wczoraj mały poszedł nam spać po 23:szok: Jeszcze wziął mi się zwymiotował, wszystko do prania poszło włącznie z poduszką i kocykiem:sorry2: Dzisiaj już widoczna poprawa, obudził się bez gorączki:-) Ładnie się bawi, ogląda Tubisie;-) Miłego popołudnia Wam życzę.:tak::tak::tak:

Antuanet Zdrowka dla Kubusia!!! A co do sałatki to roznie robie(ale zadko), teraz akurat z ryzem,jajkiem, papryka, ogorkiem kisz,kukurydzą...chyba tyle,bo to nie bylo z przepisu tylko sama skomponowalam skladniki.;-)

Taka maleńka a taka mądra.... ona chyba wszystko rozumie tylko ten nawet jest taki silny... ale i tak jest dzielna...
Już dwie nocki za nami więc myślę że już nie wrócimy do cysiania... a jak o tym pomyślę to strasznie mi przykro... tak uwielbiałam ją karmić :-( ale kiedyś trzeba przeciąć tą pępowinę nie?:zawstydzona/y::blink::sorry2::sorry2:

nawet nie zdajemy sobie sprawy jakie dzieci sa inteligentne !!!
dobrze że już lepiej z nockami :-)

Kurcze, wiecie co, dziś chyba kolejny raz będziemy musieli zrezygnować z balu... Julian w nocy znowu zagorączkował, obudził się i coś pobąkiwał że go gardło boli... :baffled::wściekła/y: nie wiem co się dzieje ale myślę że jego organizm dzielnie z czymś walczy... oby nie była jak u Antuanet że po kilku dniach okaże się że się jakaś angina przyplątała :angry::-(
a wracając do bugi - boję się żeby Julo waszym dzieciakom czegoś nie sprzedał... :zawstydzona/y::-( a tak czekałam na dzisiejszy bal... a tak to znowu będziemy w domu siedzieć :angry::-:)wściekła/y:

może Julek boi sie balu ;-)
szkoda :-(

hej:))

miło do Was zajrzeć i zobaczyć co słychać:)) teraz mam tydzien urlopu wiec może czesciej zagladnę...z tym że w górach jesteśmy, na nartach a tu 10stopni na plusie, no ale śnieg jest

i to się nazywa uzaleznienie ;-)
miłego wypoczynku :-)

Karlita-oby nocki były lepsze i ciacha wychodziły, mi generalnie teraz biszkopty nie wychodzą...a kiedys mi sie udawały,... nie wiem od czego to zalezy...

bo biszkopty są bardzo delikatne ...

Antuanet zdrówka dla Was kochani!!!

i co???? wyszedł Ci biszkopt ???? ;-)

Antuanet zdrówka jeszcze raz dla Was... dla całej rodzinki!!!! dobrze że Kuba ma się lepiej... może wreszcie wszyscy wyzdrowiejecie!!!

Karlitka
raczej nie chodzi o bal... bo on nie jest świadomy tego że to dziś... :sorry2:

Teraz młody nie ma gorączki i biega na całego jak by mu nic nie było... mówi że gardło go nie boli, ucho też nie :-) więc chyba organizm nadal walczy.... tylko ciekawe z czym...

Kainkas góry... hym ale Wam fajnie...:tak:;-)

wpadłam się pochwalić świnką peppą:-) doszłam rano do wniosku że ją zrobię:-D
goście już poszli małż pozmywał i trza się kłaść spać bo jutro chrzciny

anet a dawałaś jej może coś na apetyt mi jak Hubert nie chcial jeść to było coś właśnie w tym wieku jak Karolcia dawałam mu biostyminę czy coś takiego pomagało

a to moja świnka

Maltanka,na apetyt nie dawalam nic wlasnie....musze do pediatry sie przejsc....
A tort super -extra.....ty na zamowienia powinnas piec kobieto....ja jak na chrzciny zamawialam to ponad 120 zl zaplacilam(za prostokatny)

Witam sie i ja....
A wy na balu dzis...milej imprezki zycze:tak::-)
Myslalam ze do znajomych pojedziemy,ale mezowi sie nie chce:wściekła/y:...wiec w doma siedzimy...a ja kompa oblegam:-D
Cos mialam jeszcze dopisac i ucieklo mi...ehhhhh

Ostatnia edycja:
witajcie
jak imprezka w Bugi??
maltanka ten torcik usper, zdolniacha z Ciebie
antauanet zdrówka dla Was
anet15 apetizer jest od 3 roku zycia nam go poleciła pediatra, wczesniej nie chciała nic przepisac
madziara widze ze odstawienie od cyca skutkuje oby tak dalej a Nela zapomni o cycu

hej co tu tak cicho

jak karnawał w bugi?

madzienka
jesteś? jakieś fotki poproszę:tak:

madziarka
kurczę ja to chyba jakaś dziwna jestem bo pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż H zacznie mi jeść wszystko inne i tego cyca będzie mniej:sorry2::zawstydzona/y:
kainkas łaaa ale bym pojechała w góry....a mój się uparł nad morze:baffled::dry:
antuanet to dobrze że z Kubą lepiej....hehe też się czasem zastanawiam czy nie pomyliłam zawodów:-D
anet ja na chrzciny jak kupowałam też 100:baffled:

Hej, my po balu...jak dla mnie imprezka udana...Jula zadowolona...fajnie było się spotkać...:tak::tak::tak:i choć troszkę popaplać mimo ogólnego zamieszania i hałasu;-);-);-);-)

Julci oczko troszkę podpuchło więc jutro rano podjedziemy do pediatry niech je zobaczy....ciekawe czy na basen pozwoli nam iść:confused::confused::confused:

Emilia miło było Ciebie i Natalcię poznac...zapraszamy częściej na nasze spotkanka w Bugi...

Maltanka fotki zgrywają się...a jak urodzinki udane, no i chrzciny....udały się??

Madziarka jak Juleczek???

Antuanet ;-) a Kubuś jak??

Marzenko Skarbie a Ty jak dajesz radę, gorączka spadła???Mateuszek już zdrowy???

reklama
witam i ja

i jak bal się udał?????? zazdroszczę wam tego spotkania bo juz dawno się widziałysmy, może się umówimy ja nakieś weekendowe spotkanie????

maltanka super ten torcik za świnką:tak::tak::tak: a cany tych zamawianych :szok::szok::szok::szok: ja zapłaciłam 75zł za taki okrągły, tyle że to tam u rodziców bo tam bedziemy robic urodzinki:tak::tak:

antuanet zdrówka podsyłam dla was:tak::tak:

madziara brawa dla Neli, strasznie mądra z niej dziewczynka:tak::tak::tak:, ja tez lubiałam karmić Kolę ale drań sam przestał:-D:-D i strasznie mi smutno było bo sobie pomyslałam że już mu ne jestem potrzebna:-:)-(

anet z chłopami to już czasem tak jest że im się nie chce nigdzie iśc:no::no:

gon1a nie wiedziałam że ty tez z Dąbrowicy, ja mieszkam niedaleko kościoła;-);-)

a u nas też w sumie dzień zleciał, mieliśmy jechac do kuzynów ale naszczęscie się przyznali ze dzieci maja zasmarkane to zostałam z małym w domu bo jak narazie to chorób nam wystarczy:tak::tak:
ale normalnie moje dziecko zrobiło się mamusiowe że masakra, nawet do łazienki cieżko mi uciec bo zaraz wyje i nawett tatyś jest be:no::no::no:, mam nadzieję ż emu to minie

Do góry