reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

i coś dla chętnych mam

[FONT=&quot]„Twórcza Mama”[/FONT]

[FONT=&quot]*warsztaty dla rodziców [/FONT]
[FONT=&quot]To zajęcia dla wszystkich, którzy szukają odskoczni od swego codziennego życia, lubią wszelkie ręczne robótki, kochają piękne i oryginalne przedmioty, chcą przyjemnie i pożytecznie spędzić czas, nauczyć się czegoś nowego, obdarować rodzinę niezwykłymi własnoręcznie tworzonymi prezentami. [/FONT]
[FONT=&quot]Na warsztatach:[/FONT]
[FONT=&quot]* poznamy i nauczymy się wykonywać niezwykłe prace przy użyciu prostych i łatwych do opanowania technik[/FONT]
[FONT=&quot]* zgłębimy tajniki [/FONT][FONT=&quot]scrapbookingu z elementami embosingu na gorąco na sucho, postarzania, szycia na maszynie i recyclingu[/FONT]
[FONT=&quot]* w[/FONT][FONT=&quot]łasnoręcznie wykonamy niepowtarzalne przedmioty dla siebie, dla dzieci, dowiemy się jak ozdobić swój dom, pokój dziecka, stworzyć niezwykły prezent dla bliskich[/FONT]
[FONT=&quot]* pokażemy, że każdy może zrobić coś ładnego bez posiadania szczególnych zdolności plastycznych. zapewniamy przyjazną, twórczą atmosferę pracy i gwarantujemy satysfakcję z wykonanych prac! [/FONT]
[FONT=&quot]termin: [/FONT][FONT=&quot]19.02.2011 godz. 11:00[/FONT]​
[FONT=&quot]czas trwania[/FONT][FONT=&quot]: 3 godziny[/FONT]​
[FONT=&quot]miejsce:[/FONT][FONT=&quot] Zamojska 21 [/FONT]​
[FONT=&quot]cena od osoby[/FONT][FONT=&quot]: 60 zł od osoby[/FONT]​
[FONT=&quot]liczba miejsc:[/FONT][FONT=&quot] 6- 10 osób [/FONT]​
[FONT=&quot]ZAPISY:[/FONT][FONT=&quot] podushkowiec@gazeta.p[/FONT]​
[FONT=&quot] (Imię i Nazwisko, telefon kontaktowy, nazwa warsztatów)[/FONT]​
[FONT=&quot]* Warsztaty porowadzi Edyta Kornet – współtwórczyni Akademii Kreatywności, z wykształcenia oligofrenopedagog, jej wielką pasją jest scrapbooking, od którego wszystko się zaczęło, miłośniczka i propagatorka szeroko pojętego hand-madu i craftu, prywatnie mama Mai i Tosi.[/FONT]

[FONT=&quot]więcej na: www.podushkowiec.blox.pl[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

reklama
hmmm szukam jakiegoś prezentu dla Gabi na walentynki ;-)

i jak poszukiwania?

witam
właśnie ucięłam sobie drzemkę z Olą i zasiadam z kawką, może mnie rozgrzeje, bo jakieś dreszczyki mam :-) dzisiaj noc spokojna, bez zadnego wstawania :tak: już nie możemy doczekać się czwartku, żeby pójść na basen, ciekawe czy mąż nie będzie się bał zanurzyć Olę :-D

to dobrze że nocka lepsza, a my jutro na basen:tak:

Maltanka Hubcio czuje że już niedługo jego święto:tak::tak:
Jaki prezent bo ja chyba coś nie doczytałam:confused::confused::confused:

nie mogę znowu fanty zgarnia:-D

bo nic jeszcze nie pisałam, ale już znalazłam i zamówiłam:tak:

młody śpi a ja chyba sobie jeszcze kawkę zrobię:tak:
powysyłałam takie tam swoje pierdoły jeszcze

i mam prezent walentynkowy dla P już zamówiony:tak::-) jutro mi wyślą papierki:tak: SJS Szkolenia

maltanka zamowilas M na Walentynki jazdy w Szkole Bezpiecznej Jazdy?????:szok:
Madzienka dzieki za rezerwacje w Bugi, nasz przedstawicielu:-)
karlita jak masz juz prezent na oku?
fogia dzielna z Ciebie mamuska-dasz rade :-) buziaki!!!!

Ja juz w domu-jedyny dzien w tyg taki-bo jutro caly dzien w pracy bo zastepstwo potem swoj caly dzien, i pt caly dzien z zastepstwem no ale przynajmniej potem z dniem przelewu bedzie milej ;-)

Kasiu a te jazdy sa w Lbn,bo na tej stronce widzialam tylko Kielce... SUPER ZONE MA TWOJ MAZ!!!:-)
Maks na szczescie nie, ale usypia dłuzej a wczoraj byl z babcią i w ogole nie spal :-( dzisiaj tez z awantura poszedl spac:-(

Mam do was pytanie, Michał cały dzień ma czkawkę, nie pomaga picie wody jedynie nie ma czkawki jak pije mleko z butelki i jak śpi. jak budzi się to od nowa ma czkawkę. Co to może być??

Ja już po obiedzie i zaraz zmykam po Maję :tak::tak:
Madzienka na dzień dzisiejszy jedziemy do siorki :tak::tak:
Maltanka ale z ciebie super żona nie to co ja zołza :-D:-D:-D
Sundey gratulacje za odsmoczkowanie, u nas z usypianiem było to samo, jak Maja miała smoka to w 5 min już spała a bez to i po godzinie jeszcze się wierciła :szok::szok:
Fogia zazdroszczę takiego maluszka w domu :tak::tak::tak:
Justyna może mu za zimno? :confused::confused:

reklama
Anaconda karczek ma ciepły ale rączki to lekko chłodne. Hm może faktycznie mu zimno. Ma na sobie bodziaka z długim rękawem, śpiochy, kaftanik i skarpetki

Do góry